嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有自己的另一半知道自己是CD?

有沒有自己的另一半知道自己是CD?

有沒有自己的另一半知道自己是CD?有什麼反應呢?
覺得好的就按一下感謝吧~~

唔好講另一半啦,屋企人知我CD,我即去自殺。
% ]/ ~  e3 f9 H9 N加上CD好難搵另一半。

有, 仲好支持

Hihi

Bob205td

佢知道時都嬲左好多日,而家只接受到我響屋企穿女裝內褲及絲襪) m: V8 v0 |8 L" q  v  t2 E
其他衫裙胸圍就唔好俾佢睇到

前文,
/ h, Y  w3 m: ?6 N4 ^0 c9 v8 v9 Y4 c
幾篇都是這主題
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 game5687051 於 2020-7-25 20:48 發表   
% v: {4 B5 t. X# Q9 S有沒有自己的另一半知道自己是CD?有什麼反應呢?
, _. H% W, o6 D' d/ k
另一半接受
4 Z2 m, R9 V5 H" \兼一齊出街
.

有呵, 都用了一段時間
2 @2 e: s! B5 o. o0 c開始時拿她的底褲著慢慢令佢接受, 到現在行街會一齊去買底褲。- y9 g, Q. {# i
都要好感謝佢

我和另一半是青梅竹馬,很多年前她已經接受+支持.size也相約所以她經常強搶我買的衣服
平日是個中年大叔,
單純只喜歡化妝扮靚.
如有遇到我請勿拍打或野生捕捉,感謝!

引用:
原帖由 Eliza 於 2020-8-28 08:38 發表   8 Q; `, v) `; F. m. U* j" j( L2 J
我和另一半是青梅竹馬,很多年前她已經接受+支持.size也相約所以她經常強搶我買的衣服
: g; D) @$ ^" k% @+ N1 x9 g# @4 [* L) m7 |4 X4 e  k5 f
真好,
% p' H0 i4 Y. C1 b* Y真好$ F3 o  R) C& }: L. z
" U( q( m/ r( ?& b
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-8-6 16:45 發表   
; e0 d7 B# ^- d/ L1 P有呵, 都用了一段時間
7 [: D0 ^7 w$ X6 x% z8 S開始時拿她的底褲著慢慢令佢接受, 到現在行街會一齊去買底褲。1 f+ Z4 V( M# k% ~3 l: k  e
都要好感謝佢
6 S- \1 g/ z7 C" ?. S7 D
9 l( g7 N/ u6 f9 ?
好似,一切都由 底底開始
1 y" m8 t. X5 {4 K! S$ `5 E; m. ?1 J3 W5 q. z. _$ r8 z
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

成日想佢穿載插自己,可惜唔夠膽...