嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

怎樣才更有女人味

其實女人味對來黎講唔需要由頭到腳全身,
+ Z* Q/ J' Z5 _. w: T- k' t
- n2 `2 h+ }/ e* |+ j當然啦穿義乳我可能都會穿 (頭部個D化妝、假髮...等等就另當別論)
6 W% {" c6 Y* p1 }
* M: K/ ?/ X# D8 l) K% p只不過我只重視下半身女人味  (原因講得太多次,唔想再講)' ?. y3 [; v# ?6 Z
! C6 k2 Q% y, m- i: S
所以為了下半身女人味,務求沒有100%起碼有80%

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-1-28 15:44 發表   
; c  x# r. Q+ B# q7 U# l- X9 H) i7 d* p其實女人味對來黎講唔需要由頭到腳全身,# g$ r2 P" B( w/ `

. c- |$ F7 @2 h9 T  b0 L$ ~& [2 R當然啦穿義乳我可能都會穿 (頭部個D化妝、假髮...等等就另當別論)
) V- O, ?5 ]) P
% @' F" m# `7 Z! J0 m只不過我只重視下半身女人味  (原因講得太多次,唔想再講)
9 R1 i2 t8 e, E) G" M, m- z& Q; U1 P1 U
所以為了下半身女人味,務求沒有 ...
8 R2 k6 R' C& s8 Y+ n" b

# D/ ~: J' [) |& h) c, `, g買多些絲襪,著多些絲襪,令自己下半身性感點女人味多點

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 17:15 發表   / @4 k( \( }% m3 }0 N5 U( u

0 K% q: W* ]1 o6 G2 @( ]' ^/ m- S& H$ ~3 y( J
買多些絲襪,著多些絲襪,令自己下半身性感點女人味多點
$ c: w8 m9 J0 P0 X7 D, F9 q0 }咁上半身呢?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

戴義乳,低胸,間中扮不知情走下光,是不是這樣?

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 17:15 發表   2 ^) X' ~# E' {: m; R" B

) I9 a9 c* }8 @( o1 G
. K; Y% U" r- T  \: ]買多些絲襪,著多些絲襪,令自己下半身性感點女人味多點
8 b! Q  A2 b/ S. A+ w5 j3 c) v: k& z; Y
最好配合高根
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

穿了薄絲嗎?

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 19:14 發表   
% w- T: |0 a0 t8 I" O穿了薄絲嗎?
) `# |( E! @( w6 }2 ?4 G( i+ a9 U

# c( b/ D, I6 j; Y" S. L要穿薄絲高根, 才能好看一些

只要腿美,你男人就迷迷糊糊了。

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 20:22 發表   
; o' K6 z/ ^& I& q3 D. ]" k& z" T& D只要腿美,你男人就迷迷糊糊了。
: C% l$ j/ P1 c, e
' U0 a7 d4 s9 v3 b9 v: j! U& A下回想看我穿什麼?

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-28 21:47 發表   - p. X  x# K/ M: @6 c; V5 I

; T& v  \- u4 D9 w# e% ~) e6 C/ ^" d5 [* w4 G8 J
下回想看我穿什麼?
9 t* y* }& |: e, d# I. Z8 S% m胸部?很豐滿嗎?雪白嗎?

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 17:15 發表   . X8 L( ?" N, ~+ k3 G2 K

b5 v+ e1 Y  N& h" g# l8 ?) _$ \# @4 P
買多些絲襪,著多些絲襪,令自己下半身性感點女人味多點
9 m( S1 `+ n2 X. p; d
絲襪就一定要著多D,但唔需要買咁多,適量就可以- A% n6 y5 Y2 U" [% b
1 q" c5 ?% T. B9 h
同埋我下半身已盡量習慣多女人姿態,例如:交叉腳、翹腳...等等

有無間唔中走下光引死麻甩佬?

