嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

隔兩三晚就來一次,今晚......

隔兩三晚就來一次,今晚......

今晚又被人強迫著校服,搞完後要著套校服到天光
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

2,3晚一次都好 密

咁有需要,都幾密下

回復 1# kingphone 的帖子

是否為了另一伴

性感校服

那就是很有感觉了

很幸福,羡慕了

被搞個位係唔係真女人先,如果係真女人怕咩隔兩三晚做一次

too tired...

引用:
原帖由 adrian11 於 2020-9-21 01:10 發表   ' K" b" j% s  U( o
2,3晚一次都好 密
+ Y& x) w& s! ]% F
不過有時都要睇吓心情

引用:
原帖由 hf-1141 於 2020-9-21 01:35 發表   " K) l! y5 L5 u+ B8 L& C) J2 ]; L
咁有需要,都幾密下
& L' R6 j! v+ \  K有時一星期兩次啦!有時一個星期一次咁囉

引用:
原帖由 joey221 於 2020-9-21 02:04 發表   
; A3 |, l5 ]7 d% B2 p- n是否為了另一伴
% }! F4 D  G+ o

引用:
原帖由 graycatxcd 於 2020-9-21 03:13 發表   : L3 z4 `4 U9 G( a* d; x0 L. e
性感校服
* J- Z& ~  v' o性唔性感,咁就睇你點睇啦

引用:
原帖由 po'p3soft 於 2020-9-21 07:29 發表   - E8 a3 S4 J& m* s, A
那就是很有感觉了
+ C! H4 l1 \: ?1 L
對呀

引用:
原帖由 milotene 於 2020-9-21 09:51 發表   3 r. v; n1 T) s9 C  g5 e
很幸福,羡慕了
- |/ v( {+ {' {4 x
謝謝

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-9-21 12:20 發表   
+ Q0 w. }3 b; z. A8 c* Z被搞個位係唔係真女人先,如果係真女人怕咩隔兩三晚做一次
- \' }0 a; \( O$ N 你猜猜吧

引用:
原帖由 thong 於 2020-9-21 12:52 發表   
7 q6 b+ v8 C/ U- h9 Ktoo tired...
: D. ]3 ?5 N( e, P7 w: _真的很累

見到我都想搞

引用:
原帖由 unclehui 於 2020-9-21 14:00 發表   8 ^: P1 C# H0 _! O
見到我都想搞
: F  W) b. C% w想就行動吧

引用:
原帖由 kingphone 於 2020-9-21 13:45 發表   
1 R0 A2 C2 ]/ N% N4 i& x- u1 ~/ N6 D! C" Y& S
你猜猜吧
+ i4 |' J4 G  p5 K$ t. w

8 n* R2 v4 f- |我可以不用猜,反正我心中大約也知答案
3 q8 r* x0 Z9 ~8 @2 d$ u3 l' D, \% ?# x# b
還有你3個偷笑圖案,我還給你
! E4 L  n$ K6 z! l1 ^- W7 m  Z3 P! z9 V! e  ~: n9 c
當扯平。