嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹Show高跟鞋分享

純粹Show高跟鞋分享

其實我是不是有潛質當Show高跟鞋模特兒呢
7 ~, b# J- N. h2 `! a' n7 i6 s8 e; |& s+ U
首先Show高跟鞋分享之前,先說明幾點:
. V8 ], j8 U1 u/ `0 m3 Z$ k6 X  J; i+ V4 J4 T; D
(1).本人Show高跟鞋的圖,是100%實物穿著手機拍攝
, S5 \) x$ B* P  S+ g
6 u; C* k& y+ C/ [1 u(2).本人Show高跟鞋的圖,數量不多,但每張也有浮水印,請各位切勿介意
4 i' q$ d  q$ x; _" c
% d& q' B: `7 b. w; w  j(3).圖中的高跟鞋不是淘寶貨,是100%停產多年的名牌:Jimmy Choo Abel 3 p6 [, j7 Z9 g; w* O

& c- p4 u& h6 g. Y(4).圖中的高跟鞋是非賣品,出多少價也不會放售,及不會提供「奶」鞋底...等等服務之類
. M5 _& @. C7 F- X
, b: \, ^- t8 x, i" @[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-3-18 15:34 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

鞋形很美
, z6 ~1 K6 n; C! N2 V而妹妹穿上很有上班女仕味兒

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   
6 a6 M# i4 B/ E& [& k% N" \鞋形很美
" J* C/ J7 P0 E9 }' u* U" b0 Q8 R% n而妹妹穿上很有上班女仕味兒
6 W7 }8 f# O! B
, t/ j# o2 B; S: G/ D+ K1 |  z' T
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   # h/ @- A/ x& a# q0 L5 i' z5 I2 n

$ M5 C0 k$ W/ R. {$ J/ Z! g: A! B+ h! s- H/ \
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
: Z0 R) C: k7 Q$ a9 t1 h
, s) G: u; [$ l& f1 P$ p5 j有人幫手,必更美
+ q2 q9 k1 R/ i5 j' _" S你自拍亦不錯⋯⋯

對腳襯埋對高踭鞋影得好靚

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   
+ c8 d( {2 D5 c+ u鞋形很美
( E' R" X! k* ~5 G  ?+ T而妹妹穿上很有上班女仕味兒
& m' O+ M7 c) k2 F+ K! ^. @
( v, f3 p+ j. H如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜. a3 B+ Q6 X- n$ C% G$ `$ t: j

7 }- S9 s6 A. L7 d2 e! Q  I加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,) ?* O; a+ f& |7 M( f8 j: P

% e% ]8 }7 W$ |5 t3 o1 r尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,
% ]. m- H5 A# l1 X- ]: `  I$ l% z! }5 U# s+ N4 m
講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲襪高跟鞋永遠離不開我

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   
; W2 W* {7 |: k( s/ e# W6 n- i/ B; R6 L

1 f' r% X' H/ l; q其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
, K7 s* C1 e+ h* m1 t5 c. a7 X
5 D5 O) |4 Q' @. u  T4 z/ y要幫手?
5 F9 _" X4 |9 Q8 w7 b0 x3 A0 G( u, |$ r) k1 I. {8 S/ C, V
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

鞋真心正
& r  E0 W9 D; U; u5 a0 A2 j完全擊中我心

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-3-18 14:53 發表   7 l) {& l8 k: U$ V% j, y+ d, {
鞋真心正
6 n2 y) n: L8 N7 |. l0 x4 x完全擊中我心
0 g- ~2 J7 Z+ R& |) o% l
( H. i/ P) A/ ^0 U( B多謝你的讚賞,不過講開又講,自己再睇返拍照完D相,發覺開頭第一張和第二張係影得特別「最」好
! [; w) X( a' W2 x: l
# p4 T/ x5 S( J3 z9 r! o0 c1 d# `[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-3-18 15:39 編輯 ]

呢对係咩碼?

