嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好開心, 今日終於成功左[已補相]

好開心, 今日終於成功左[已補相]

頭先終於出到門口, 雖然路程唔遠,但已經好滿足 ^0^
1 E2 O/ r' |% n9 I5 [6 @/ m; I, w  t# ?
當我去到LIFT口好滿足咁自拍個時, 突然有個男仔係轉角位行出黎, 我地近距離撞到, 佢之後同我講左聲SORRY後走左, 我估佢睇唔出我CD, 又無奇怪目光, 無乜理過我就行左去啦, 超驚險" G! u) a" O4 y  ^
[local]1[/local]; l/ R& e) ]& j. W7 t8 q# n

/ H* H" X: V" r0 x: [' L" K[ 本帖最後由 jesscd 於 2021-8-19 10:42 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
開心事∼

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-18 19:29 發表   
1 S, n& K! e; I5 x& {9 d& n; K6 R, L頭先終於出到門口, 雖然路程唔遠,但已經好滿足 ^0^+ B- f( f9 p, B) e/ `8 Z+ ~# t

( {& k( j/ |! W4 p" N7 ], t當我去到LIFT口好滿足咁自拍個時, 突然有個男仔係轉角位行出黎, 我地近距離撞到, 佢之後同我講左聲SORRY後走左, 我估佢睇唔出我CD, 又無奇怪目光, 無乜理過我就 ...
% Q; u) C3 n& Y; c, G  |
) z9 _: y3 m0 f5 m" ]( [外出時當作自己是真正女生,穿衣平凡些,應該冇問題

回復 1# jesscd 的帖子

我都好想呀!有無相分享?
3 z: `- }( Y; P1 V6 E6 C# h我覺得只要係女生打扮,打扮唔誇張,身形又唔算大隻,動態似女仔,加上又有口罩,基本上响街,d人唔會無啦啦懷疑一個長髮女生打扮ge人係咪男人4 m1 P3 C2 Y, ]8 Q# I& L2 U, l
: g# a1 U" T/ X$ y6 D# B
soyi

回復 4# soyi 的帖子

唔識貼相上黎…………

回復 5# jesscd 的帖子

你發帖時,你會睇到有欗上傳附件,然後撳選擇檔案,之後拉到下面撳發表帖子
soyi

我明啊 之前我都以為會好顯眼 出到街就發覺其實冇人理咁濟😂

替你開心啦~~~~~

Congratulations sis!!

唔知點解, 我睇到尼個話題 而吸引我入來睇... TS 的终極目標!  
. e0 ?, C  z2 `: Y& d. I" s- p9 ]% Q$ O5 y

( h3 m' R7 {* j; m" L( B& n/ _0 m! n7 p4 g' K' y  E5 g
2 S' P3 J% {' p* p6 n
3 J1 e5 S- Y) O4 h- G) ?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

我都好想咁試

回復 10# shuinu 的帖子

嘩…………我打錯字?4 c8 x& G$ |6 r( V
( E' w7 i4 M0 o7 b. X8 ^
btw…我發覺我尋日化妝同女裝時已經無左男性個種性興奮,完全消失左,可能我剩係掛住扮靚同襯衫……我覺得我思想上改變緊

替你開心,人生重新開始了。

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-18 19:29 發表   5 ~" ~# h% U, `
頭先終於出到門口, 雖然路程唔遠,但已經好滿足 ^0^
5 \: m( g  l5 F: u7 C0 a
; t7 W# f) v! D$ j% d8 r當我去到LIFT口好滿足咁自拍個時, 突然有個男仔係轉角位行出黎, 我地近距離撞到, 佢之後同我講左聲SORRY後走左, 我估佢睇唔出我CD, 又無奇怪目光, 無乜理過我就 ...
4 v* L' j  c" S( x8 [: |* U( q) n' z( R$ \7 x0 Z1 a& g- k% ^% B+ f
可喜。& f/ a/ Q1 M/ ^- y
0 x9 {  U: n8 w1 Y8 y. T
Btw 點解個男生,要講 sorry ?
享受 一分一秒的 CD

因為佢轉角位行出黎撞到我, 超近距離, 嚇死我

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-19 10:39 發表   * n/ x0 {' t9 q( T
因為佢轉角位行出黎撞到我, 超近距離, 嚇死我
3 a4 S. i6 o. z4 _: l, U3 p, v" U
' |. y2 c3 h: E1 Y
可能,想妳好久了/ M$ J3 H3 \* Z. m1 v0 j
- ~6 r, a4 Q; C( I4 W
相好靚喎
0 W7 |  w" @/ L3 ~這角度,+ x6 G4 x- S6 |2 {. G
見胸,細腰,圓臀
2 S2 d9 c$ s- `% |' S6 d0 M& s
& J' v  @6 E" l0 T' W: m3 a(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

回復 16# misslady 的帖子

Bra無得別墊底, 由佢中空仲自然, [, A- D* U) z9 ]. I: E
PATPAT有墊過既
5 J3 A! ?9 n) K% K, ?8 I( V. I9 ^0 N9 C9 c/ I
腰就真係乜都無執
$ L  a$ t( g- t+ B; L
6 g. Z, I7 X! V3 o[ 本帖最後由 jesscd 於 2021-8-19 13:04 編輯 ]

不可能認出吧

好好呀,enjoy 去街呀