嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日真係好嬲

今日真係好嬲

我都係約過直男一次咁多,仲要係廿幾個入面揀左好耐先約一個去,你班直男唔好以為自己約CD付出好大好冇,你地都係想出火姐,今日有個直男話要去我屋企搞我,我話唔得,相信在座各位姊妹,都唔會想比人上屋企就算自己住,講咩叫大家唔強迫大家,我想講我冇強迫你喎,你都強迫唔到我,我想講本小姐大把人約唔差你一個,出唔出睇我心情。又唔識氹人,靜係想出火,約條鐵咩,食自己啦,係咁好嬲,當我咩公廁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不會講話的直接告訴他Piss off

我都試過WO4 I% n" O! }: P3 P  N  p& w0 v
放飛機
7 P, p" `6 z! {, Z- X4 Y/ C: l隔左成日先覆人話電話壞左
' _% f. Q' d7 n8 J" c; w老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出3 E7 `# f) ]% R7 K: Z6 a2 V
HI完之後講完D性幻想就約你! J$ P; f3 M+ q" G0 C% M% Y
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦
# U- P' ~3 O( `* H
7 L5 p" ]" }9 V' f其實D毒男根本現實就係溝唔到真女" R' [& C+ p- ?2 |: x
就求其搵CD出火
" c( L/ v! w& P5 Y1 y睇講說話就知,淨係識HI,做緊咩
$ M1 O- S! j3 t3 S唔識氹人
$ y1 f8 F1 r6 a+ F$ k! a仲有D 頭像都唔敢SHOW0 c& [- e* G+ ]
一味問你拎相黎睇
7 S$ \) ^$ U1 z6 D- J2 S: v
# A( B* h9 i+ i3 T可以咁講0 M5 W" |% k0 s1 q+ g
唔敢SHOW相一定有古怪3 e/ P- X' F6 I
佢地唔SHOW相,根本冇野輸$ u4 T5 W% `3 W! G2 O% j$ s
你放飛機,我都可以貼你張相出黎示眾8 C5 q* h" V# a
而家連相都冇,佢地真係冇野輸
7 T) X5 p, \& }) i" K+ ]9 ?
! O/ I1 [. d+ \8 N% V5 _( N[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-25 22:33 編輯 ]
.

http://hkcd.tv/thread-72925-1-1.html
& K) r0 r3 [3 w
. h6 q0 ~; U' E/ [唱返首<<愛得太遲>>洩洩憤.

姊妹,唔使咁激氣,以你既質素,蝕底既係佢

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   7 Q5 h0 A# N/ m2 Y' Z
我都試過WO+ F% P% ]' X5 l9 A0 o
放飛機8 x; C& ]) X/ G$ P
隔左成日先覆人話電話壞左% E- M2 N# }$ |( ~3 Z0 h
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
6 |! t. F7 r/ c6 i, E9 \: hHI完之後講完D性幻想就約你" Q4 x2 {1 T: t$ K- q7 x: W
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦7 |( v" O, G1 S$ w
8 z: @1 V4 J7 k, F2 c4 L
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女
- E, r) K1 X0 N就求其搵CD出火: a  d2 d8 ]: r# ?
睇講說 ...
& G5 @1 V5 i8 {1 I5 Z6 r9 z7 p8 t; G1 ]5 J" n: S# q* `9 d7 `: _
你身材咁好都比人放飛機。

抱歉6 Y- E) F# D, y! _5 L( m- B* _  @# d
我個人也算是較少約人
. v& _% n5 [3 a; D9 n" q5 v類似的事也試過: g2 z) r: p$ w/ l  e* j) E
確實很討厭的行為
有事請tg/pm
Tg: Michelle0231

真係咩人都有

Hihi

人渣我講粗口正衰仔!
Bob205td

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   
- }/ J& f; U" {我都試過WO6 Z0 \6 u0 D0 C$ J
放飛機
# Y; F: J) t4 c/ t0 E隔左成日先覆人話電話壞左
$ C, K9 W$ e% l/ m4 H老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
; }+ U7 {3 x# B1 ~6 K' b/ NHI完之後講完D性幻想就約你
7 }2 j& u  ^" }8 O中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦
& u1 P6 D& x- `2 ]. K- R/ }$ N' ?" Z- h& ?0 D2 v
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女
" C) l* u5 }, \就求其搵CD出火
6 y  ?5 ]) ^0 s* d# u4 W& x  E睇講說 ...
' `# D3 C$ p4 w7 C咁又唔好數臭人: U6 L9 W5 b$ C( o
你問下你自己當初既初心係乜先" ?. i6 u3 d6 e  J" U
人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔% U* r3 r: |- o

