嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

前列腺高潮同射精感覺有乜分別?

前列腺高潮同射精感覺有乜分別?

射精只可以得10秒8秒高潮,如果想追求好似女仔不斷高潮係咪應該要前列腺高潮先做到??; s3 W9 B2 J/ q$ u$ J; q6 ^" R
2 z7 C  b7 |  E5 K
但我爬左發覺好多人一開始都好似好難做到, 想請有經驗的姊妹指教一下
. I2 k/ e3 l: e$ U
4 _  s5 q+ o2 i同埋想問下前列腺高潮是否唔一定會射精? 就好似女仔有時高潮都唔會出水只會打冷陣!
+ }& ]* a2 X7 f% U; ~; k: a, @  k  [) O4 ?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點解D字出唔哂??

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-8-23 23:58 發表   
+ ?, z. t6 k& k" N- N' i射精只可以得10秒8秒高潮,如果想追求好似女人不斷高潮
% X2 R+ ~5 y) i# O7 W
/ [" ^" r  @7 F3 D5 j7 J我享受被入侵肉洞感覺

回復 2# xrm6013s 的帖子

開新一行就會出到
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

好似係唔可以用D口語字
) F! c8 Y, [7 \口的 口個 口既 口左5 V4 a9 c" `* M/ {+ Z* i2 ~
依D字之後會斬左

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 07:56 發表   
* R% u/ t) y7 e' P/ S# D) j好似係唔可以用D口語字 2 V. N3 x& }2 J1 h
口的 口個 口既 口左
8 p9 ]4 ]9 T8 n. c, \: q: z' x$ r依D字之後會斬左
" ]6 p% K( I4 Y8 \' g
好似係, Thanks

引用:
原帖由 joey221 於 2021-8-24 00:37 發表   
7 x1 W0 R" l! v$ Z! t8 V  v( y) r  ]$ B9 U- d
  v* q2 F- C' X* m2 Q5 D
我享受被入侵肉洞感覺
# a5 ?& g1 V" `# X
我係直男, 但巳經習慣左一定要CD先會J得開心 , 宜家想追求好似女人有更多次的高潮% K2 x' W% \* v' o3 D, a

2 `, W( F$ n+ ]  r[ 本帖最後由 xrm6013s 於 2021-8-24 10:55 編輯 ]

我諗每個人反應都唔一樣# ?5 h- G- |. t1 [, Y
我高潮果下就都會射但只係射少少 大概維持 2-3秒左右?
6 H8 @# w( O7 J$ [但個人唔會進入聖人模式同埋會唔想俾佢停
, s" J9 e, L2 _) T" L. I依個狀態可以不停循環

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 11:51 發表   8 Q. K  s/ h- }  r/ I. L8 T4 n! @
我諗每個人反應都唔一樣. B) m: ^4 |. D! q
我高潮果下就都會射但只係射少少 大概維持 2-3秒左右?
0 W2 c0 H+ j5 A0 D* s3 k/ i但個人唔會進入聖人模式同埋會唔想俾佢停
2 G8 G$ o  S2 S, i/ q+ a- l1 _依個狀態可以不停循環
, _0 j- a) S$ x  x0 T* }
. m% u  B8 m* v; D' F咁可以隔幾耐又循環? 可以高潮幾多次?? . t. f5 g0 A. u1 }8 y( y
會唔會唔射精都有高潮?
) Z5 X: W2 ^# y$ ^2 V8 Y同普通打J射精感覺有乜分別?

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-8-24 13:55 發表   - K, w" J* c9 m( g& M! L% n* Q' t

1 T6 S( W! N; B) ]
6 a0 e& K# E9 M) ~; T4 H咁可以隔幾耐又循環? 可以高潮幾多次??
$ w4 v  E; B  P. m* U會唔會唔射精都有高潮?
1 y2 }/ l" Q0 y同普通打J射精感覺有乜分別?
6 p  A0 @( G" o4 d4 P8 h9 q
. X& A* z! m; U; q1 w4 Z
隔幾耐就大概 2-5分鐘掛 我都唔得閒計喇   總之都可以幾密下" h/ C; G$ ~$ X9 ?8 q
高潮我試過最多4次 % s0 k1 Z$ [( b& ^9 f% L' t7 u0 w$ z
同普通打J最大分別係 佢唔excatly係射 係流出黎

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 15:19 發表   
" H/ {/ |& W3 r3 t
- w6 H4 m. w' ]! {/ H
7 Q6 J8 Q, z& J隔幾耐就大概 2-5分鐘掛 我都唔得閒計喇   總之都可以幾密下
% e. d0 D; h/ ?% o, t0 h& m高潮我試過最多4次 4 k' x3 A' E( L$ `3 J
同普通打J最大分別係 佢唔excatly係射 係流出黎
/ [( O- C8 i1 a$ E- V/ v! o& |: q

+ }( y4 Z6 c1 y3 f3 ~即係話半個鐘有4次射精高潮感覺?!咁正?!
' [) y7 L1 o' r) N  o2 _$ W普通打J只得1次高潮感覺, 然後就聖人模式....

