嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

貼d女僕相

貼d女僕相

早兩日分享過係香港kig既經驗
' @/ E# A- D, w) @* g& Q- p; nstudio燈光同戶外晒住真係唔係講少
- N3 p% i% K6 T" q" G傳送門:http://hkcd.tv/thread-78792-1-1.html
$ ^+ v- z. }* ?5 U3 E% i; Z多人關注再po/ W  V  O' s- i3 D& L" H# C
; e7 C; o5 a' o7 Z
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

Very Cute!
Yukina 雪娜

看相,/ _, l/ w: }) V; [6 w( R
個”皮” 是半身的?  t: ]* W& ^' [: k, I. D
因見手,都吾似女仔纖細!
$ z: A4 a& h; w9 a* _) {: c$ B6 [7 X6 c# d  A& T
推文,想看相# E, }. n! e) C- F

5 M( _& Y8 ]3 z2 w1 Y! \, p/ b(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-5-19 18:02 發表   7 H7 v- k( a, o. n3 x
看相,
, {+ O  G, D( d0 r+ h/ |; ~個”皮” 是半身的?
/ @. W, N1 j( z! i因見手,都吾似女仔纖細!
3 J& D6 g! B$ c  l; d+ \6 _9 z. n  v: Z% K
推文,想看相0 t: G3 G9 |/ d' Y# y- c1 N

7 _, X/ ?  s5 E(o^^o)
3 P2 Y4 N9 b' o1 s

$ [2 y' F+ m' [2 e8 \$ r# s$ l& @因為件皮有dd厚, 撐大左隻手
3 P( {# [* E7 R8 p' L同埋執過d相想整細個頭突出對手既kig皮, Y' }' \6 k- Y' p

: {2 F( S- [" K, B8 J[ 本帖最後由 tina.w 於 2021-5-19 19:29 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

引用:
原帖由 tina.w 於 2021-5-19 19:15 發表   
: O' R$ o; b6 k
* j5 m" y. j7 l' S1 a9 W) i+ Z& |3 W: y& q
因為件皮有dd厚, 撐大左隻手
3 |6 q& F+ I: B" Z( h) e6 j同埋執過d相想整細個頭突出對手既kig皮
* Z' G3 C* h' N( O3 b
7 p$ K. u1 U  W( |3 h
所以,其實件皮,只有頭,去到頸?4 t- P: j- M0 s0 g
5 B$ H9 \* i( r" I
最後那張,好誘惑。
享受 一分一秒的 CD

回復 5# misslady 的帖子

唔係啊
- d  P4 M. N  }: O件皮全身架2mm款加厚款耐刮
1 C+ {2 Z! H9 R' ^2 @0 q可能咁所以特別熱
; n8 V4 Y7 `7 z% m4 _, O我係著左zentai先敢擺d誘惑post
3 o- ~9 k# S& A. x平時都係著得密實
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

引用:
原帖由 tina.w 於 2021-5-19 20:13 發表   - _+ }" n) J3 C3 V2 v
唔係啊
7 l& g2 S7 Q/ q3 B件皮全身架2mm款加厚款耐刮5 [& R1 ?3 i9 t% S1 [0 Z# _
可能咁所以特別熱 3 W+ E/ L  ^) c1 r
我係著左zentai先敢擺d誘惑post
( T, V" [9 N7 F. `% C. R1 s$ e平時都係著得密實
3 X! _+ I* w" U& I% \
' S  F2 l% p/ [5 Z! E9 ~. d心,身,吾一樣。
$ t8 `: R  E, `! o  r看大腿,可能穿了cc,感覺好自然。
+ [. Q1 w. w* m/ V* U* G' H) {! L4 u" c  C
問,男生穿這皮,只 2mm ,下體會不會,遮到?
1 o( {3 h5 y7 N0 v
3 Z$ P$ W- w, v) d7 }& ?, I(o^^o)
. _) }: J9 `6 p$ S4 x1 \7 @$ t; Y0 Y/ s2 o" z
享受 一分一秒的 CD

回復 7# misslady 的帖子

男仔唔知啊 ! l; ]& |' `8 h; y4 u% C
你地自己試下
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

Very nice!

引用:
原帖由 tina.w 於 2021-5-19 20:35 發表   
7 ~6 Z6 x7 R0 X3 L/ ]男仔唔知啊
5 B$ n$ Q: @7 p8 B8 h你地自己試下
7 w6 h" L' [, x9 U
1 R' Q$ n  w1 K0 [# V* x8 U$ X7 A2 p3 q' U6 W: \7 q
咁熱,又焗,7 f9 d) r) S2 y  U$ p6 r9 |4 E
我吾會
( ~7 K1 Y: s4 \- E(o^^o)- \% N+ T8 l, i

+ F; ]5 J; F, [8 p3 R1 w: D[ 本帖最後由 misslady 於 2021-5-19 22:17 編輯 ]
享受 一分一秒的 CD

不錯!! 不錯!!

戴呢類長手套是否需要查左爽身粉先?
1 P5 D! f# j5 ~! W0 G7 w通常做一次show總共要戴幾多小時?4 L. e( C8 j5 j+ ?0 f
會唔會太焗出晒汗?

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-5-21 16:19 發表   
* ^: b; E( x0 T! x戴呢類長手套是否需要查左爽身粉先?
$ k/ ?4 S/ b+ j通常做一次show總共要戴幾多小時?% I7 j% e4 S6 W( u$ [7 G3 C
會唔會太焗出晒汗?
0 C! U/ `4 J0 v- ^
唔洗搽爽身粉架
, R5 t5 E' v" x+ o# [' \$ R2 }通常zentai或者kig皮d料係好滑等你容易套晒成個人入去
4 y$ ]6 \$ m" ^9 ^呢次book studio係3hrs包晒所有過程/ o8 ~$ s+ J, |0 [$ ]
換衫呀休息呀咁: B/ z( f% |. g2 ^
出汗就唔洗講啦,一定會: l2 ^( \/ v3 c( ]7 T: R' y, A
盡量唔濕透件皮就得,因為會影得唔靚
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

咁好正啊
9 I. p" P' h8 V搞到我也心癢癢的很想試
! w1 N2 @- _0 \3 A4 L) y

雖然影照可以影到好好睇, 不過記得好似好貴, 清潔保養又好麻煩, 但值得!

不錯!! 不錯!!
7 w: \) T' @) L# A' b6 r& q4 ?) K3 ?

kig真的好棒!

很美啊!亦都係一次很愉快的體驗吧!/ n+ q; \& K8 G2 D
, F) N' n. N, M0 h1 J
Book Studio價錢貴嗎?謝謝!
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314