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-1-28 22:28 發表   
8 s" R$ @2 L+ o: D6 H( x
8 A8 p' Z3 R; g4 _9 \絲襪就一定要著多D,但唔需要買咁多,適量就可以; W% o; v& e) N7 [% G( R8 a

{, m& h8 f, {: X. X" i- y同埋我下半身已盡量習慣多女人姿態,例如:交叉腳、翹腳...等等
1 @3 U1 N- w+ d4 Z! f4 P4 `9 s' R/ z
你也有女人姿態心得

我新手真是要向各位姐姐多多學習

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 23:11 發表   
3 z; Z+ \5 X; L; s+ O  B我新手真是要向各位姐姐多多學習
6 w: g0 g" ?* {0 V
  o& n$ \6 f; |5 |
當你習慣了女性內衭的軟滑
; D; u% n! S$ C和絲物的貼身,會娈常常穿上

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-28 23:06 發表   " W' [; j2 G; m* x

8 \& l& u* E- w' ]$ I1 q; G1 s& j8 U. O# F4 J. e( j
你也有女人姿態心得
  y5 X" E* B4 d, w% I; k5 z5 }4 h% ]6 x3 ]% w: m
我個D唔算咩心得,就好似打機咁,一次過唔到關,咪嘗試多幾次或睇片睇人點嘗到過關為止
0 v% b4 @& ]/ {& `" H# @, n/ |1 G# w2 \* M" D% C
原理都係一樣,初初唔多識,就連穿絲襪都大有學問,唔係隨便著上身就係得,
! a' k8 |+ |& w% E9 ?; M" ]- L) k8 E0 U9 e) ~/ [& F
後來不斷對依方面左吸收右吸收,不斷累積經驗,咪到今時今日囉8 v. w4 x$ e! T* q( A! Z, y
2 ?7 \6 @  W: ^* @

# K( l) S. P6 N6 V* N
引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-29 18:05 發表   
' r5 r  r- q7 ?( ?
/ d0 i3 e& n; ~; t9 v* \4 N- H* F+ {, i- V9 {8 \
當你習慣了女性內衭的軟滑
. ]% n/ [0 }7 O9 X; c1 I' C和絲物的貼身,會娈常常穿上
0 @# _; {& I0 c# f0 }3 S# L+ w( d! [. I& ^; U2 A+ Y
你講得冇錯,當你習慣左就停不了

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-1-29 18:49 發表   
2 }, C; Z- i: e
+ [' b7 H8 D3 Z3 V4 ~
- S% f; }9 `' m' [% W3 Z我個D唔算咩心得,就好似打機咁,一次過唔到關,咪嘗試多幾次或睇片睇人點嘗到過關為止
6 b) `/ ^* g8 }4 |  P- ?, ]9 p) r$ {. l) G
, s# H7 P: A( V- X原理都係一樣,初初唔多識,就連穿絲襪都大有學問,唔係隨便著上身就係得,- r+ a2 E& r7 ^2 H; r  ?: Z  E! n: }

: S$ z8 Y5 O& _, C" N$ q後來不斷對依方面左吸收右吸收,不斷累積 ...
8 @  ~" U9 ^3 I* `) x5 \' H# ^! q/ V

5 U3 D) ~+ G- Q) A0 s女性的衣裙, 也是貼身中帶柔軟, 穿裙子坐下的感覺, 太美妙的
, U& V0 H) v- l5 m- L4 _: {6 {" o

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-29 18:05 發表   
  U. e$ A7 e- [9 |  T" k1 D1 I% y
4 q7 o' @! ]2 l, x0 Q% l
6 ~, Q0 s( s5 E- j) A: e當你習慣了女性內衭的軟滑8 {' f* j) t& i! c2 F
和絲物的貼身,會娈常常穿上
8 Y) P1 Z: P) z) ~8 z
好,我也要學做個好女人

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-29 19:38 發表   
! J: T$ r  {5 k  b2 K
$ \. `: f# x5 V) a/ t6 o! z  _9 `! W- _5 k/ H
女性的衣裙, 也是貼身中帶柔軟, 穿裙子坐下的感覺, 太美妙的8 f0 l& w$ z' ]  {4 Z  u- J
* _! H* N- k+ z* C& Q很舒服,我期待這種感覺

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-29 20:04 發表   + k5 B7 X/ y6 l& ~

0 g+ o; p, @2 K很舒服,我期待這種感覺
' m: i( D0 r! H' @  d  d9 k! m/ M7 B) \- h  K* [& U
貼身之感覺, 坐下裙子包實PAT PAT
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件