嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人會買女性荷爾蒙食?

有冇人會買女性荷爾蒙食?

想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?
: L" a" y; p# c2 F0 k4 \因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用
* \0 h9 `2 _1 v想試又有D驚驚 ' X8 p4 ?5 q0 r( D
3 y* }( q, u! Y5 s9 C# ]. b
係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?% T2 P- g% N4 `: L
有冇邊隻牌子好D?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
自己買荷爾蒙藥食有危險,會傷肝功能

冇乜用, 不如用其他食療, 飲食上節制, 做個激光脫毛, 仲實際健康.  P! }3 L' V5 V- w. i: ?' K1 R$ h
, a6 O/ t% N3 Z8 Y7 G  E
食荷爾蒙, 只是心理上好過一點.# P& J6 A7 Z  I+ ~6 y8 [

/ m8 e# e: o$ b
引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 07:04 發表   ( o' f9 e# w5 u- S' Z  \: P5 _1 t
想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?3 Q0 j  B: N$ G( P$ O+ L6 ?
因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用# T& P* z3 p/ e3 I! _
想試又有D驚驚 . L. |6 _: q7 m: w$ U

' q0 Z  w  B% p3 _1 d係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?
% e- r" Z. l/ `有冇邊隻牌子好D?

其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由/ b2 X1 j. {0 R1 h& Z, q

1 a' w: j" c7 [4 t) c9 L: N- \! A順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 13:37 發表   ' L5 D1 e; W0 K& d
其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由4 r# |" [7 j0 Z1 a; r4 x

. D  w3 b) Y2 E- b! s! W順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
2 s5 F. E+ a3 O
令皮膚滑D同毛少D/ {$ l3 J& K  p9 }9 B& a0 \4 n1 r
呢個已經係原因

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   * E% S7 ]% Z/ J

) d8 i: T, W8 l/ B/ M& ~令皮膚滑D同毛少D0 w# R- v' ~$ H' i
呢個已經係原因
6 J8 v* O: G8 W# F0 G" W, n
但其實唔使食荷爾蒙藥都可以做到依兩樣嘢...
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   * y+ u6 X% I/ @$ x

# m' Y. A( }) e, `7 C! h$ G" k令皮膚滑D同毛少D: j# |2 R; Q. T1 B' k8 X9 X# h
呢個已經係原因
; R8 [* B) N4 J3 {
附送黑眼圈添.....
5 E7 h9 d! g) ~/ x: `2 b唔通d女仔多毛/皮膚唔靚又要食咩?削足就履,唔好玩啦# \# q2 i: W% v7 F8 p1 c
' W+ s; W# s- j2 T* `- E# j' k
皮膚滑d?我用得電腦多,手腕鞋左好多啦...細個好白滑,大左差d,唔通又要食咩7 ^7 l+ C8 K: I+ W% c% i
7 t5 z1 R3 y$ @
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D? ! t* [+ I7 o* r+ r* g+ n
想清楚會 斷欲望做聖人,食過會無咁硬  
3 n& ]' o* M8 w9 N- b6 f  P+ A9 d4 O( b" J
食藥得既話 話美容行業要關門3 n4 J* f3 [* K) \$ g0 X# N
皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既
9 P" s) v  J& Z0 F) A, Y. g( g6 d, o/ J3 m2 B
去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?0 w5 H% r: U9 d# a! K) Q
或者問你拿醫生處方
) o# ?: ^) }* p, C7 \( R(原來係香港字食左字
% M) F6 U- y: h9 f) c
" ]& @8 l9 @- s% R, K6 O+ W8 l[ 本帖最後由 Saya 於 2020-7-10 17:09 編輯 ]

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-10 14:44 發表   ) g* \1 y! }4 G6 |' ?
邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D? ' \& ^- T6 r; m; N" K" G
想清楚會 斷欲望做聖人  4 D! J. f8 ?; N3 C- s
; }6 q$ Z, g4 B5 E: j
食藥得既話 話美容行業要關門
- ^$ J4 _: z" y7 W8 n) T: T皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既  u  T1 m' {* [1 P1 m& D  E
( @- I( F/ w+ l: h) a/ \, d
去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?
$ c- y0 |; a# N  d' O或 ...
% ]) t0 o2 t6 k! p$ t無錯,太多食藥萬能俠傳福音嘛$ ?" }; _2 q9 \9 J
真女無乜人咁傻 sosad

離開的R是有福的...

已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
* B, d# X2 ]0 }# U係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
7 ~  h1 R1 X$ G  @感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
: G9 B! A6 n  O1 F8 ?甘樣仲衰仲辛苦
% _; f) Y0 c9 C1 e同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎$ q, q  ]% h4 [$ C& Z- ?
當然你有將來又要付出真心 1 ?' y1 p3 V2 Z. i, G' y4 l
月入無5w真心唔好做男5 m# Y  w0 A" B" u8 _

