嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

今次第十雙二手高跟鞋,算是勉強OK可以啦! 鞋碼是:402 W* X0 [* g2 r0 |+ m. S

5 A$ b, X6 r9 u因為第十雙高跟鞋本人覺得缺點就是:鞋頭有點尖
2 f0 w  _" l9 B1 W
7 d/ A) X3 Q5 g0 u2 y* q新論壇這邊也有發佈,傳送門: http://cdgal.asia/forum.php?mod= ... 1&extra=#pid702
3 L. f; \' `6 c- f$ x
' }' \% p1 l& Y! Z6 G[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2023-7-27 14:21 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

尖高根9 P) ?/ |/ g, E# W0 q& P
很有女人味- D6 _8 R7 O$ X1 I6 v
期待穿上

point  heel

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-26 19:28 發表   1 ?4 Q/ _/ t& V$ W* U
尖高根) Z7 Z4 s7 O% x1 P; J
很有女人味4 n8 i3 F% {9 k6 ]1 u" e
期待穿上
0 P( a+ D( |+ `% l
雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖9 C3 C9 E6 l5 w9 s2 d

* I1 o  K  R+ p2 L感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,
1 C" ~3 c5 V+ }8 ^, c
2 F2 S) f3 e  ^9 ~+ t咁可能會好睇好多

雖然我有兩雙了 不過我還是搞不懂如何買適合的鞋號 每個地方都做不太一樣

回復 4# HKReindeer 的帖子

妹妹你很有心得

感覺,好夾 腳趾?
7 P$ W& M1 t* P% ]+ H- @
, U$ J3 @) z7 A6 q* P. W$ e(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-26 22:52 發表   
( M0 v- G$ t' V, Y" C' J. q7 u5 Y% c% B  `( s
雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖$ B: ^& D% h* b3 q# ?
, ], M5 b, e. b7 ^
感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,
- ]& z* |4 V$ P  p$ z, \" r' u: G% J" ~, d1 z( B; g$ C8 I. S
咁可能會好睇好多
  D! J8 j3 k( ?. D' {- v6 U- y
* l4 M8 w* ?6 p4 \. B0 Z  D就係因為這款已不再流行才放二手呀4 m6 k- ~3 \8 Y3 u% w7 u) ?! p

* G6 t& n! {* P! P; d. d$ y不過鞋跟好正

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-27 09:35 發表   4 y* w% }0 k) T3 a  w* w
感覺,好夾 腳趾?
3 s) R4 ^- Y, N
: Y! z8 _2 F8 E! }  U  o" V4 o(o^^o)
6 a& B! O; c2 R- ~$ T完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,
! b! S1 `) L* P! ]夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,
1 H" v1 t1 ]1 B. K; h  Y, D& L: {; G* U! @% e
為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼
0 h3 N1 _5 b# r5 e2 N) l% u" y+ ?6 \3 s- _/ b; y# o$ M
同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,7 A! p) D4 y, C( R  v$ v

+ @; Z) M4 O0 m" {, P) l[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:26 編輯 ]

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:11 發表   . C1 H* d3 Q5 x: C! D+ V

h; a' _, ]) ^完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,
3 j  n. R4 h8 l夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,
6 J) \8 `8 ]( k) h/ V5 a, N' R# ~6 Y2 z" d+ K* o% R" L
為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼
8 {# P* ?  U6 o7 e( s7 m, _
2 K# O, \; y7 R3 Z- r同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
7 Y9 |* _$ c/ P( R$ W: G

8 `1 f# z4 d" k8 ]/ T1 @2 r% mI also like 行石路高跟鞋聲音。
享受 一分一秒的 CD

著咁高腳痛又會起水泡

wow! 這款高跟鞋9 ^6 R8 K( t# m7 }) X5 A
很有女性美

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-27 07:04 發表   
* L; i4 v  w) _5 s$ `2 z妹妹你很有心得
; h$ c6 A4 W4 C9 M5 }  P' l  {2 \; a" U1 h$ g! j
冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩
  q7 i3 v- P5 V+ q' a2 U- H* N6 c& N% ~6 a/ s" |
引用:
原帖由 Rilakk 於 2020-10-27 14:09 發表   
( C: i9 q0 ^2 f! y, W著咁高腳痛又會起水泡
# Y5 H1 p- g3 l: q* s

/ u+ s/ \4 P% y) e鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
6 k9 X8 M& ^' |( H7 X. b2 `: P3 O" z
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我# D5 J* t% R, R6 H' [
1 w5 J8 A! I' x# _3 R, k1 y
再腳痛、再乜野我都會繼續著,

呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
Heels Fetish

很尖的高跟鞋 真好

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-10-28 11:00 發表   - B9 Q2 U, M7 {2 @& }% t
呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
! m! K# E, r  b: u3 Z: d始終鞋頭比較長我有D想放售放左佢

好想睇下穿上腳係咩樣

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   
) Z% t2 J( N7 ]
/ ]0 A! S  y& ?. h5 `+ G" m6 f6 ~) K2 V0 W4 v' ?7 g- A
冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩
0 Z0 P# U- D- u) j4 E2 q% G- I0 M7 v5 D2 m
% o3 i3 |& N+ s0 S/ S
: k0 [/ u  U0 V4 b% m, `4 J, B+ g
鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,$ U" r& s% a( b' t8 \

1 j9 M2 x5 z- H# ^& B同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
; F1 d- M$ o2 Q8 F) v" k, I& D: F! _9 Q# b) o( m. F' Q
再腳痛、再乜野我都會繼續著,
# K1 T! L; J- s  ?' I
" G% h; _- S. C: A1 Q: D我也喜歡,穿配合絲

好羡慕你有咁多高跟鞋呢!cd多年,未穿過高跟鞋哦!

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   ( ]0 [7 \; c- j& S

7 P5 _% w( Q  Z+ u" y, n& S" o6 Q) U, p8 |  D0 `
冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 1 |; D! \) R$ t  A, [! \9 x

6 E8 K9 M- k) ^: L9 l- ~3 A& O9 M: D3 H* |$ y  V
- B$ h! e" {% }& A
鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,( Z$ p$ Q; j- w0 U& y4 i

. H" p2 W1 ^9 `- M) r4 z1 a$ M同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我' V7 t/ p! M  k! W5 M

4 X- k% W* J+ @. C% O& w再腳痛、再乜野我都會繼續著,
  ~% s$ C1 W5 M* o& d1 }# L2 v3 g1 @" J) f* c+ e1 K
姊妹説了貫高根之好處和優點: m% q# }' N$ ?, [2 G8 e- O6 ]
我真的想穿吓
& u9 p6 W( k( H7 Z% k細味我自己的高根,行走時$ R9 y' a4 `+ K' q! e
真的好像側了一旁,冇乘托力