2 W8 z6 y/ p. Z- b! Z4 q[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 10:51 編輯 ]

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 10:49 發表   * _. u9 I7 P) Y( Y+ X
. l& j% D2 G$ U& L% g
咁又唔好數臭人( R& M0 V0 r7 b
你問下你自己當初既初心係乜先) b# v1 u& K6 G2 B. W
人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
" P' O/ \2 e/ \- ~  ^2 b, P4 V) F' ]' s) ?: N" m0 T/ i$ x9 g
唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....
" U  N, Q1 I5 @/ Z! }$ V5 e/ j我CD係為左滿足自己
* s1 U6 G0 G$ O; @7 h6 S: B: N/ N唔係為左滿足D死毒男既性欲 $ d3 Z# H$ B- @* I
加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人
2 t8 w# r1 O# k9 X: V: _: o* t唔好講到CD係為左男人
0 P  w+ D- p3 _) J' N1 N- K7 C. D+ F- i3 z0 p

$ C" @, \/ h/ O5 D) V8 ^各位CD都要諗, i+ G# L0 {' P* |3 q8 s2 |
你CD為左咩?7 ~6 k2 ?' O( i+ \
為左自己開心?
% G8 t) W: f- u* q; a) I2 I* W定係幫D毒男出火?2 n! {0 |; z* c* W% ^6 V! K

# H" B6 B# g! m9 |[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 11:06 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 11:00 發表   ; c& v$ U. B- M/ G0 H! K9 K, n

: c- d5 L# W% G2 g0 K8 m
: c5 \- [/ }" }" |* ^+ @唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....
( |4 a4 p! T# d- h& R# `7 {我CD係為左滿足自己: I( e7 n6 g: A7 S1 k
唔係為左滿足D死毒男既性欲 3 o. @! X4 b; W3 i/ c
加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人1 J; y3 i2 Q* U
唔好講到CD係為左男人 % |" h2 w4 j4 j( e- Q7 J
( p9 t! j. ]/ K6 b! I: v, u

y# _" E0 A* S各位CD都要諗
. @. w1 g8 G) K" L3 }, r) c1 U( N你CD為左咩?
- N: K& [/ Z9 j3 M/ D為左自己開 ...
, C& o9 ?% |6 _3 V
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?8 {4 A2 o% Q6 T4 o$ `, l
你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   
3 ]1 D1 D  A1 |! x. w# A$ D. ], ?7 z8 r/ H
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
9 X3 g9 I, B; Q5 {- e# Z你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
3 K5 ?, I  N5 [+ j. o
有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   9 S! b6 j+ J" d/ O) T6 z

8 \9 V9 I& d  H; I其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?& p7 k# G+ ]. g+ l& W7 o
你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
6 _9 Q4 h( M+ e( T! Q$ {
! Z9 t$ D/ l& p) r
我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?& ^! D6 W8 D5 p& {
我女朋友有時都會同我一齊買衫衫
9 _0 `8 a/ k7 R3 j5 @6 @; u唔好覺得我因為同男人有關係而去CD# K8 D( |8 X" w, d9 [

7 d. ~4 x  ?" X, ~3 ~% h* n9 E事實係D死毒撚做錯在先' O" s  P: q! s; ]5 ~: w5 @' G) c
唔通要叫先生?1 x- C/ \. |1 t$ f. ]
我又冇開名2 v3 t6 R6 K" o; r( m% g
唱衰緊邊個?
. \- b: F* D- |3 o$ h) F2 k定係有人對號入座,覺得係自己?
+ ?" [/ o' b% g2 x聽完係咪覺得唔舒服?, \" j; }3 V; `8 d
從來都唔覺得叫D PK做PK係=無品" P+ f0 J( ^, W; l% @

- T, c( q+ s: _% F$ s* ^: q[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 12:48 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 12:47 發表   
: l9 b& |& v9 @+ b' P' K; V7 _+ [: l( o7 V$ l2 q. ?: U3 [
) C0 @, ]; e" D; b  |
我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?
" U7 q: E$ @3 _  {6 L/ X我女朋友有時都會同我一齊買衫衫
% C( S1 w7 h4 i唔好覺得我因為同男人有關係而去CD. V+ E7 b/ a; y) `7 `$ X

