嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

假設性幻想題

我會揀上半身......因為我太man了!XDDDDDD
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
睇完回覆原來好多人都係從性享受出發思考……

引用:
原帖由 JessBB 於 2020-11-26 17:22 發表   
( W* N1 `' T7 [+ M" Z# @  ?我會揀上半身......因為我太man了!XDDDDDD
, v) `, D$ _( v; w& j9 R) e+ d
你都可以揀下半身,真女TB都係想上半做男

我只係純悴喜歡穿女裝和女性的裝扮,所以上半身緊要d!
' k- |) j# Y) C* F2 q7 W. v& V7 j, @* h3 j
引用:
原帖由 Marie0749 於 2020-11-27 04:17 發表   6 V9 @: N* Q. s8 j1 t! [0 Q3 y
1 M: ~; y9 q: {7 k- J8 `
你都可以揀下半身,真女TB都係想上半做男
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

引用:
原帖由 Marie0749 於 2020-11-27 04:17 發表   
! q: a9 D1 w$ N. N2 G$ n
- e: O8 U: I7 Y+ ~: t4 a& Y. E你都可以揀下半身,真女TB都係想上半做男
; J8 R( q2 J  d0 C不過我認真地想一想都係上半身重要D) X; \) t2 o: y+ g1 W
/ b% X4 l3 E1 \
我寧願下半身係男都冇所謂

一定係上半身 下半身未變 可以有雙重幸福

我想下半身

下半身水,因為上半可以裝

我會揀下半身,因為想享受女人

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-11-25 21:30 發表   
  [- Y" o' h0 J5 l& A+ e" o' i
" |  t2 d3 j  j* |4 l" K/ j! Z依D我都咁覺得,但我依加多左新動向,就好似當年日日夜虞著絲襪高跟鞋咁
# d& y8 b& P. m+ B, ^; Y
* {- U7 w8 i5 _+ `  w0 M. ~但我依加日日夜夜著絲襪高跟鞋之外,仲日日夜夜著假胸圍,因為我想感受女條著胸圍個種辛苦
1 g: e. u. q: r5 i# p0 K% m
9 K/ w( L9 ]! S6 v. p- R
我天氣熱時, 也會穿絲, 試過穿15d 以下. 但好快破損

一定揀下半身,變了下半身,就變成真女人呢!

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-2-5 23:40 發表   
: T% y' V  P4 @  n0 {8 e7 a一定揀下半身,變了下半身,就變成真女人呢!
1 }, o. L# b4 H" b" v

8 n' D& A* n8 ^. O$ |我也是的,可以自己有真正肉洞

當然下半身

上半身,留番碌鳩,大波大鳩人妖,殺食過真女人,令男人欲仙欲死

自動變身 這題目不時會浮上來, 給予我們CD不少幻想、假設...3 B: ?" f9 m( [# ]9 g3 d

6 S' h; }( B# d2 \現實中 完善的變身條件複雜難求, 走TS的路途更是艱難痛苦...
! r/ ]+ H+ I0 r3 S1 ^7 P* Z: p/ t- {8 `9 A3 X/ X% T
你會願意忽然進入個 雞皮疙瘩 老婆婆的身軀作为女性?,,,  或是個青春苗條身材的偽娘可以穿上漂亮性感的衣妝? ... 中間可有好多好多層次類別,  可全都是些幻想... 怎可以簡單的上身、下身來分別、期望? 面容、身材、皮膚、頭髮髮質、而至嗓音、儀態等等等等....8 ^" q6 p2 a. g. ~7 n* B
+ d* B  I  a  P0 n1 G
還是好好珍惜自己的人生吧...
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

只想下世做女人

梗係下半身

引用:
原帖由 loboiboi 於 2021-3-26 10:49 發表   # o9 n1 q* H3 f! @
上半身,留番碌鳩,大波大鳩人妖,殺食過真女人,令男人欲仙欲死
* n  v7 c- H& e" S5 v% f0 i5 {# U8 L
0 U) L1 n4 e$ t; I/ X3 p" D5 K6 ~9 n我已經女性身份,看到丅S' |5 b7 f3 I( d+ T# k9 K
或是人妖的jj
. q( T" r; C& t, Q$ z  _- y" a7 K: W真的想口含她的jj

引用:
原帖由 loboiboi 於 2021-3-26 10:49 發表   
9 |' [3 j6 _9 ^1 A上半身,留番碌鳩,大波大鳩人妖,殺食過真女人,令男人欲仙欲死
. Q: s5 \6 a1 x, H7 V% F* r

2 i9 ]/ G& F( |; V* J8 ^) R3 r3 {8 {# w4 @: G  F+ e9 G
如果係咁既話,當然選擇上半身啦! 一黎上半身冇咁容易比人察覺、易出街,
& v; _0 `' n, {% G9 u/ V4 O
4 U7 Y, L3 W- X$ @/ N9 ~2 g+ D就算留番碌鳩都好,我可能會插真女人,起碼真女人在唔同環境下含我碌鳩會含得好爽,
- r7 W1 W" n. F
4 z* l6 ~; S3 [7 n論呻吟,話唔埋我地會呻得仲吟7 u( A$ s$ P/ q- L
& C$ N& d3 }) T% [0 w

當然下面,可以做個真女人