嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

多謝妳們陪我多個寂寞日子

多謝妳們陪我多個寂寞日子

多謝妳地陪我多個寂寞日子, 不限日與夜...
7 \( |0 Q$ ~4 L: U雖然, 妳地仲係身體健康, 可惜我已經無地方再收留妳地喇......保重7 @$ z  Q5 v0 x, L- @
/ J" D2 F* p1 G& _. |2 s5 q

) x" h0 X4 L: d5 ]4 N( x  ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
上次送唔出咩?$ c) E9 {+ N6 [- R; d1 A
全部都好靚喎。。

回復 1# silkypanties 的帖子

好多顏色美麗

棄舊.....其實是為了.....迎新?
平日是個中年大叔,
單純只喜歡化妝扮靚.
如有遇到我請勿拍打或野生捕捉,感謝!

播首《一起走過的日子》

好多亮bras.

好靚呀,著住一定會好舒服!我都想有咁靚嘅bra 呀!

回復 1# silkypanties 的帖子

好掛住妳們.....
7 u2 j& V4 ?7 _- b  ?7 N$ E' j妳們一個也不能少
Connye
V7: 分享完

引用:
原帖由 yathei 於 2020-8-27 08:34 PM 發表   
3 _4 I9 Y/ z$ E- y5 Y上次送唔出咩?
' d" [5 C/ p9 V全部都好靚喎。。
0 L( s1 j( B/ @3 p& R9 o8 U9 W; ?
冷板"登" <---forum 出唔到個字...
/ F3 W$ m  r: w7 \  Y) W2 i
# d$ F& Y0 H& b
引用:
原帖由 kaka604 於 2020-8-27 10:43 PM 發表   4 G+ @+ h: [) j5 R  P% n
播首《一起走過的日子》
: F/ c  }+ i1 Q9 o
腦海響起二胡前奏...喂喂喂, 我聽人唱過K先識架咋
! S9 g9 R$ d1 ~7 T1 R7 U& @$ ^$ U  Y4 q9 p8 I: \7 ]

又見新 歡,2 [# G. _) B$ n& Z6 N. n

6 S2 n' Z+ u1 c7 l3 l6 q( R7 V& q3 ?舊的,就⋯⋯
享受 一分一秒的 CD

都好靚呀
* B. D. ?. Y* C. g4 j7 O又係土地問題

so many and pretty ar~~

想看,姊姊的新歡$ N$ Q6 i; ~5 _9 O7 m

7 A: k  j; W# k9 L1 Y(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 silkypanties 於 2020-8-28 08:44 發表   / W# }; e. ~1 a0 ^# i
1 _4 z# c1 f& `4 V$ l( u
冷板"登"  
" z# S! b* E( ?

6 Y. a8 M# u- U8 y) P我都想應徵,不過人不在香港

可惜, 好多都好新淨

無底底

P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

So many, all are beautiful.

唔好唔要啦

引用:
原帖由 misslady 於 2020-8-28 09:41 AM 發表   
# `3 k% R' @( G又見新 歡,
' E0 e# F0 l& }1 i2 U5 ~& v8 [+ [' ?. M" |, V* [4 t) t& r
舊的,就⋯⋯
) k" A2 Q" X- j# t- w; `7 i! ^
未有新歡
! |1 F! j/ [( k2 W& U
引用:
原帖由 陳玲玲 於 2020-8-28 11:09 AM 發表   & y0 v* I# h7 x* ^
都好靚呀% Z' a7 V3 H! ~( i/ M
又係土地問題
+ A8 t& F) O: H" i) E斷捨離
5 O' Q0 E% O, j  R% k
引用:
原帖由 yathei 於 2020-8-28 09:59 PM 發表   
& p, l  Y. H0 O4 r8 p8 n6 Y# X5 M4 L我都想應徵,不過人不在香港
$ y2 u% M+ v5 v+ m可以郵寄, 郵資到附 # }5 E1 b9 X! [5 t2 N
引用:
原帖由 Vicentcheung28 於 2020-8-29 01:49 AM 發表   
1 J8 R. X- |! O5 z# ?  n可惜, 好多都好新淨
! y0 e# H; ?: s6 a: ^  Z  d我用野好小心架
; d# J6 p& D3 m+ p
引用:
原帖由 unclehui 於 2020-8-29 09:00 AM 發表   + q/ `5 I, W5 O: l" k* t
無底底
5 g7 F  s, e* a: T0 |/ I( x& h
底底日日都著喎! U" f! [9 ]( _- s9 ?+ ^
引用:
原帖由 chanchan0104 於 2020-8-29 04:59 PM 發表   , {+ s9 n" D& ~. u3 p5 r
唔好唔要啦
. p" n" o8 a$ W0 B
日日在家悶到發慌, 要搵D野做下