嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好開心, 今日終於成功左[已補相]

好開心, 今日終於成功左[已補相]

頭先終於出到門口, 雖然路程唔遠,但已經好滿足 ^0^
. Q$ q* y- ?, N1 s% b( g0 [. h( C% z8 [
當我去到LIFT口好滿足咁自拍個時, 突然有個男仔係轉角位行出黎, 我地近距離撞到, 佢之後同我講左聲SORRY後走左, 我估佢睇唔出我CD, 又無奇怪目光, 無乜理過我就行左去啦, 超驚險
6 |( n4 y2 E2 R[local]1[/local]
* V$ }: \+ C! h$ g: T0 h5 i2 {6 k
2 Z1 L- D- n( B[ 本帖最後由 jesscd 於 2021-8-19 10:42 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
開心事∼

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-18 19:29 發表   9 _  Y% s7 u. }
頭先終於出到門口, 雖然路程唔遠,但已經好滿足 ^0^! F6 g, o+ x* J: E3 P. Y# E8 K
8 z9 \, [4 Y: K. n. X
當我去到LIFT口好滿足咁自拍個時, 突然有個男仔係轉角位行出黎, 我地近距離撞到, 佢之後同我講左聲SORRY後走左, 我估佢睇唔出我CD, 又無奇怪目光, 無乜理過我就 ...
2 p% C9 g9 u1 s+ k8 a9 ]

$ n" X% S: z: c& ^8 y外出時當作自己是真正女生,穿衣平凡些,應該冇問題

回復 1# jesscd 的帖子

我都好想呀!有無相分享?
* ^+ H3 w7 m6 L0 E( u" a我覺得只要係女生打扮,打扮唔誇張,身形又唔算大隻,動態似女仔,加上又有口罩,基本上响街,d人唔會無啦啦懷疑一個長髮女生打扮ge人係咪男人
. \9 R3 X7 i" j6 K& p- Z0 K' C' c$ x+ v1 E+ c% r8 H
soyi

回復 4# soyi 的帖子

唔識貼相上黎…………

回復 5# jesscd 的帖子

你發帖時,你會睇到有欗上傳附件,然後撳選擇檔案,之後拉到下面撳發表帖子
soyi

我明啊 之前我都以為會好顯眼 出到街就發覺其實冇人理咁濟😂

替你開心啦~~~~~

Congratulations sis!!

唔知點解, 我睇到尼個話題 而吸引我入來睇... TS 的终極目標!  ) b7 B+ P" j! f! R1 k( f- s# j

& g5 C6 F0 z# H7 K/ q. G
! [0 H" C$ m3 z, C7 h# R5 l' c5 F5 V
2 g) a$ _% F5 a
0 z) |: ^+ R* o4 I$ @
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

我都好想咁試

回復 10# shuinu 的帖子

嘩…………我打錯字?
- _- p" G$ m$ f" q- Y% \
6 c2 ~3 i( K8 \+ l6 a* p& Wbtw…我發覺我尋日化妝同女裝時已經無左男性個種性興奮,完全消失左,可能我剩係掛住扮靚同襯衫……我覺得我思想上改變緊

替你開心,人生重新開始了。

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-18 19:29 發表   & |/ x4 V2 h# T8 S- C# a$ K4 O. s3 X
頭先終於出到門口, 雖然路程唔遠,但已經好滿足 ^0^/ H& [! q7 w  c: O
3 G3 J2 x& H+ R0 J9 x) d: O/ t4 g
當我去到LIFT口好滿足咁自拍個時, 突然有個男仔係轉角位行出黎, 我地近距離撞到, 佢之後同我講左聲SORRY後走左, 我估佢睇唔出我CD, 又無奇怪目光, 無乜理過我就 ...
4 x, i+ w" ^% o" k6 _

) y1 Z1 N# ]' u; I  _+ V' U可喜。" }) \" ]$ U# t* H" O( m0 R

; P6 F4 m# z; r! r3 A1 VBtw 點解個男生,要講 sorry ?
享受 一分一秒的 CD

因為佢轉角位行出黎撞到我, 超近距離, 嚇死我

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-19 10:39 發表   
9 {2 B+ J7 v( O$ s因為佢轉角位行出黎撞到我, 超近距離, 嚇死我
8 }7 I6 Q6 A4 ?" k
$ [2 E% A7 V% G; ?, d' m) x* x
可能,想妳好久了
: V/ a5 k6 N  M/ F8 `# h% T
8 ~% j7 C) h/ ^, f% H! F相好靚喎- \' d1 y& e) Z/ f2 ]; \
這角度,3 h# C% b+ k3 B3 g* r/ ~" T, Q
見胸,細腰,圓臀
2 @; c6 n. ?7 i8 d$ b7 Y
2 l. z# ~$ W2 Q0 o+ G(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

回復 16# misslady 的帖子

Bra無得別墊底, 由佢中空仲自然
0 g9 T) O  x" c$ F9 nPATPAT有墊過既/ X% ^. n8 D5 F' M

4 G5 X/ n# j0 e: ~腰就真係乜都無執
- R( r9 f! O" f, w1 b# f
: S& T5 f$ X7 t# n0 ~7 ?[ 本帖最後由 jesscd 於 2021-8-19 13:04 編輯 ]

不可能認出吧

好好呀,enjoy 去街呀