嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹想交流下技巧~

有冇姊妹想交流下技巧~

今晚有房5 I. B- B( ~: t
一齊化妝做女人
) i# k: e# A& G( b- a! C& ]+ N
覺得好的就按一下感謝吧~~

好看,,好可愛~~~~

我都係CD,留微信比我交流下,識化妝
- l0 V8 t; a: x) ]3 U( d3 S6 K姐你個頭髮好亂。都唔梳下佢

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-26 18:19 發表   
6 ]% }  x; S- v# V: D, h! S我都係CD,留微信比我交流下,識化妝
, x& `" ^5 Z. a0 ?! F* s8 U5 e9 _) \; H姐你個頭髮好亂。都唔梳下佢
" W" G) y, k0 P有冇tg啊?~

引用:
原帖由 moonking68 於 2020-7-26 18:18 發表   
$ D* A" V& n3 q' S. Y/ a好看,,好可愛~~~~
. e6 J6 B" h; N* [: f. X$ _1 H
謝謝~ 剛剛pm了你xd

引用:
原帖由 hitogirl 於 2020-7-26 18:26 發表   ' A- g- \" ]1 V3 P

% i! p+ @3 x0 g1 S' S6 d有冇tg啊?~
- q' k, \( D/ \# [
2 @$ ^8 n: `, \8 A$ T7 h
得微信,你有既私聊比我加你

妳個口罩係咪前後掉轉咗戴?' d- k3 W, ^% j. I" }+ O, P
近排疫情咁嚴重
% [, C; r, a9 ~8 o( O! h% Q要小心D啊

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-7-26 19:24 發表   3 I" K5 E% {6 H- T9 t
妳個口罩係咪前後掉轉咗戴?
5 |6 Q6 j" n7 {" G近排疫情咁嚴重! k( K$ h( I  ]9 C
要小心D啊
3 p& H% i$ v" e/ F' r9 ?0 h4 B% n% Y放心啦 唔係xd
  H) L. {. E& q% C; D9 S5 w+ s5 n佢下半部係向下收入去~; m1 M: s% ?6 C9 D% O  w
多謝關心~

Hi,我都係CD,有興趣交流下

四個字形容:青蔥可愛

引用:
原帖由 sasa13579 於 2020-7-26 22:22 發表   - G  u2 |/ J% T* d4 e/ g+ C. H2 e, b
Hi,我都係CD,有興趣交流下
8 V" y$ R; z$ F2 `' l1 r, `你有冇tg啊?~

引用:
原帖由 Wing117 於 2020-7-27 19:25 發表   " I7 z8 n  j, q$ m& ^- S
四個字形容:青蔥可愛
+ z! `% ]0 K: Z9 }9 D
多謝  有tg可以pm交流下~

已PM你啊

looks really cute

Add我tg呀🥺7 q/ R9 w1 d- D6 [1 e% m2 Y
@kanariri003

引用:
原帖由 hitogirl 於 2020-7-26 17:58 發表   % b( B1 j# a) `) w) q  h
今晚有房
7 C2 J2 M  f3 [4 \) B/ I5 S一齊化妝做女人 5 Z. s9 i# K7 L- J/ b/ v+ X
) t* k8 k/ `$ r好有興趣學化妝呢∼