回復 11# xrm6013s 的帖子

好難用文字形容
6 x, n  a8 G% k1 q8 G其實中間果啲高潮 我覺得只係平時射野高潮既 8成 感覺左右 % v* I  M- {2 Q* T$ L# `5 m  p+ `
最爽都係最後插到射/噴果下

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 17:24 發表   $ E: q: ?; a+ d% h! _. h# Z
好難用文字形容 ( r- v. ~: \$ d$ [8 s9 V/ m
其實中間果啲高潮 我覺得只係平時射野高潮既 8成 感覺左右
& f# _+ R( P7 z, E最爽都係最後插到射/噴果下
7 c" ?. }1 l) Z9 |& i* G$ i& P

9 t( B- m! @+ ^1 I& J請問用咩玩具??4 n, w, D* o% C& t
因為我唔係好想買假陽具' I- {1 Q$ Q. N! j* s/ j
比較接受下面呢D5 q0 f' E6 o0 z7 W5 ?* ]: ?
" ^5 u0 c1 h5 h7 j" O4 B

1 N* D+ b8 I/ V" Q[ 本帖最後由 xrm6013s 於 2021-8-24 18:25 編輯 ]

我開頭都唔接受假9 所以玩你講果隻按摩器3 v& n( A9 R8 m% n
佢係做到高潮既 但唔係次次得 可能我都唔係太識玩啦
1 A: ~6 o! w9 W" ^# F2 o/ R4 Y# {0 x% [1 U, B) \2 I, ?
最後好奇心驅使次下買左假9黎試/ U. i1 x/ @) ^7 `+ Q
點知假9 係仲正過依D按摩器  仲更加到位 更加舒服 我都唔知點解 可能每個人都唔同啦
1 Z) }' z% M' D  N# J& y! h  C' E0 o
我買過幾條假 9 結論係唔一定粗就係正 我依家玩果條係比較幼身都短 已經好滿足 每次都可以玩到插射

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 19:28 發表   
: T7 ~7 p1 a8 V: W; @我開頭都唔接受假9 所以玩你講果隻按摩器, Z8 j; n% _* A: z
佢係做到高潮既 但唔係次次得 可能我都唔係太識玩啦
8 ~7 G  @1 `! j( ~- y6 l% G4 Z8 Z; `# X6 [, S# Q5 \5 @
最後好奇心驅使次下買左假9黎試0 y6 H% o  ~9 ]+ t: `" g) Z
點知假9 係仲正過依D按摩器  仲更加到位 更加舒服 我都唔知點解 可能每個人 ...
* l, Z4 E3 g. B) i

8 J) N$ m; \! v# p& c% Q2 v你係咪用有吸盤吸在地上果種然後坐落去? 定普通果D?- [& ?6 M9 E/ H0 U" M1 Y
前列腺位置好在肛門對上6-8cm, 所以我諗假9應該唔洗太長, 反而係咪應該要彎彎地? 最緊要掂到前列腺個位

回復 15# xrm6013s 的帖子

冇所謂 邊隻都OK 但我買吸盤 可以玩多D唔同既姿勢
3 {* y' \0 M6 Y$ G% S+ L本身假9 都有少少微彎 所以OK

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 19:51 發表   
9 \. y9 `) ]4 k& W- L$ B- H3 S冇所謂 邊隻都OK 但我買吸盤 可以玩多D唔同既姿勢
" Y. Z* c9 t) t% I/ O( N) n本身假9 都有少少微彎 所以OK
1 ~2 B9 Q3 |& v. H* `$ w( M# i' }: r7 {. C3 U
咁又係, 不過按摩器可以出街都玩得

試曾經誤打誤撞試過一次成功,比射精更high, 只會射水

我記得有人話過係類似想屙尿但又冇尿出,
* o0 M/ {, Q2 W" B; s2 e% [5 N就算有都只係少少咁滲出黎。
% l$ ?5 b8 k: i2 A" c  }9 Z而且係持續o既感覺,唔會十秒八秒就完。

引用:
原帖由 kwong0444 於 2021-8-25 23:58 發表   
! S4 }- `2 w8 g0 Y3 p% w試曾經誤打誤撞試過一次成功,比射精更high, 只會射水
" ?$ Q$ ~5 j% Q0 N/ n9 ]. W% A% z2 x) w' G; n+ M' s/ l
即係潮吹?