嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好開心, 今日終於成功左[已補相]

好開心, 今日終於成功左[已補相]

頭先終於出到門口, 雖然路程唔遠,但已經好滿足 ^0^1 G, V% R0 a7 L- ?! H

H  X7 |" Y8 Y3 N當我去到LIFT口好滿足咁自拍個時, 突然有個男仔係轉角位行出黎, 我地近距離撞到, 佢之後同我講左聲SORRY後走左, 我估佢睇唔出我CD, 又無奇怪目光, 無乜理過我就行左去啦, 超驚險8 I2 h# k0 C' F' P  F
[local]1[/local]
6 A) B6 k0 D8 }0 e: x
# J& ]6 P0 h' H4 W/ I[ 本帖最後由 jesscd 於 2021-8-19 10:42 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
開心事∼

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-18 19:29 發表   
1 v% o$ n' t: c0 ]# F頭先終於出到門口, 雖然路程唔遠,但已經好滿足 ^0^0 K- D; d8 g- C; [# i9 c
9 \0 @, s  z9 B8 F+ \8 y& i
當我去到LIFT口好滿足咁自拍個時, 突然有個男仔係轉角位行出黎, 我地近距離撞到, 佢之後同我講左聲SORRY後走左, 我估佢睇唔出我CD, 又無奇怪目光, 無乜理過我就 ...
: y6 X6 e# `  [# V; Q6 [

; @0 q( ?1 [% z, g8 r) b0 U5 {外出時當作自己是真正女生,穿衣平凡些,應該冇問題

回復 1# jesscd 的帖子

我都好想呀!有無相分享?
# }/ D$ ~' I- P" S5 \我覺得只要係女生打扮,打扮唔誇張,身形又唔算大隻,動態似女仔,加上又有口罩,基本上响街,d人唔會無啦啦懷疑一個長髮女生打扮ge人係咪男人
- J/ ~0 N5 l7 V$ d4 I+ u- L( P/ j. V3 e& l9 J/ `3 {4 H0 H
soyi

回復 4# soyi 的帖子

唔識貼相上黎…………

回復 5# jesscd 的帖子

你發帖時,你會睇到有欗上傳附件,然後撳選擇檔案,之後拉到下面撳發表帖子
soyi

我明啊 之前我都以為會好顯眼 出到街就發覺其實冇人理咁濟😂

替你開心啦~~~~~

Congratulations sis!!

唔知點解, 我睇到尼個話題 而吸引我入來睇... TS 的终極目標!  
9 c  |" n- @! L5 l" H4 E
/ S/ M, r' c2 q: N
4 @# d; I% d+ l8 W, S
( y3 [) h6 k; U- {5 F# \: ?+ h/ w- v' C, V

9 s9 n5 I$ m8 F5 e: C; e  t[ 本帖最後由 shuinu 於 2021-8-18 09:29 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

我都好想咁試

回復 10# shuinu 的帖子

嘩…………我打錯字?  N/ d% O6 m; T# y$ [
6 E! }" [+ W; B! T2 G8 j5 s; V, a
btw…我發覺我尋日化妝同女裝時已經無左男性個種性興奮,完全消失左,可能我剩係掛住扮靚同襯衫……我覺得我思想上改變緊

替你開心,人生重新開始了。

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-18 19:29 發表   : \+ {$ Z% |; ^, s+ @" U
頭先終於出到門口, 雖然路程唔遠,但已經好滿足 ^0^) U# r2 |4 p# y7 ^1 }8 ]# L
* l- K$ d1 L$ Y3 ^/ J
當我去到LIFT口好滿足咁自拍個時, 突然有個男仔係轉角位行出黎, 我地近距離撞到, 佢之後同我講左聲SORRY後走左, 我估佢睇唔出我CD, 又無奇怪目光, 無乜理過我就 ...
5 k' W* c$ C4 o. a6 U
) v" H) }( s* U' f  x. g
可喜。/ A7 X* Q$ P9 t# [# Q2 L8 L, D3 D

; m! w* L% b6 P# ~% {Btw 點解個男生,要講 sorry ?
享受 一分一秒的 CD

因為佢轉角位行出黎撞到我, 超近距離, 嚇死我

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-19 10:39 發表   
: T- `3 j  a2 k4 @* M/ K. Y因為佢轉角位行出黎撞到我, 超近距離, 嚇死我
0 |$ `1 m% W( o& N4 o
: W- j) T0 z$ }7 w9 r! e' L可能,想妳好久了; J" s' k$ D# A1 z) C

/ Z: M# H" A$ Y3 \3 x8 O. N- f: J- ]相好靚喎
( c8 f- M" O# I8 w6 ^這角度,' N# q8 z4 c: [: `+ b0 ?
見胸,細腰,圓臀 " b( c" s5 E0 o" N# \0 s( \+ C

: ?: u0 F  u% K8 Y(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

回復 16# misslady 的帖子

Bra無得別墊底, 由佢中空仲自然
4 K) Y; H# V" X' _. hPATPAT有墊過既. ~/ C. o' o# C" K) G1 @

: v! f2 V, ?9 M) g: V8 B  Y) _腰就真係乜都無執0 d! }# r7 R7 Z1 E5 }% L0 b7 i

" I; Y- \9 s: g4 g5 k[ 本帖最後由 jesscd 於 2021-8-19 13:04 編輯 ]

不可能認出吧

好好呀,enjoy 去街呀