嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於到咗未!

終於到咗未!

幾日前訂唧貞操帶 尋日終於到咗
3 Q/ o" Z# i% z8 R大家可以follow我嘅Twitter :@wondertshumanbb7 w: J! s" d2 t7 w
比大家一個用後報告🥰
0 I( l9 N2 L. E1 c: x2 r5 O3 m8 J" R" Z* G, }4 ]$ l  z  t
如果大家有興趣買嘅話 唔介意教你地點買 ; s( _3 E' ?; w
但大家買之前要諗清楚 因為會令到小弟弟萬劫不復
% M" D/ M( x8 @) Y% S  P! b0 L------------------/////--------------
2 i& |: R5 ?- h8 u6 I* Supdate 09092020
1 K0 R2 o& E8 O6 g# \" ?大家好!!!
( J( F: \: K1 D+ t本人已經帶上貞操鎖啦 ..." v6 [9 F& x' C
影咗幾張相可以俾大家參考
. A' ?) z% p: J0 g7 s' {6 M+ M" s大家可以上我Twitter睇睇 :)
$ F! r6 D* A- M9 B5 q9 H6 M8 x2 c9 g7 B# y  d% g( K
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
想點玩?感覺如何?

拍幾張穿上圖看看,說明一下。

我一有時間就同大家分享下🤣

説明書 呢?+ \' b  S+ Q2 w. V4 b
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

你係買咩SIZE?

感覺如何?

小心用 如果唔得唔好勉強

睇吾明係乜野........

唔知點用但就咁睇已經覺得有d痛既玩具咁xd

引用:
原帖由 pandalo123 於 2020-8-31 00:36 發表   
' a4 K) G! R4 d唔知點用但就咁睇已經覺得有d痛既玩具咁xd
3 r* L2 v8 t1 I/ K
就係鎖住JJ令佢冇任何空間比佢起機) Z# |2 h! X; l7 C/ B7 M; \* K, @
而樓主呢款鎖設計,就係要長時間配戴,讓JJ長期血液唔暢通,達到陽痿
+ W: N& }6 `2 F4 ?' l# n7 P/ |然後好多人會咁問,既然會咁樣做咩還要咁做?
% ?3 h! o" L2 n' |/ G0 G部分人係因為唔鐘意起機呢個男性性徵
; n; p# {) X; |0 ^5 o( N. J8 _亦有D人想做綠帽俠   I8 Z  I, `  }/ o1 q4 _
當然,有部分人純粹戀物用途,增加生活情趣/ k: t) I) ^/ y$ A& y

+ l8 k! p+ G$ ~+ n/ @4 H[ 本帖最後由 wahwahwah333 於 2020-8-31 03:07 編輯 ]

引用:
原帖由 wahwahwah333 於 2020-8-31 03:06 發表   
7 B$ E' U- `/ x5 s# k
* y* o1 Q9 W' ~3 K5 Q* f/ F就係鎖住JJ令佢冇任何空間比佢起機
% e. h- X6 |- j9 |而樓主呢款鎖設計,就係要長時間配戴,讓JJ長期血液唔暢通,達到陽痿& X! N$ j3 }. C9 |6 S1 ]
然後好多人會咁問,既然會咁樣做咩還要咁做?7 N) H) |. q8 u# c  q
部分人係因為唔鐘意起機呢個男性性徵4 @- `4 N6 X. j5 w; y
亦有D人想做綠帽俠:h ...
" J( A2 _- N3 g# x4 V
0 i: K) o6 I) a: r完全講中左戴鎖既原因,盡量令自己唔會再勃起,唔想再見到呢個咁核突既野。
7 p1 M: W3 t6 Q亦更會覺得自己係個女人。

大家好!!!
5 y; ?3 i. r6 A5 }* P& k5 @* R0 t本人已經帶上貞操鎖啦 ...( g/ j4 U5 j: F/ u3 b
影咗幾張相可以俾大家參考
4 [& A6 F8 {7 S" Q* q% t大家可以上我Twitter睇睇 :)
! \4 s5 f* t% B: _, Q5 J& D$ P; D如果想了解多啲可以inbox我 我可以樂意解答@@

很可愛呢. 諗住帶幾耐?, V; ]6 d. K! v. t5 t
: J  @2 |# I& g) A. h- b2 F, K# R

回復 14# gila 的帖子

唔知架... 都係啱啱慣 瞓覺嗰陣要除返低

利害 小心點玩