嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

朋友家中發現校服裙

朋友家中發現校服裙

某一日、我到朋友家中、去廁所時在洗衣袋發現兩條未洗嘅東華三院校服裙、應該係朋友個妹嘅🤤你哋估吓我會點做? 或者如果係你哋又會點做呢?( O' N! h- E1 S/ C) l  `

; w6 u* T, m: O7 M/ T2 K% u6 ?[ 本帖最後由 mimiwong 於 2021-4-1 14:18 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

著上身影相

i would first take photos and try it on ....:D1 |+ {/ m9 d6 b8 b' h
Have you got any photos?

估唔係問題,但係圖都冇張就唔係幾好
Whatsapp: 67676070 方便交流

啱著就拎返屋企
) I" {7 |3 N+ _) C- k* l0 x8 ?唔啱著就...... 4 M% J7 Y: k8 I( t; b
; ^7 {7 n, B7 M4 P
好啦講下笑啫+ |* v% G! i3 p0 f
買條一手都唔係咁難啫??

先著一下,( n) L: g7 ^9 C0 M9 O, @# c0 S( J
之後帶一條返去. @/ s: n# s0 z  P
) `) ^7 y" B% ^9 Z+ A3 `2 W- w

回復 1# mimiwong 的帖子

點做都唔緊要,最緊要有相呢!

著上身影相
& A2 P: \0 ]) F$ ^

想當年, 我去我女友屋企果陣, 都有類似既情境出現過

引用:
原帖由 5632415 於 2021-4-1 18:29 發表   
+ a7 d  O+ z- `4 b估唔係問題,但係圖都冇張就唔係幾好
+ O9 R8 K$ T. s, T% s) l+ z我用手機無法放唔到相上來呢# a* Z8 K8 a8 [
有冇人教下手機點樣可以入相上去?
; n( \7 J7 j4 ?2 |7 U# y. ~) B' r+ ~- g8 d9 j) Y  E6 e

偷著下就好
, o2 b* f( u/ Z0 i偷既話好易知道係你拎左

引用:
原帖由 kof_1998 於 2021-4-2 01:41 發表   2 O4 k- V5 G% \6 G; d6 @
想當年, 我去我女友屋企果陣, 都有類似既情境出現過
2 Q4 e) r" \# U. c6 K

7 H5 V; ^: l9 V現在呢?% ?) }! j8 q7 J3 H$ D. l# o

$ t9 k4 e; M! B現在有冇穿上?
$ r. W# z  ]) F& Z( Q" ~3 r1 N
( {  y; |! \7 c! ?(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 alpha2008 於 2021-4-3 01:47 發表   
1 h; l/ `5 ?1 ^; C8 a偷著下就好- |. Q* D1 @) o0 `/ b- K
偷既話好易知道係你拎左
# z& @. {& ^6 H2 @% q8 x. z2 m$ o- F
我試著咗一條上身、之後第二條就唔覺意整濕咗囉 當然唔可能偷走啦、咪一定知道係我、最多以後去多啲探下朋友🤤& j4 S/ W+ Z% V& X+ l$ I; X: B
  g9 w: y; v# A8 d; x

吊你老冇,相都冇張,系到9 UP,6uo

引用:
原帖由 mimiwong 於 2021-4-4 11:54 發表   ; t' m4 A9 S; h! w3 k4 w
4 S. g- ~0 z7 H$ y7 x1 X: {
我試著咗一條上身、之後第二條就唔覺意整濕咗囉 當然唔可能偷走啦、咪一定知道係我、最多以後去多啲探下朋友🤤
4 z1 J8 i- ^: b8 {' S
! C0 M1 h0 a4 }" R' w& q: X% d
整濕,邊到?
5 `2 ^4 l) _$ g3 o% j/ l& Q* |4 L- Y- F1 y0 y# v' j8 f& w
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-4-4 17:02 發表   
7 ?$ S  A4 r% h3 o, \+ h* \/ ]& V% U% [) f  V" i# F2 F
, j! S$ ?  p* l5 v3 W, g
整濕,邊到?* C4 z- k2 \: j' d3 x8 P3 v6 @

' e) i7 ^3 \' g. u5 F7 b(o^^o)
7 N! _* F; G& |) Z3 e6 [: W整濕咗條下裙中間位置囉

正係識係到講,圖都冇改,有圖有真相,食狗糞便

引用:
原帖由 yt011007 於 2021-4-5 23:19 發表   
% Z3 K5 x! s: P, x正係識係到講,圖都冇改,有圖有真相,食狗糞便
1 o4 z. n# X( G1 P9 V. X- b
𨳒你老母爛臭閪、你老母生你個含家產冇生個腦畀你、你唔撚信咪咪撚入嚟囉、你老母臭閪戇鳩白癡仔、搵返自己個腦先同人講嘢啦、𨳒你老母含家產

引用:
原帖由 mimiwong 於 2021-4-5 14:37 發表   
3 d" q: I; A6 x1 M* z/ X- b1 E% |, J% A# m  [3 v
整濕咗條下裙中間位置囉
, u8 t: n8 H, Y% {2 r7 m; }# a- f1 w
咁⋯⋯衝動
! d  l+ t2 e" t# W(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-4-6 15:03 發表   
( f. S# N" g! i! I. ~- P
# z6 f# {$ d" m6 _* N8 p3 z2 B+ [4 U# j3 ?6 a" ?  j* d
咁⋯⋯衝動2 l/ f1 Y1 g) z4 }8 z: e5 s
(o^^o)
7 `7 J6 b6 X& p/ e% z8 [; Y0 {
真係第一次咁樣遇人家嘅校服裙、實在太興奮忍唔住囉、同平時上網收二手感覺完全唔同
' y9 |3 {+ W! P! r8 F4 H. n9 A
- B3 `+ d0 i5 E, X# O[ 本帖最後由 mimiwong 於 2021-4-6 16:59 編輯 ]