嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好開心, 今日終於成功左[已補相]

好開心, 今日終於成功左[已補相]

頭先終於出到門口, 雖然路程唔遠,但已經好滿足 ^0^0 S4 n' V. f' p; O; B
5 t0 s% m5 B- u  |3 T6 k
當我去到LIFT口好滿足咁自拍個時, 突然有個男仔係轉角位行出黎, 我地近距離撞到, 佢之後同我講左聲SORRY後走左, 我估佢睇唔出我CD, 又無奇怪目光, 無乜理過我就行左去啦, 超驚險' ?6 N4 o8 L' O
[local]1[/local]
/ W5 @( k8 o; d" y# h* a  U- s5 l5 l- L7 E7 j! x! m. Y- u* y3 c
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
開心事∼

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-18 19:29 發表   
3 U) Q: j; H8 q3 Z頭先終於出到門口, 雖然路程唔遠,但已經好滿足 ^0^
! h4 Y9 F1 s2 V: L  w! B' E! A( t( \& K1 o, C' Y
當我去到LIFT口好滿足咁自拍個時, 突然有個男仔係轉角位行出黎, 我地近距離撞到, 佢之後同我講左聲SORRY後走左, 我估佢睇唔出我CD, 又無奇怪目光, 無乜理過我就 ...
5 R& b# h4 g: w( S
0 }" x0 p% o/ A9 _% U
外出時當作自己是真正女生,穿衣平凡些,應該冇問題

回復 1# jesscd 的帖子

我都好想呀!有無相分享?
3 v* P5 V# s* {, `- F我覺得只要係女生打扮,打扮唔誇張,身形又唔算大隻,動態似女仔,加上又有口罩,基本上响街,d人唔會無啦啦懷疑一個長髮女生打扮ge人係咪男人$ [3 Z$ @: X; a9 f" w

W+ r; f% X9 b" I  b[ 本帖最後由 soyi 於 2021-8-18 22:30 編輯 ]
soyi

回復 4# soyi 的帖子

唔識貼相上黎…………

回復 5# jesscd 的帖子

你發帖時,你會睇到有欗上傳附件,然後撳選擇檔案,之後拉到下面撳發表帖子
soyi

我明啊 之前我都以為會好顯眼 出到街就發覺其實冇人理咁濟😂

替你開心啦~~~~~

Congratulations sis!!

唔知點解, 我睇到尼個話題 而吸引我入來睇... TS 的终極目標!  8 u) r4 D  g4 N. O( H) k+ e
" y* N4 t( z2 \' Q9 _3 x- \0 c

# Q4 b. x. U: f' S
- _* L5 a( S9 [$ J7 A3 V# I) P( j. e1 s8 J
% H: I% c& U2 m: M$ H  u% U
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

我都好想咁試

回復 10# shuinu 的帖子

嘩…………我打錯字?, `5 I% f2 P+ G9 u6 D- P
/ h4 W5 K6 B3 C1 D4 z
btw…我發覺我尋日化妝同女裝時已經無左男性個種性興奮,完全消失左,可能我剩係掛住扮靚同襯衫……我覺得我思想上改變緊

替你開心,人生重新開始了。

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-18 19:29 發表   
: k- F. G+ U& z% {' C# o9 o頭先終於出到門口, 雖然路程唔遠,但已經好滿足 ^0^
' X. Z$ Z0 f" I9 k" j6 ]
+ u) c" g* x' `5 S當我去到LIFT口好滿足咁自拍個時, 突然有個男仔係轉角位行出黎, 我地近距離撞到, 佢之後同我講左聲SORRY後走左, 我估佢睇唔出我CD, 又無奇怪目光, 無乜理過我就 ...
1 m% g7 E( w4 c& i% G, h" q
8 g. n) Z6 J6 w- S" v6 `可喜。
( [; |% E/ _/ G1 ?0 ~+ l$ g
, D8 o6 U& \3 o  P/ b: ~Btw 點解個男生,要講 sorry ?
享受 一分一秒的 CD

因為佢轉角位行出黎撞到我, 超近距離, 嚇死我

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-19 10:39 發表   
  L7 K* H' r+ j. K  h因為佢轉角位行出黎撞到我, 超近距離, 嚇死我
9 v5 q: L1 E2 A

2 b- C- W+ b9 J可能,想妳好久了
9 J5 |9 F7 w  y
+ r3 U) Q; a! x. ]: e# x) w6 c相好靚喎2 i, h+ |3 Z1 H2 ]
這角度,
' O  l' F  T/ ]% t$ k" c4 u見胸,細腰,圓臀 : j* x. m+ \+ g
# u5 x* v2 |) R1 M& t+ ^
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

回復 16# misslady 的帖子

Bra無得別墊底, 由佢中空仲自然' Y5 n2 p4 _4 ~5 G! S
PATPAT有墊過既
' |& {- s' ~, e  j2 y- b- l! ?: k0 u: S7 Z" l! D4 v: J; R1 C% \. q4 h/ n6 \4 \
腰就真係乜都無執
; l, L( J; e( \+ `  R% I
. C8 `1 l+ L; a, l% i[ 本帖最後由 jesscd 於 2021-8-19 13:04 編輯 ]

不可能認出吧

好好呀,enjoy 去街呀