# @9 F, Q( W( Q7 D4 v7 z! I6 [; `& Z[ 本帖最後由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:26 編輯 ]

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表     {4 d# g5 @- L' v$ q& e
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥3 O6 O+ u$ W! N! ?1 ~
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
& ?/ q4 j: q0 e感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
# }' ?  O" Y# m( S  _7 P0 D* u甘樣仲衰仲辛苦
3 U- y6 Z! n. S" h同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
0 |" x6 Z$ O4 `7 }  V當然你有將來又要付出真心 ...
3 o0 h& s; s3 m, w* G7 |- P$ o1 {食完藥唔見得有成就囉$ J$ D7 q- e4 Q& e0 v/ G
6 t5 z8 [( K/ x9 g
同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?
: M% i& E. K( ^! f5 w7 t8 g9 C就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉
1 N+ W% h1 C6 a7 O1 s( _6 }8 r6 ]. y/ Q; g- C

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   ( J( b, U2 L& E& u# p, j7 H6 i
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥6 w: B1 s; v; D0 A4 K
; q5 R. W) Y+ {6 L5 {感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
' k, V( f- }) p  m% ~甘樣仲衰仲辛苦 % A) c* m: Q3 w5 M0 P. m* a4 F( g
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎- H3 W  E. u" e7 n  _( U
當然你有將來又要付出真心 ...
5 P* M' _+ |* K0 _& m  n
乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚嘅偽娘之所以會靚,後天嘅保養打理比先天條件重要好多,依啲嘢完全唔關食藥事!
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

典型的拜金主意。何其悲哀。
1 K% s; B: @$ k; c- n& u$ k2 K: X+ {2 W, f. W! c7 l. X" D- ^' O& I
引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
( U7 s# J- |# C5 d1 c已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥4 m2 G% M1 h$ @6 N* V5 v
& V7 u$ S2 r- ^6 J: D8 G6 t, X感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女& Z2 t; {7 B' @, D' ^
甘樣仲衰仲辛苦
2 v0 K9 K. G5 t5 b同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎7 `2 }* ^9 h' d* H2 |0 d/ B7 s% ?
當然你有將來又要付出真心 ...

你呢兩個問題,後天都有好多野可以幫到既 ; }7 @8 v! {0 ~" B4 x
不舉 / 不孕唔係講笑架,諗清楚

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   7 m: o- q, V8 g0 ?
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
; a' G5 M  A9 F( x) N& f係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧  C/ J" l; i/ u# o6 }
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
7 X8 _; [, f+ t甘樣仲衰仲辛苦
9 Z2 y. c2 v+ V% q8 T同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
5 ?! ]1 ]! V" }7 u! o6 Y當然你有將來又要付出真心 ...
! p/ ]3 N9 h  ^% K7 m( y6 N/ j6 t2 u
日日想女 性慾依家野係好難控制

[版主管理留言]2022-8-31 18:08 by janet請勿灌水,這次向你發出警告,再犯將被禁言

Very Nice!

我有食

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 21:06 發表   . n  }" W; ^& s9 ]3 f

- P( Q: k" _: M3 C& V3 S食完藥唔見得有成就囉
1 z1 A7 R8 b) L9 ~
! T+ u! m' b0 |& i4 @, @; R同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?
5 E. \( ^0 I9 z2 O. \2 n就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉
- i' B* E) u1 D! d% X  y2 |. F+ g
3 K5 `9 X: R5 J
& f2 l' r& N3 e' l4 W& Q佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無
5 {0 P6 }3 U) J1 Q& O+ A! T
2 j  v2 F; v. y& t7 p8 q( E- y
引用:
原帖由 Marie0749 於 2020-7-10 22:36 發表   
4 w. F' x8 X- q! i* Z8 e$ a7 h3 o! ]+ l
日日想女 性慾依家野係好難控制
/ {1 G2 n. i& f6 K0 V
$ `9 g5 [. ?9 W; {到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難
$ k1 ^5 u5 u7 d" c1 }5 i: I8 @5 @3 K: i# e/ h# ~! m- V
) x4 [* s" K( _9 {# C
引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-10 21:41 發表   
6 o0 q. a: t1 q) k5 a# X& ]; `% I5 w4 X* [3 ?# K/ p8 G$ X
乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚o既偽娘之所以會靚,後天o既保養打理比先天條件重要好多,依D ...
$ o4 G3 v2 r% ~2 H3 y8 ]$ S5 _
, \- p- O9 E$ i
或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖
  y2 q% p3 R1 i0 ]後天保養/天生 都好睇切入點, 不能一概而論3 [" E4 y5 m1 w' Y$ G! i7 @" V
( s, W4 `; R# Y/ {

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-11 13:44 發表   * K' l5 L% v" U+ Y
佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無
  Y% o1 j& R3 b" N! k
3 }- r/ {  _5 C# o' O1 Q/ q3 ~到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難
. W2 D' N$ `9 v4 g$ a+ j4 i( N5 M3 |8 b( c/ j% J+ `
或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖
4 m/ v5 W& d: K+ B後天保養/天生 ...
2 q; E6 x, s4 a/ s$ a$ @! @. Z做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser! w' F; d. m! ~
唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?. Z: [; O5 `* v, O, G# ~
; o; o0 d) U1 `; k; T6 Q
其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-11 21:03 發表   
7 f- b$ d1 w1 K: a" o0 g8 L
8 k- j; v; B" q做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser
; z/ f4 V9 O) C7 q! j6 {2 _唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?2 d& [, g6 x4 d- ]
- U# u. H! ~5 N  V* F
其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad
! k) [4 i/ U! s5 ^" n" c
可能有d人覺得做TS等於重刷首抽呢
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi