嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想問下各位sis,關於愛愛既問題

想問下各位sis,關於愛愛既問題

最近個ex搵番我,咁啱今晚有小小醉,比佢氹掂咗,上咗佢屋企,雖然內心唔太想,但係身體很誠實。。。(唔好鬧我) 0 ]7 O$ @+ q4 T, d1 D( @
可能太耐無同人做,一開頭好痛 但係過咗一陣,我好唔爭氣。。。好快就比佢插射咗。。。 " J$ f% C/ l/ `& A' `! J8 V
之後佢再用手幫我嚟多咗次,我而家就係訓咗喺佢身邊,就喺到諗7 A4 ^' M4 |2 H8 i# A
其實係咪我太淫,所以先成日比人插射?定係其實其他sis都會畀人插射?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
只要自己舒服其它的不需太在意

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2021-5-7 04:45 發表   
# L7 _! g! ]: F, V' U$ {$ j4 {. W最近個ex搵番我,咁啱今晚有小小醉,比佢氹掂咗,上咗佢屋企,雖然內心唔太想,但係身體很誠實。。。(唔好鬧我) " w$ K6 d$ V0 f
可能太耐無同人做,一開頭好痛 但係過咗一陣,我好唔爭氣。 ...
+ r' S- d5 m" E8 j% V8 l好睇男方SIZE, 同埋FEELING

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2021-5-7 04:45 發表   / m. d( k: U  S# X! }
最近個ex搵番我,咁啱今晚有小小醉,比佢氹掂咗,上咗佢屋企,雖然內心唔太想,但係身體很誠實。。。(唔好鬧我)
1 d5 i( G9 M7 d% n可能太耐無同人做,一開頭好痛 但係過咗一陣,我好唔爭氣。 ...
: S: V( [& v* m0 p8 D

, O2 R6 ^9 Z& E+ E% Z$ I對她, 仲有意思, : ~9 i6 ^+ [; m- t6 H+ d! B8 S
情感, 未完
6 f% I5 n5 ^+ X' m" V: l
  ~! N# D' H; l$ O' r: @5 r% ^
享受 一分一秒的 CD

回復 2# siumeci 的帖子

多謝妳,其實我仲有啲介懷1 P/ b& r" c3 i  F: q! M
好似性同情感越嚟越分開

回復 3# 愛.o 的帖子

咁我覺得佢個size好好,係有小小長

回復 4# misslady 的帖子

唉,我唔知道
9 L/ j( \) J3 m8 Y# \" y$ ~; V5 D好想繼續要,但又知同佢無可能

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2021-5-7 12:31 發表   6 X8 h+ J4 J& R# y! W- c
唉,我唔知道
; s* n1 `% y8 z好想繼續要,但又知同佢無可能
6 ?' ^: _& N8 c( `8 R我覺得今樣, 知道無可能就得) _9 A1 P& t9 |7 P. a6 K
但係性, 係生理需要, 同食同訓一樣
9 C/ A3 `0 u- ~  z- Z諗太多都無用ASHLEY妹

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2021-5-7 04:45 發表   - M2 X& T% ?4 P, h
最近個ex搵番我,咁啱今晚有小小醉,比佢氹掂咗,上咗佢屋企,雖然內心唔太想,但係身體很誠實。。。(唔好鬧我) 4 Z3 k; R- p% M6 T" F% |( F. \
可能太耐無同人做,一開頭好痛 但係過咗一陣,我好唔爭氣。 ...
- m* e! q7 y& |( a2 C. Q
" C% Q6 }! x$ A& g3 T/ S7 \9 N" M明白妹妹心態,你另一半也有氹你7 `7 @1 H5 q( h" m$ v
而我另一半,和我见面時,
1 m, ?. F- y7 n* }也不看我多一眼,但我仍不斷討他歡喜
- b5 E) \, h7 J6 M' F$ G4 O0 u: J有時候覺得很辛苦⋯⋯

人一世物一世做就做左~仲諗咁多做乜呢
深兒

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2021-5-7 12:31 發表   7 f/ L- E6 T) g. S! i
唉,我唔知道  _0 n+ U) `2 z, J2 B( X
好想繼續要,但又知同佢無可能
+ u3 i' Y8 n+ t; s

8 l4 L+ p! }* s$ P9 s3 \5 W6 k9 l# s$ W! r+ |; g
同,偷吃,一樣。
& O; v1 C0 h0 U+ S. X% E, \5 K性,同真愛,難同存。
3 U) E+ Q* R* `(o^^o)6 M6 e5 S( z7 _! h

3 l6 Y8 }4 U4 V0 q$ O) R  q[ 本帖最後由 misslady 於 2021-5-8 11:23 編輯 ]
享受 一分一秒的 CD

只要自己舒服其它的不需太在意

試下同我.....靚女

順女都係咁啦........

女人心的CD 自然會接受与男人做愛,及喜歡被男人佔有身体!

順女都係咁啦........

自己开心就好