嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男仔買+玩絲襪

男仔買+玩絲襪

Hi 大家好
- A! ^7 k+ u( f& G; a1 k7 H& B" M% V  ^, q6 c
唔係好打到字 ! c' `& V/ \9 D# ^5 \3 p. Y

( d$ f. F. A- h大家體諒3 W! C/ B6 A# k4 B8 I: _

* Q& n6 b3 f/ Z3 L9 Z! ]* \5 p1 G, F9 ][ 本帖最後由 JayLai 於 2022-1-12 22:02 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
澳門既CD報到~~

引用:
原帖由 kof_1998 於 2021-6-22 00:29 發表   
( @. x6 H4 S) `8 v澳門既CD報到~~
( @6 ~. r& t# b

; A& K, d1 O0 N% AHi∼ 唔知你對絲襪大唔大興趣呢?( d9 u6 R9 e3 Q  m# P' b3 x* P

) K$ P2 f6 ]* ~( w+ x/ i話說我好似打唔到字

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-6-22 06:47 發表   
7 E1 P2 P0 ?# k& o" h- ^( n# \/ p9 _" K/ C4 _

9 s( T& N1 E2 l5 {Hi∼ 唔知你對絲襪大唔大興趣呢?# h& ]: i! A4 ]/ r# m

) [4 [3 W. r/ \8 d話說我好似打唔到字
6 a; y" Z4 J# |3 U

5 s6 P: w3 F! p) A! h8 D* g我對制服同校復興趣大D, 有儲開

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-6-22 06:47 發表   " o) ~7 @$ W# S

) c- A9 x) h& \" e# G話說我好似打唔到字
1 c+ r: `% \! M4 V
  ]* ^$ o) `' p
系統出唔到廣東話字體,所以打口語就會冇左一D字

引用:
原帖由 kof_1998 於 2021-6-22 23:35 發表   " Q5 z6 X& s. s2 N# m
: x" x' p7 `) g% N- O* J% x& ]. p

. J$ \3 P5 q. X我對制服同校復興趣大D, 有儲開
& W9 U- }  G3 H. w
: Z2 m4 l7 J! [0 B: U
你鍾意澳門邊套校服?
- |6 r" z* g0 e$ {& }
% e  C2 }' ^6 E' \7 {0 `+ G  f4 B0 ][ 本帖最後由 JayLai 於 2021-6-30 21:10 編輯 ]

(接上文)
5 [4 }% m! x, I. X% i/ w又打唔到字 3 z4 s" p3 V' V. [4 N

2 r% H& z" R' f3 l% f
, F/ v: m7 L! p: t3 ^[ 本帖最後由 JayLai 於 2021-7-2 06:41 編輯 ]

夏天見到80D,好熱啊!
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2021-7-2 00:14 發表   # I) b) \2 a2 P% L! }
夏天見到80D,好熱啊!
- h1 u8 v: [, o  ]
( m+ m! B. _& v8 c7 J6 n, H& x80D真係濕濕碎,我下身唔著褲直接絲襪當褲著
+ a' H( K; i6 A) m' ]3 ^6 h! z+ w- O8 p; V: }. k1 s& G0 E% G
同埋我玩過160D 200D

我 summer每日都係 300D 或羊毛褲袜

引用:
原帖由 cottonsan072 於 2021-7-2 12:04 發表   
  x+ U) V7 K; l8 a我 summer每日都係 300D 或羊毛褲袜
8 @1 l# y. `, ~
: k. Z  [. s  F: J) w: j
300D真係J死人 檔部好舒服
4 t' D0 a* h5 M0 G8 d2 \9 F" E4 N  G' w# a6 Y$ b
而且又唔會透肉,著完好似變女仔

引用:
原帖由 cottonsan072 於 2021-7-2 12:04 發表     g; b3 h; y* p. m
我 summer每日都係 300D 或羊毛褲袜
# f8 \+ J9 B2 _) V) F1 }( K咁高D數同羊毛你唔熱?

引用:
原帖由 sec2x 於 2021-7-2 15:14 發表   
6 N6 N: F8 \% H( R3 O. w
7 `  m( q& p, n+ U& Q0 E咁高D數同羊毛你唔熱?
8 I6 I$ b" B: o7 M0 f
- g( h$ H1 p- N# h+ I屋企玩+開冷氣的話真係冇乜大不了

回復 13# sec2x 的帖子

其實夏天一個星期有四至五日穿

引用:
原帖由 cottonsan072 於 2021-7-5 10:38 發表   
& L; s* P/ N& y- n3 w其實夏天一個星期有四至五日穿
) `$ \$ a' y! a( p% N! n7 ?) Q. i8 h( b* A( w! c  _
你係出街定屋企著?

回復 16# JayLai 的帖子

返工去街經常穿,會著埋高踭鞋

2.CRC ATSUGI 200D 綿柔磨毛發熱連褲襪! D7 }% Q% D! c/ \; {: u. Z0 T

. H3 h. j: o/ J& J[ 本帖最後由 JayLai 於 2022-6-8 00:51 編輯 ]

著黎睇下
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2021-7-11 09:46 發表   / P) s( W7 k. A: W! ]
著黎睇下
5 o$ v. E- M  S1 S
0 ?5 E  ~9 A2 T% x. [ 唔好啦