嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹Show高跟鞋分享

純粹Show高跟鞋分享

其實我是不是有潛質當Show高跟鞋模特兒呢
- E9 W( o. y5 K4 u
( D" n+ T2 W/ a. L首先Show高跟鞋分享之前,先說明幾點:& b1 p: M+ @  p3 z

6 f9 N& k  B' @3 Z9 @% b(1).本人Show高跟鞋的圖,是100%實物穿著手機拍攝
$ I4 B5 T' m2 U; r$ N+ d( m
. g$ K: s0 ~3 O& p3 m(2).本人Show高跟鞋的圖,數量不多,但每張也有浮水印,請各位切勿介意
8 i! s4 ^/ @+ ?2 Q# }, d
' D# w: }( p$ K: C* X2 ?(3).圖中的高跟鞋不是淘寶貨,是100%停產多年的名牌:Jimmy Choo Abel
0 O( x, n- x+ `  r/ q/ o
0 a$ Z/ s, P. t; o7 d; O2 t(4).圖中的高跟鞋是非賣品,出多少價也不會放售,及不會提供「奶」鞋底...等等服務之類* Z7 T6 R; N/ q/ m- \* Y' E
6 K) }$ u8 e8 K* x5 W1 ?  B
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

鞋形很美
$ R. n& H# x: ]5 R, H$ J2 C9 \# o% d而妹妹穿上很有上班女仕味兒

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   , Q+ }: |% R! O+ h
鞋形很美# b' y4 k+ \' J, E' R: A
而妹妹穿上很有上班女仕味兒
5 c3 l8 I* S6 E( K% f3 r6 U5 e
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   
/ g! ?% ^" X4 v1 Y
" b* b+ H7 o) [
4 {" e9 U  V5 f* y& {* H8 }/ f其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
6 ]( c8 O) ], E  K0 J
, Y4 m# V' z: |2 k0 q) O
有人幫手,必更美  M/ l0 C% s" s& Z
你自拍亦不錯⋯⋯

對腳襯埋對高踭鞋影得好靚

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   
2 Q/ M7 i  s7 o  k& E+ S- _鞋形很美
/ x* A! x" T7 |; V# G而妹妹穿上很有上班女仕味兒
9 K3 E! r2 v" m* f4 q* }# ^& m; z
如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜
) P+ L* M/ p: @7 m$ v$ v4 _; s9 Q: X& Y  B) l5 g4 g
加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,
5 `2 i) z$ T. D" D  k
; v! E3 p5 ~, i1 @, {& L尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,+ X7 J& e  C8 X, T+ Q
( U4 b- W, `* v7 `4 J: \
講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲襪高跟鞋永遠離不開我

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   5 C: Y$ O& p- q' w- z

. [, j* |% y0 B9 s, K- Z  _7 U* H& t: Y% T+ f: {- ]0 J% P1 {  u' Q
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
) ~2 G4 T6 o' {  ]
' Q3 Z! W- z+ O9 n  {, O8 `0 F要幫手?- h7 Z* |" v$ ^: i/ S7 ]

! X5 _% }  V( S3 A(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

鞋真心正
& b3 Q/ c4 @0 b5 e  r+ v完全擊中我心

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-3-18 14:53 發表   
7 q" m& S- D4 d& h5 j, o9 p鞋真心正0 V0 `5 P! x. u+ Q6 H/ ?
完全擊中我心
6 E3 x0 i# f1 O/ X2 h3 q
; |4 z* l9 F$ Q* b8 t$ k& F多謝你的讚賞,不過講開又講,自己再睇返拍照完D相,發覺開頭第一張和第二張係影得特別「最」好
. V# S' C/ w9 }1 S' f5 c% ^7 _$ l! Q) F$ ^

呢对係咩碼?

