嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

前列腺高潮同射精感覺有乜分別?

前列腺高潮同射精感覺有乜分別?

射精只可以得10秒8秒高潮,如果想追求好似女仔不斷高潮係咪應該要前列腺高潮先做到??& u2 F% L  E" ~3 z
+ g0 Q$ v& B6 G' a) {
但我爬左發覺好多人一開始都好似好難做到, 想請有經驗的姊妹指教一下9 B8 k" ~- ?2 W; r% [: w
) y5 A( J4 N1 O( i7 e
同埋想問下前列腺高潮是否唔一定會射精? 就好似女仔有時高潮都唔會出水只會打冷陣!
( t( j- F9 z  z+ M* |. @  N& {/ d# J8 w7 S6 n! L" |
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點解D字出唔哂??

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-8-23 23:58 發表   . N0 T, |0 o0 U1 D* @
射精只可以得10秒8秒高潮,如果想追求好似女人不斷高潮
$ v/ j. F& T- B7 v) o+ h: K

f$ l% z% K( T4 f6 f  @# q我享受被入侵肉洞感覺

回復 2# xrm6013s 的帖子

開新一行就會出到
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

好似係唔可以用D口語字
: A. W2 Q. H4 g9 z( g口的 口個 口既 口左# k, J; a* `. @
依D字之後會斬左

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 07:56 發表   
) i9 R1 d. N9 I9 I( @好似係唔可以用D口語字
3 s& _3 F" f& v  p: w1 L口的 口個 口既 口左
$ G7 b8 u0 Y7 n+ k0 z依D字之後會斬左
1 \) g0 s  K+ U: u
好似係, Thanks

引用:
原帖由 joey221 於 2021-8-24 00:37 發表   ! M; Y! B! {  V2 [# h/ p1 x
0 p" F. ]1 |* P1 p

3 g# V7 @8 A# ^3 v  Y) W1 f3 o- R+ B我享受被入侵肉洞感覺
4 o! @' F# K" P3 f; o1 f我係直男, 但巳經習慣左一定要CD先會J得開心 , 宜家想追求好似女人有更多次的高潮
! T: B" b0 D9 z" I$ {9 q' d2 G" l( P5 T7 R9 G

我諗每個人反應都唔一樣
& [. P' U( b% n" ?3 Z$ G+ F我高潮果下就都會射但只係射少少 大概維持 2-3秒左右?
8 {* [1 J  ^% S% f/ z, \: S0 c但個人唔會進入聖人模式同埋會唔想俾佢停2 A+ N  R: D/ y* D$ @& W; T9 B
依個狀態可以不停循環

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 11:51 發表   . j+ w& I- ^% _! a, ^- F6 v9 h
我諗每個人反應都唔一樣: I1 K3 b* Q4 b  t- I
我高潮果下就都會射但只係射少少 大概維持 2-3秒左右?6 S5 |6 M( h. x+ o; K
但個人唔會進入聖人模式同埋會唔想俾佢停3 H2 i( f4 q! }+ l
依個狀態可以不停循環
# r8 K7 d9 f+ \# }

' |' l  H4 r) R2 [" h* _/ B咁可以隔幾耐又循環? 可以高潮幾多次?? 1 s) i/ @! B- Z, L
會唔會唔射精都有高潮?
' \  P" B2 E$ e" R6 [- e' V# I同普通打J射精感覺有乜分別?

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-8-24 13:55 發表   ' M0 O% d! ^) X7 X+ u: u- z
  B  X1 W- Z  h5 ?

