嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

第一次出房門就GG左........

得就出,唔得唔出
+ {2 y& _. S/ g' X冇妥協
暫停寫入

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
So excited!!!

好彩有口罩,研究緊眼同眼既眼眉如何女性化啲

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-6 10:56 發表   
# z9 V2 E9 X$ R) P5 U6 V* f趁女友唔係屋企CD玩下,諗住出一出走廊0 `) P( r- c& n
點知一出門口唔夠行兩步就見到清潔姐姐....望左我幾眼........- F) G) u( F: E2 U. c
雖然有戴口罩, 但我嚇到掉轉頭返入屋......其實我只係飲完個檸檬茶想拎個膠樽去大堂回收咁短路🤡ԍ ...
  Q. O1 n' s# m+ J& T4 ?. l+ `$ N" \# O
成十年會員6 b- }9 v; G$ x8 f) N! t$ t7 `
竟然仲未識化妝?# M  g0 s1 Y9 d9 h
如果純粹享受女裝2 }5 l+ h1 G! F- n+ p- z
就冇必要出街
.

回復 24# hi0383 的帖子

因為而家搬左出黎住, 唔再同屋企人住....又唔同既

回復 14# MissDoris 的帖子

驚影響人地...........唔關事

引用:
原帖由 suki1314 於 2021-8-7 12:38 發表     V7 o' b2 x7 q; @9 j9 z
上個星期我仲尷尬,酒店化完妝出去偽街番到酒店,同我lock左度門要拎身份証去樓下大堂開番
: Z+ m$ B  d( Y; R3 @2 P4 P
. U" Q: S  Z7 p5 O& g3 J- y這個又幾?(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

回復 27# misslady 的帖子

通常我發惡夢就會夢到依D情境

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-9 17:35 發表   
' m- ^) g; w; H7 p1 I- S% K% t通常我發惡夢就會夢到依D情境
+ n' g2 p+ m; ]# x
8 C0 Q' g5 |8 Y# {
之前,去酒店,% f' [) ^% g( m
Cd 岀門口前,. w6 `8 D3 ^* h0 @) F
真 再三確定,門咭有 跟身 ) m) O8 }2 U: E1 Y* O+ F. j9 N9 r

% ]. q6 L: N" r6 e* L4 f(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 suki1314 於 2021-8-7 12:38 發表   
$ m$ ^+ A+ D: F6 U上個星期我仲尷尬,酒店化完妝出去偽街番到酒店,同我lock左度門要拎身份証去樓下大堂開番
  K9 y, o' V! A3 `8 }

# o* @/ Y; X; A7 ]" m起碼有帶身份證
1 B5 Z- x. m5 a; p( T: d0 k) N! |% i% U; M. y% ?
你係話你有帶卡但酒店lock你度門?( }% m& P- @# \5 ]7 _
係咪過咗 check out 時間?

oh so sad...

如果你2,3日內無聽到鄰居or保安or清潔之間有類似話題,你都唔洗驚,因為咁代表個清潔阿姐認唔出你or無當一回事* e" o- _: @0 y
因為以你咁(形跡可疑)ge舉止,如果個阿姐有同人講的話,一定好快就會通晒天。

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-9 08:49 發表   # p! `' Z6 ?4 Z  y  D) h/ }3 p
驚影響人地...........唔關事
% U3 W4 _, ?7 Y8 w* @, |
& ^' A4 z8 ]* j5 ^5 u  k
願聞其詳, 可以點影響人地...

回復 32# VinVin 的帖子

好快換人, 我又唔驚

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-11 17:04 發表   1 P4 E( y1 o# K. ^8 Y" A  p
好快換人, 我又唔驚
  R& F+ O% @0 @& p* U8 n

( m9 \9 Z: @+ B- i看 #1 ,都有成5,6日, 都冇事了?( D: ~8 D. E, _3 B" \+ H

$ @7 D/ B: f! X4 {(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

清潔姐姐是服務提供者,她面對的客人,數以百計,她已見怪不怪,不用上心。

經過哩個星期既嘗試, 我真係覺得如果偽街著返最最普通簡單既Tee + 牛仔褲 + 著普通裙 + 最多加件薄褸
, O& O- |3 j5 ]6 D" T2 `  K人地係唔會理你, 根本係唔會覺得有問題, 尤其而家有口罩6 P4 u* `" Q$ u" m9 @* z

* r9 e  n5 z+ X: T1 {% f' c如果次次都花枝招展, 即使真係女你地會望啦

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-16 16:04 發表   
4 e1 t- V3 u$ T5 K經過哩個星期既嘗試, 我真係覺得如果偽街著返最最普通簡單既Tee + 牛仔褲 + 著普通裙 + 最多加件薄褸. Y* B% `7 J% c; d* }& r9 p
人地係唔會理你, 根本係唔會覺得有問題, 尤其而家有口罩8 ~! l; K3 v  j/ i& n& @! }4 g$ @
0 b! \5 \, z# Q
如果次次都花枝招展, 即使真係女你地會望啦
; W& Y! i' Y; j% \; i5 B- u4 V- D8 e0 p
愈來愈,有心得。* }" w* G' f, Y& x' y/ @
8 j* \. I$ a9 P9 a2 N0 k, G
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 38# misslady 的帖子

我覺得自己心態思想可以轉變緊……

有經驗的清潔姐姐,見多了,已見怪不怪,我今天在商場去洗手間,入內見到姐姐在清潔,她連清潔中的牌子也不示在門外,那,我就,妳做妳的,我做我的,不入廁格,在尿兜方便。