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 13:12 發表   
. B$ y0 M, J6 ]
8 }$ ?( p0 D' @* ^6 Y+ }1 e: u+ w! C0 e7 g8 t; r6 g: P
如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜  F# V5 o( N. `( s! B9 S

6 w, o( u5 C7 X' E加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,: p0 u, A2 B8 h& |  Y
" F8 L( ~. O0 |3 p) D
尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,
6 l% S8 ^2 p: n, n
/ ^( g# Z  q, |  G+ T講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲 ...
' C% o1 X* {, `3 j
2 o8 T; K9 q/ c% N8 W我喜歡肉色絲襪,包貼自己的腿
$ t- J; o' S7 E3 Q, W2 _我未曾穿上那些貴高根
6 y- Z0 e' y. z: I1 C( Y也很想穿上

wow! 這對高跟鞋真是很美呀!
0 o, N$ r2 Z3 L. ^9 o不過這對肉色絲襪有點厚了一點

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2021-3-18 18:05 發表   
. t* M( E' I$ }: Nwow! 這對高跟鞋真是很美呀!
$ c  c2 C: K) c8 T+ L不過這對肉色絲襪有點厚了一點
! d4 i+ E  q( _3 m  d( C  X( q! a7 k" L  A' Q) E
我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄
/ Q) t% ?  U; c: z" x
( _, }# q. _, B& d+ \厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,
3 h' K6 y8 C1 [  {6 q6 \
' U3 J6 T4 v' q  M當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁,一次過著3-4條絲襪著上身
$ Z. N0 n5 }- I# M! _; @; K
% ^, v2 R/ x0 a; Q[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:27 編輯 ]

不錯!! 不錯!!
* [# Y7 Q, f" d" ?4 G( y; ^絲襪穿在美腿上 , 真是很美呀!!
/ d: X( x1 h& \' c% P! ?* l絲襪 , 高跟鞋和短裙很不錯 , 真是無的頂呀!!
, V: A5 P8 w9 U+ ]

很漂亮的腿與高跟鞋
歡迎加我的社群
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023650421653
https://twitter.com/hedy_chan33

穿起來不錯, 小腿再瘦一點感覺更好

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:24 發表   
5 A3 x9 f4 a7 t& Z+ J% o. Y' e4 Z! W

1 }- a5 {% m6 P' D" B, w7 _( F+ j6 `我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄
2 U  m: a# r+ j4 h5 c5 D; |7 a. s2 F. [9 o6 V" k% b
厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,7 Z+ D" n+ c' z& t
4 W! m/ w5 o6 _
當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁 ...
, n6 f, q/ D2 Y+ u. K* l/ X5 j3 \: R; l
/ ?3 E" I, |0 h6 x2 e
我會穿上,薄c4 n2 Z* \0 z0 k6 J

& Y  C. j) o9 e8 ^9 B- z(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-19 12:49 發表   
/ ?/ o8 {3 m! z" v
9 O2 v  p: z9 I) l
5 \/ R  F4 L& ~7 A$ ]" N
3 Q" t, `- e9 f1 z( [: D我會穿上,薄c
  v/ f6 t: F" {) z
( g3 @" i2 |8 W7 ]% f(o^^o)
5 v7 }7 ^/ d4 E$ `& I+ {: S& N( ]! ?
薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)+ @1 v2 Q4 K: y6 w

5 `# |- c0 A7 s5 N. O- @其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,6 W/ f3 ?! ~+ L+ l( q

9 K. h; B( C" p8 O! f! c# }, b, P再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好正

的確唔錯- Y9 k2 B% o# R
近幾年好少買油皮, 多數買漆皮或者麂皮

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-19 02:40 PM 發表   & l" l$ ~- S7 d. P+ `
# {; r: K$ I4 ^0 g! q- z, b
6 a/ Z4 N- m7 N, T$ q: V2 U
薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)
1 ~' ^4 \& S  B
) D) A9 {. S: O3 b9 c- K其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,' E9 p# b8 p3 l$ k- A
/ R. Z: c0 e: |! k& {6 e
再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好 ...
6 ^' D6 S% z7 e$ a5 Q; r, o' m
自拍真係好難