嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

求教如何將100%麻甩佬變做可以出到街唔畀人發現自己cd

引用:
原帖由 noel 於 2021-2-10 18:13 發表   
" x6 O1 c8 m, _# U7 A  ]' O想一步到位係無可能,就算外表ok ,行爲舉止成個麻甩佬咁,一樣引人注目
$ {! W$ }% x' P; p' x/ K& d
8 p3 z: i# p/ x2 I' d6 Q
似乎都係要繼續做麻甩cd

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 19# 男人最痛 的帖子

依你的高度,真係要減到60kg以下,才似一般女士的身形哦!

引用:
原帖由 男人最痛 於 2021-2-10 23:34 發表   " ~! g1 j$ r6 b5 Q

3 y! J3 O& D  v4 V; O' b! k
$ v; e! T7 k9 D認同,但又唔使減咁多呀
! t- ~, f& \& @
: k- @2 \% l. [( p  L' O170/60都係歐凱惇身型 , 都仲橫橫地
6 w. P8 {. V# }6 v5 \; A唔想俾人發現又唔想減/ y, s1 O7 ]  d7 f* Z
劇本再落去就係同屋企人住
9 i+ e+ R2 e9 @1 Q6 P; @唔可以呢樣果樣# y4 Q' v/ s/ T- g) _6 J4 z
/ C$ o! Q- R  j2 X5 _  @

引用:
原帖由 男人最痛 於 2021-2-10 23:39 發表     |* P" P# B- r$ D4 ]# {; J
5 z8 p, r' P: g+ e7 b$ v9 g6 v

( Z! {+ l2 [0 Z; `4 h$ v  c最缺就係錢,如果大把錢就可以請人幫手
% h" y4 Z* \: y6 G% d' h1 z
其實都未必關錢事,行為舉止嘅嘢唔係錢就解決到
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Nanase 於 2021-2-10 23:53 發表   
: I8 _* O1 ^9 B0 G9 G" u' e; m5 L5 i" L1 `5 E4 R
$ L' S9 ^2 _' X
170/60都係歐凱惇身型 , 都仲橫橫地% U& F0 e+ S: e) i+ {
唔想俾人發現又唔想減% U" g; Y# f3 o1 \# {) S
劇本再落去就係同屋企人住$ S0 E: E3 B, \. t+ [' {/ i
唔可以呢樣果樣
- |/ U' }  P' c) k( z! f0 X& `1 [- g+ E6 B5 t
* ?% \7 d5 t. i& U結論隨時只係徵文比賽,去到最後咩都冇做到
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Nanase 於 2021-2-10 23:53 發表   3 E' x6 a0 r" F. C# J- C* [& k
/ X$ d$ n& d2 r
" Q& S/ D* C1 k
170/60都係歐凱惇身型 , 都仲橫橫地
' \, ?4 h/ w4 I" i9 L+ i" k+ n1 F7 d* u唔想俾人發現又唔想減
, @/ h& w% A! n8 }# }6 F劇本再落去就係同屋企人住
5 _; q& |2 l! l7 i3 a( Q  A唔可以呢樣果樣0 i: K  a6 p" Y. S
' l) |" T- l3 K; e) T" ^. x
. {. i- b# P% K: f唔好咁啦,我之前貼相果d都係170/65,包括icon果日 XD"
& f0 y3 V/ d  c/ c; ]
6 p! p: u. W0 T( e- E[ 本帖最後由 Rachel 於 2021-2-13 00:03 編輯 ]
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 男人最痛 於 2021-2-10 23:39 發表   
' D# ^. k' N  ]) p% s- {+ @2 m+ r, K1 s4 o% d3 L
/ F' Y  p  U  D
最缺就係錢,如果大把錢就可以請人幫手
3 s' T) C. [* _) J. [
通常我見人最缺氣質,有錢都買唔到喎~
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 男人最痛 於 2021-2-10 23:34 發表   & l5 v4 K" i" O5 M8 D. {" |9 I

& I' O) {+ U/ t8 A; j
" E  }. e( F8 q5 y- O- S0 U, o認同,但又唔使減咁多呀
0 O" E2 A6 H% w; P- h) F% z) b
可以試吓著啲鬆身啲款式嘅衫裙,同埋唔好露咁多肉,應該ok的

真想,
: r2 D# w* r2 @
2 g0 T/ v' I( L定只一次性,想穿上女裝?: b% j' s' ]' I. v

5 R6 l& K+ C2 x2 E(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

我覺得未必要一步到位,可以試下中性打扮先,例如鬆身衛衣、窄身牛仔褲、平底懶佬鞋,當然裡面要着女裝內衣。在街上留意下女仔的舉止姿態,覺得自己行為模仿到女仔,就可以帶埋假髮,一頭長髮就係較女性化嘅標記。宜家個個出街帶口罩,唔驚畀人睇到啲鬚根同個喉核,但都要修一修眉毛喎。

我都有175都可以CD,不過係以前輕磅果陣...2 H% L% G) e9 \- b' a4 @
往事只能回味啊

日日帶口罩,只梳靚D頭長髮加對耳環已經幾好睇。

其實我都係171 76KG~ 今個星期,日日都CD出街~
晴晴是一個Part-time女生,游走於兩性之間去看性別世界。期望自己可以成為向日葵,永遠散發正能量。

其實骨架大橫都好易睇得出

身裁咪就師奶啲。

引用:
原帖由 sexpic4me 於 2021-2-17 22:49 發表   - Q* z0 ^2 \- a. [
其實骨架大橫都好易睇得出
; W; h' J7 @: z& d/ K% c1 o  s

( }7 J1 v' U( m4 ~. ~! A  [完全同意,所以好煩呢

我都171卅79kg,一樣cd出街影相,身形可以用腰封及衫的大細去修飾下就ok啦