4 O6 v/ u. Q2 j" J4 o* e0 A事實係D死毒撚做錯在先- N2 B6 ^8 H5 k& R& }2 j
唔通要叫先生?2 p- J5 p* j4 f3 R8 [& R
我又冇開名
3 j7 O" m" E2 G3 X  ?3 S1 y唱衰緊邊個?
; Q- ?* p( C. _" h$ [定係有人對號入座,覺得係自己? ...
/ R2 c. {& p& w
仲要用死毒燃5 Q: }' _; B5 ?8 a' v8 M
日日自我感覺良好
5 _8 z2 z. B1 A/ r* G: ]1 D* _! h5 d好似全世界都欠左你) s) B; \7 b2 ?, z/ a( z# T1 A
有時一個人突然咁大反差,一定有原因
( x& M# b# v0 O  T& b4 i% `9 z
9 t" J% W) w4 x8 ^[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 13:20 編輯 ]

引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-26 12:40 發表   2 x( v/ W' _: `" ^+ _. g* G: Q1 O

. c9 G- _2 R) t有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
& x( z6 @" K  J
你唔好幫住佢( ~$ R# e( l( `8 B" I2 R4 v2 _5 o
佢唔識思考先會咁
4 A* O, u) S* Y6 r+ p有時覺得你地既思維好獨特4 g# f6 m. r! A  O8 R5 s: g
對你好,又覺得人地有企圖
) [: Z$ A  ?4 @對你唔好,就唱人毒男
" ~1 c. z3 v) l! x5 K
$ b( a. Q5 v5 s4 t[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 13:28 編輯 ]

咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。
+ X5 M! ^8 b7 ~7 w# z可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。( r8 j1 ?  N* f7 {) G
不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都唔想覆。一d情趣都冇,又唔識氹人。* S$ n" ~4 h# J4 p% K+ {
真心唔會出,不過講真你加我都係想搞我姐,呢樣我明,但起馬都做個樣,呃呃氹氹到好呀。

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-26 14:27 發表   - G% K( B' o( M2 ?9 z
咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。" Z8 Q. a7 X4 N/ w2 f
可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。4 Z4 r; u9 C3 z" I
不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都 ...
2 I) H0 n/ @5 a- Y4 Z. Z8 D3 v有時有d人可能想交個朋友
1 _' K3 q  J# X7 Y想揾個soulmate吹水

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 13:17 發表   
+ z) }- |% L0 D/ D; a! ^  n! s* i- g5 v' @  \: S" [( p4 k6 G
你唔好幫住佢' Y2 k3 H( w; U( k( u) b# O
佢唔識思考先會咁0 U& y% ~. x4 Z8 W( }
有時覺得你地既思維好獨特" h# X7 m; l+ N% t" [7 _
對你好,又覺得人地有企圖& }, N" f% o, {$ P1 B5 s
對你唔好,就唱人毒男
* X: J! n8 X$ F+ O/ j+ P( X$ K睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]  \. \2 t7 E/ @- v$ h% k7 N
可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在) F& U( P1 w! d+ @, ]/ o, D: Q& n* |
不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講
1 T- k" A0 X0 W/ n# ^1 x7 E4 X' m" ~7 H. h
Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心/ V* u* U9 S8 X9 l
個個搭訕都話想識個朋友,講多三、兩句就開始黎料,睇到厭
6 F. x) w0 R* V- ^1 q0 f4 O
! `) r2 `$ `' \BTW, CD為乜?為左去Budapest囉 XD+ \9 n( U* i! ?
我都唔話自己CD既 XD 好似普通人咁活動je
2 |4 }& Q- u# o& o4 w7 O( [; s0 K: y2 u0 j$ S; p1 V
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-26 16:04 發表   
( R( s$ d8 c4 [: J2 |# y  V, N1 t( u
睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]) W  Y/ V. ]4 J* G
可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在
: Z. Y$ l! r- {8 w! K不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講
0 b8 S$ F6 O, f+ q+ Q
+ J% W7 E+ p- ESoulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心, |& m9 ]& [1 P! L4 v' `( F) ?
個個搭訕都話想 ...
% G, x2 U! P' `+ _$ p1 T
一句到尾都係你地心態問題
6 W  l- J" I4 f# s. i) T  F% r. o你地就係討厭男人,先去cd8 N6 A- ?  Q0 N4 N3 T5 [) e* l  O
就正如你唔鐘意份工,先去轉工
. y$ d( a6 y9 L5 S# m: K所以無論人地有幾好,你地都當人地毒男,圖謀不軌( e- b- U' p& y& K
即係狗眼看人低$ {# w( J3 K$ ?1 H0 o" Q5 Q6 [

4 b6 b4 n, h# w/ ]. E[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 21:11 編輯 ]

最近訪問的版塊