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 13:12 發表   
+ m( @( ^4 q1 c+ v, N4 c$ k; c! U% p# `8 y* O$ @# ?3 G
& Y3 X  t+ {% o, T
如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜- ?( q$ U* w2 _0 i+ }- p

6 l; Q3 o: [& u. _加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,
/ @6 d) ~: O$ Y  c
: E5 I7 ]+ E% h9 L! Q尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,/ A% e$ n; ?+ P
! V! `1 a, f, l( U
講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲 ...
$ C+ V- V" ~. {9 d& V0 Z0 M
0 z; D2 N  a, g; l0 X5 o- ]2 ~
我喜歡肉色絲襪,包貼自己的腿
# N9 m+ I; x" w+ z0 G我未曾穿上那些貴高根
9 r" G0 i. m. p  k  K* o: V也很想穿上

wow! 這對高跟鞋真是很美呀!) w& @- z2 L- K5 Z. ^7 T
不過這對肉色絲襪有點厚了一點

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2021-3-18 18:05 發表   3 Q0 b( p% T4 \  Z/ M
wow! 這對高跟鞋真是很美呀!
" b; X2 e& ^4 Y/ y) {$ F, _* T不過這對肉色絲襪有點厚了一點
  Q2 `& B/ S4 a" Y
2 }  ]* w( }* t  e- F7 H我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄2 l2 g- \  }( T, A2 E4 p3 `1 Z

: b5 {- n1 l6 x( N) c2 v厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,
! d1 u; D# T! T8 W; |; d% t
3 U6 h+ d% i/ p- z當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁,一次過著3-4條絲襪著上身
- z3 H+ {/ h4 X3 |& t# e$ x- w
* ^( M6 l7 q0 q; K4 ~2 q# e  v[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:27 編輯 ]

不錯!! 不錯!!
: t# m5 @# A" C! x絲襪穿在美腿上 , 真是很美呀!!. C0 U" x) g3 `2 q7 \
絲襪 , 高跟鞋和短裙很不錯 , 真是無的頂呀!!
" P7 C  X  A: h+ A( @) g: F

很漂亮的腿與高跟鞋
歡迎加我的社群
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023650421653
https://twitter.com/hedy_chan33

穿起來不錯, 小腿再瘦一點感覺更好

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:24 發表   * K7 C9 g$ ]/ w# C# {
7 [/ l# k+ D$ ]- W6 R( c- R- z

8 ~7 v0 b1 d& M* L我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄
% k1 W, S5 y) i0 Q) s
0 N- U+ Y' e/ }& W厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,/ ?8 k  j; Q: U, `3 T0 Z8 l

' B8 f$ ?7 r% O$ W, v- [" L1 p當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁 ...
& Q7 {, ?1 r# D$ ~
* V4 }% u& c/ y- T. T5 ~; T

+ U7 a7 N% l) Q8 A我會穿上,薄c
* T( ?0 q! \2 c  A$ o0 Q
% `; |8 e9 l4 \' O(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-19 12:49 發表   + c3 y* C/ x& Z
4 Q4 V: `; s. Y7 B& s

4 X3 U/ X) o: A) y9 g  ^3 c
0 E( n, J3 x; i9 C7 {5 E% H我會穿上,薄c0 G/ L* G( n) z9 P$ Y2 v
0 @8 b! S4 e1 X7 H1 k3 a
(o^^o)
( T8 `" M3 t5 P/ Y8 p5 o
$ }2 q0 Z* F6 \/ c( D8 h薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)
& ]1 U7 s1 B% r# K, M
3 p5 u* r+ y4 M! O' z: ?其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,
6 c& h9 m, }& i% Z8 [* _  Z" g" W# d9 a$ o4 n  U  U0 v
再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好正

的確唔錯& Y4 O. t! {; c7 r! ]$ h7 H7 L$ |/ U
近幾年好少買油皮, 多數買漆皮或者麂皮

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-19 02:40 PM 發表   
9 S: C/ q% l' ?: s9 i1 P
) ]) c1 m& k5 l8 [: M8 B! j7 R& z$ h4 H4 i: u
薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)
  [4 [% h4 A8 k5 F) B" {# G& h* ]7 s9 z. a/ e* K
其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,3 {' L- C& A7 _: M, w" }
+ @, |$ L. ^4 A) a6 t' Z0 L# z
再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好 ...
& u4 U$ m, L( K, M5 I' J/ r& j' ]自拍真係好難