嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

28/12 有地方

28/12 有地方

星期一上午10:00-16:00唔知有人得閒?
, f  d1 q/ o9 Y4 x3 q2 C& f$ J1 o' f& l- O' t
覺得好的就按一下感謝吧~~

咩事?

咩事?$ K7 `/ c: d: z. l/ v3 T# S0 F# p  R
搵人幫手搬屋?

可能係跌左好多舊番鹼起地下,要搵人幫手執。! @0 c; p( t3 N
順手拍一齣boxing day後傳。4 ]2 Q$ }; D  h- Z( Z0 O
; a3 c/ i/ w4 B, Z. ^$ f8 a
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-12-25 09:48 發表   ) X$ _8 O: l% ]/ `: ^7 ?) }; X
咩事?
0 f, x" z  ~: ]. e2 ]搵人幫手搬屋?

回復 5# gila 的帖子

你好勁呀,主要係拍片

回復 4# JoJo1217 的帖子

有地方可以換衫

回復 5# gila 的帖子

可以幫幫手嗎?

Hi

WeChat :
: ~9 k' t* U. H2 Y! o4 N* \Smsmem / |1 z5 C  F. V+ v, |0 l) U' x/ h
搵我傾下?

引用:
原帖由 gila 於 2020-12-25 10:13 發表   
) ^: D; q$ `1 R; `可能係跌左好多舊番鹼起地下,要搵人幫手執。; V! N  N. s8 Q
順手拍一齣boxing day後傳。. i9 {! P+ S! ~
! X# B# k% p4 F9 Z0 V8 r
7 A' g; A% b4 ?/ O- L

6 m( p0 @( d3 H) a劇情对白通常都係:9 J# N/ O  {* {' i
男: 嗚.....咁人地而家点算?. O  L/ ?0 x" V' f& W3 d3 I1 _
女: 咩点算啫....呢D野係你情我願加嘛

回復 10# JoJo1217 的帖子

咁點算呀😔

引用:
原帖由 june5167 於 2020-12-27 22:10 發表   
; y/ V: e3 y* _% g7 x" ~8 {$ b2 h咁點算呀😔
1 {6 I& ^& h& [1 i* [6 n! ^你咪繼續FF
7 _& O7 y- }3 g7 G& u9 K7 d: K7 l反正今日已經28日
.