嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

朋友家中發現校服裙

朋友家中發現校服裙

某一日、我到朋友家中、去廁所時在洗衣袋發現兩條未洗嘅東華三院校服裙、應該係朋友個妹嘅🤤你哋估吓我會點做? 或者如果係你哋又會點做呢?# V5 E5 ?# I: H* ?( V* ]% |/ l
; W* ~/ Q! @( {+ \8 E" y- O# f/ n
覺得好的就按一下感謝吧~~

著上身影相

i would first take photos and try it on ....:D
$ {% E, B7 q# f( \* SHave you got any photos?

估唔係問題,但係圖都冇張就唔係幾好
Whatsapp: 67676070 方便交流

啱著就拎返屋企
1 q- ?: z" v; _* R" L) {唔啱著就...... ( o/ F% n$ }+ z
9 y; ~1 j8 G! W
好啦講下笑啫! a) `: P1 L' s  q+ P$ C
買條一手都唔係咁難啫??

先著一下,
0 F5 I7 K0 Z' N9 O' u. M, }之後帶一條返去
+ {% ]+ m/ n. S: P0 k- u: N; X# @& p5 G

回復 1# mimiwong 的帖子

點做都唔緊要,最緊要有相呢!

著上身影相4 q9 s4 o& V9 i: A

想當年, 我去我女友屋企果陣, 都有類似既情境出現過

引用:
原帖由 5632415 於 2021-4-1 18:29 發表   
1 T) K3 C9 J4 |; w! x估唔係問題,但係圖都冇張就唔係幾好
8 V3 w! s9 }2 G' i9 Q8 b! y我用手機無法放唔到相上來呢$ i$ z. y1 i7 z6 Y2 w- F, x, Y
有冇人教下手機點樣可以入相上去?  D7 W+ S. a8 V& D3 u. J

1 o& {/ i+ X$ \4 O  M& c+ q[ 本帖最後由 mimiwong 於 2021-4-2 14:55 編輯 ]

偷著下就好
# f- o- g, M5 m- r$ }偷既話好易知道係你拎左

引用:
原帖由 kof_1998 於 2021-4-2 01:41 發表   2 ]" J% a. m5 ~$ @
想當年, 我去我女友屋企果陣, 都有類似既情境出現過
. e* o( {, t) g) Z) z; M* @
& m$ r% m2 M5 I, h3 a% C現在呢?, E7 m; A7 N  n4 a& d; [  U

2 _1 ]) c8 v9 j5 k2 t+ b現在有冇穿上?
$ x/ _& U. E+ R& |6 }) v
1 t8 g9 ?, i% {' h% b' B- o% f1 [% y(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 alpha2008 於 2021-4-3 01:47 發表   
9 a) h! n6 O' H5 {偷著下就好
' |7 W6 |; f& J! @+ j8 S" @! _偷既話好易知道係你拎左
8 c. M# w5 d( S9 p我試著咗一條上身、之後第二條就唔覺意整濕咗囉 當然唔可能偷走啦、咪一定知道係我、最多以後去多啲探下朋友🤤
# J$ \# K8 y, ?( }/ o3 [! v+ O5 y7 {/ R" p5 x* Q' |6 P

吊你老冇,相都冇張,系到9 UP,6uo

引用:
原帖由 mimiwong 於 2021-4-4 11:54 發表   - d  {6 j: _8 x9 E0 J- l

$ |$ _! f* A* v9 S! _" x% Q+ Z我試著咗一條上身、之後第二條就唔覺意整濕咗囉 當然唔可能偷走啦、咪一定知道係我、最多以後去多啲探下朋友🤤
/ H/ l5 A) Z9 L! {$ ^$ ~5 H; f" G+ W( ]7 H
整濕,邊到?
0 }! h1 U1 X4 m0 g! I% g8 b
  j5 w' }9 H, d) c5 n  B; n(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-4-4 17:02 發表   # t" }# h, @0 [' J6 H

: H/ m2 t, l* D0 r# a6 w) k" `. w# A4 z3 a$ ?$ R
整濕,邊到?# P$ Q& `/ B; M1 v' f
7 L2 v- Y+ s0 j7 u2 |, a
(o^^o)
  I5 Y8 f/ e+ n& s3 V; d0 w
整濕咗條下裙中間位置囉

正係識係到講,圖都冇改,有圖有真相,食狗糞便

引用:
原帖由 yt011007 於 2021-4-5 23:19 發表   
2 S# \3 s7 g/ U( a正係識係到講,圖都冇改,有圖有真相,食狗糞便
! I, O% O6 p$ i; h: e* I$ A𨳒你老母爛臭閪、你老母生你個含家產冇生個腦畀你、你唔撚信咪咪撚入嚟囉、你老母臭閪戇鳩白癡仔、搵返自己個腦先同人講嘢啦、𨳒你老母含家產

引用:
原帖由 mimiwong 於 2021-4-5 14:37 發表   + z( H1 P' U/ r
% X( ^# E2 I, J7 i# `) N
整濕咗條下裙中間位置囉
: x* s' L% T+ \" W! d0 W: [$ c: \# T& b* c. }( O; V: i+ c
咁⋯⋯衝動7 K" Q* {! _( ?8 G, Z" e% F, K/ V7 U
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-4-6 15:03 發表   " p1 p4 o, p; c$ ?

5 R. W6 e+ d0 r4 K$ C) |& D1 b9 U8 G
咁⋯⋯衝動9 H/ ^0 }9 U9 G  F1 S
(o^^o)
3 g0 f: E+ T% n1 D
真係第一次咁樣遇人家嘅校服裙、實在太興奮忍唔住囉、同平時上網收二手感覺完全唔同0 p8 i+ C0 L9 G) ]

) w3 A, X5 x4 c! g5 m1 B/ r[ 本帖最後由 mimiwong 於 2021-4-6 16:59 編輯 ]