嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

點解d 直男同我出完街就唔delete 我

點解d 直男同我出完街就唔delete 我

如題. K6 T( H: T! ]5 R
已經試過好多次
3 q' i0 x5 [* ~+ r以為一個係咁,兩個係咁,點知10個入面有8個都係同我出完街就會delete 我同block 左我,唔比我搵6 o4 U/ x  k1 F4 Z  c1 b5 D
咁應該係我問題。
' {) m7 @3 k0 m始終cd 得唔夠好,唔似女仔
  l2 W8 Y4 q- V- B; R唉,搞到冇哂信心
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔關你事的,直男多數都是這樣
wechat me if U like me:wasabi44666644

好多時直男睇野有完美主義, 以為CD都係好女仔, 同女仔一樣, 只不過多左一條JJ.
0 P7 a- @7 _  C2 M而唔係傾向  CD其實都可以是一個好男仔, 好佬既身型或者有其他男性性格.
, x1 c- J& P2 D! I3 f1 i" O+ y
+ z' P7 K7 `2 b1 h. v9 y/ d施主, 你醒覺罷啦.

我同你相反喔,跟cd出完街,佢地都block 我

我是傾向女仔的妹妹,未有約出街經驗,重感情,談下心,有興趣PM下我啦

咁要真係反省下8 _+ M7 d; d) S  _: x. w( V9 J
係自己問題定係佢地問題% `' e% g- L' n/ r% @, ?
不過通常係自己問題多D
1 S4 Y, m- n3 T( {  p2 ?* O1 w* r* @' U+ N$ V4 C" A; H- R
不過有D直男反映
) _2 u; N7 m0 R# C如過太耐無通訊
/ y- d) @1 k  X4 VAccount 會自動 block
3 U9 B; R" V9 j, s9 S. k8 |2 N0 M都係因為佢地要我加番佢地才知有咁的事7 P) s( h( K( C7 L8 v0 \
8 o  }$ n1 _/ I* t5 K1 q

唔關你事既,9成直男搵得偽娘玩都係為左出野姐

引用:
原帖由 kittykittyhk3 於 2021-1-28 16:57 發表   
6 S" t. m! L) j" L如題
5 V8 Q  |9 `/ w) e  X9 Q已經試過好多次
; U2 o+ R4 y9 q5 d以為一個係咁,兩個係咁,點知10個入面有8個都係同我出完街就會delete 我同block 左我,唔比我搵
* `0 e6 Q' e2 \" N8 c咁應該係我問題。1 u6 q% C( T. A* N
始終cd 得唔夠好,唔似女仔+ s5 ]# \4 ~& q* q3 O  L( r7 @$ e) B
唉,搞到冇哂信心
8 Q' |" u& G, X$ {
5 [' x# A% h9 T- u9 g好多真男是完美主意, 期望我們CD , 像似日系AV 女,

直男多數都是這樣

我識咗你幾年我都冇delete 你喎!

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2021-1-28 21:28 發表   
3 S8 e7 I7 y4 e% N9 \  X直男多數都是這樣
/ g+ z- Y7 p. H. g! j
* r+ F  q% i5 U  O, a5 o同意,有些直男夢想,cd 位位也是美女

又不是每一位直男都是一樣的,可能你還未遇到一個對你好的

我都有呢啲經驗,不過冇你講咁多,10個都有2個約完之後唔會搵我,不過未去到delete咁誇張。好耐冇同人出街了

男人就係咁。約過之後失去新鮮及神秘感就消失。

反思維用直男角度諗野  l, M* u* `2 j' v
可能係你唔方便存在係佢通訊度呢
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 cindyhk 於 2021-1-29 11:32 發表   
* ?: b$ w1 j+ T8 ]& f3 [男人就係咁。約過之後失去新鮮及神秘感就消失。
0 x9 [" {/ `9 o( {9 G* l( z

, Y: z7 L$ ~1 W) N3 |( J3 p+ U也是有这可能,或是不肯陪去賓館,他們想即食
. c1 W8 O4 V% Z% b但是我也要合眼

引用:
原帖由 zz67098 於 2021-1-29 15:31 發表   
2 p: Y) q$ b' x2 Z4 q反思維用直男角度諗野! D' W* N4 ^9 T  e5 c; q
* O- F, A7 J- |8 p3 S4 d- d

6 P  d  Q% \) W8 R& S- W2 T同意美女你想法,我也怕有些男人
9 v1 r( Q( m. a6 R常常微信來
- B' i0 P' i) p( r, M' U/ D. W! `& X我怕身邊人知道

引用:
原帖由 zz67098 於 2021-1-29 15:31 發表   ! n; [# \* X" K7 F# H! B, B: V' l$ G
反思維用直男角度諗野( o8 K; x/ m& y4 m/ i- g
6 O6 }9 z; @1 Y/ i1 t6 `
如果是這個原因,可以在壇內通訊
戀戀手機 App https://hkcd.space

睇過你d相,你都不錯呀,再差都試過,可能傾落唔識合都唔出奇。不過,有時要俾多點信心自己,佢block 你,只是同你唔對channel 姐。

睇過你d相,你都不錯呀,再差都試過,可能傾落唔識合都唔出奇。不過,有時要俾多點信心自己,佢block 你,只是同你唔對channel 姐。