嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我又玩,遙控玩具[10P]

引用:
原帖由 et0510 於 2020-8-22 11:40 發表   - E( v- `; d4 b0 I3 K3 {* \. L
咩價位 ,淘寶嗎?
9 R' q- c  N& ^9 P& \
7 ?, l2 P* G* k9 {$ U
當然係淘寶,主機一百,配件逐樣計,不算貴& b1 g& @/ }& }$ ~  J5 U+ V

7 \; m: X( I. \, ]+ P$ e1 m# J
引用:
原帖由 hf-1141 於 2020-8-22 12:18 發表   6 d" X* i1 U9 F' ]
好似有d簡單,有無危險ka?
  {' ]( n9 @7 R+ B8 d* }( W- M% h! A
心臟唔好就不要試,因為電嗰陣時會好緊張架,尢其是電乳頭6 ?2 O3 w, c9 N) ?! s

- g. W! b: n' V$ r1 \$ S/ u[ 本帖最後由 samou 於 2020-8-22 18:55 編輯 ]

好好玩咁呢

引用:
原帖由 Linna 於 2020-8-22 11:00 發表   
2 d" p% w5 E$ y買DG-Lab啦,是另一個體驗
+ P3 _5 z( a; i6 J: M" ?9 R/ }% i& a$ v$ r- \, s
依款係手機控制,花款多啲!

咁勁!外出用一定正

wow! 樓主真是勁呀!

好好玩

Cccccc

好像很刺激耶!!!

How it works?

好似都唔錯、OK喎!
+ R  ~) T' l1 [' w& ~& s( s! O: b
出街電一電敏感位置,會唔會.....
$ g' f% |) P5 k& z. Q5 h: v5 Q) L9 g- k3 r4 v! ^
如果酒店房間裡,我估樓主將遙控器調到最高,
8 C* o- y* n! R1 Q( x
; N% \9 z* t( @: \: r務求又要呻吟又要停不了3 x, N/ o$ [! t& E

$ G  J- N& }0 A* ]# o5 e0 o$ ^[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2020-8-22 18:02 編輯 ]

Must be very exciting.

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-8-22 17:55 發表   9 C0 v( ^  B8 M
好似都唔錯、OK喎!
& H, h' [1 P$ o0 @! B  f! E8 d; x/ B5 ^
出街電一電敏感位置,會唔會.....
( ?+ X/ z( L& P3 K6 t+ }
! A# O1 Y) W: _" t  S5 L, n: b如果酒店房間裡,我估樓主將遙控器調到最高,! ]- I& X8 J/ G' B: e
9 b8 L- [% G; Y! V  H9 t
務求又要呻吟又要停不了
! |7 ]5 ~) t) P
/ V# I4 ]7 O7 @  k! J8 z
最高真係未試過,其實都幾痛下,呻吟一定不會,大叫就有可能。+ S1 W. [/ l/ t

, D1 T* T. k  H3 y# {. }- j[ 本帖最後由 samou 於 2020-8-22 18:53 編輯 ]

會唔會好痛呀?

最新出左一款可用手機上網控制的

我可以幫你的1 k7 X4 P: j9 A' X6 p& Y2 s( I

% o& ?! y1 z& J" q來啦來啦9 x8 p$ a( W5 z
俾條link我dl個遙控app% \0 a, k* b' U! M0 r1 v

回覆睇睇先

Look so cool!0 ~  Y# R5 i4 d2 O% |0 o6 [
Wanna to fry
# Q' J: b2 j0 H+ }Waiting for your  usage report!

睇下咩玩法先

Random功能估佢唔到果下正

等我睇睇先
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