9 P! e& O8 G# v6 V+ ~+ y$ s1 p咁可以隔幾耐又循環? 可以高潮幾多次??
6 M% J" X. z' B( h  s! o( h會唔會唔射精都有高潮?4 N/ U7 d8 s* G# i1 D1 S+ ~  D
同普通打J射精感覺有乜分別?
7 v5 m1 U. ^+ `" x" y4 ]

/ `. A7 y8 y! N0 o7 t: u. [! G8 p隔幾耐就大概 2-5分鐘掛 我都唔得閒計喇   總之都可以幾密下. ?( @# E$ y. V
高潮我試過最多4次
5 U5 `" B0 R+ ?6 n5 D% F' ^同普通打J最大分別係 佢唔excatly係射 係流出黎

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 15:19 發表   ! [9 P  E# q, U/ ?% q
" l0 }& @) z$ k, ]3 o' a; S
0 d9 \2 M5 B, [4 l5 ?6 K
隔幾耐就大概 2-5分鐘掛 我都唔得閒計喇   總之都可以幾密下$ J) z8 X+ M7 K2 C6 t( ^
高潮我試過最多4次
) A0 t4 n2 X' o# K" u同普通打J最大分別係 佢唔excatly係射 係流出黎
# t. w8 r2 v' ]( x- |4 h7 U, d3 j1 s  Q4 L/ n9 \7 O0 L% y* N0 f; j5 T
即係話半個鐘有4次射精高潮感覺?!咁正?!& T4 ?$ A2 y6 e  V7 H
普通打J只得1次高潮感覺, 然後就聖人模式....

回復 11# xrm6013s 的帖子

好難用文字形容
, b' W& _+ D5 k4 p; `; }其實中間果啲高潮 我覺得只係平時射野高潮既 8成 感覺左右 8 d2 i0 B; F/ p  `
最爽都係最後插到射/噴果下

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 17:24 發表   
9 N7 m! U8 M4 \! ?* d8 i好難用文字形容 : A/ u" i( t) P, r0 k  z5 {3 z
其實中間果啲高潮 我覺得只係平時射野高潮既 8成 感覺左右 2 n3 V/ f5 E$ ~
最爽都係最後插到射/噴果下
4 |  P, c8 Q/ J! u. v
7 k9 \/ F0 E3 i( P4 w4 f請問用咩玩具??8 z0 T5 x$ _) J
因為我唔係好想買假陽具
7 |9 _4 e. |) n7 H- K' y/ E% V% g  T比較接受下面呢D
- c6 Y% k8 L+ Y! c! O7 @2 |- h) M
& A6 e3 M3 y) D/ v0 A" C6 K+ O) u5 h7 o7 w

我開頭都唔接受假9 所以玩你講果隻按摩器% J2 K8 X1 g, a! k6 Z$ I% \+ B, O
佢係做到高潮既 但唔係次次得 可能我都唔係太識玩啦: Q  A. R3 }' u0 X5 y
3 Y6 M8 J% e5 w7 s: o! v# ]
最後好奇心驅使次下買左假9黎試
: B1 n1 P; s! j( j$ j& Y點知假9 係仲正過依D按摩器  仲更加到位 更加舒服 我都唔知點解 可能每個人都唔同啦 ' N' j+ U% z9 r9 {/ Z/ o0 _
8 |' A7 T4 {% b  K
我買過幾條假 9 結論係唔一定粗就係正 我依家玩果條係比較幼身都短 已經好滿足 每次都可以玩到插射

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 19:28 發表   
& f- D9 \, v% \# t8 K" J我開頭都唔接受假9 所以玩你講果隻按摩器
: s3 w3 x4 A. `7 s& D2 k佢係做到高潮既 但唔係次次得 可能我都唔係太識玩啦3 ?1 L6 |7 S. j1 x
: I& w5 B; P0 N
最後好奇心驅使次下買左假9黎試
3 q, _8 `/ p4 |: S$ }1 J點知假9 係仲正過依D按摩器  仲更加到位 更加舒服 我都唔知點解 可能每個人 ...
/ z9 D9 t, S4 e) c& c1 j
. U$ J. |3 M- v( w
你係咪用有吸盤吸在地上果種然後坐落去? 定普通果D?. I( x1 Z- F) r
前列腺位置好在肛門對上6-8cm, 所以我諗假9應該唔洗太長, 反而係咪應該要彎彎地? 最緊要掂到前列腺個位

回復 15# xrm6013s 的帖子

冇所謂 邊隻都OK 但我買吸盤 可以玩多D唔同既姿勢
& g5 h: f' f+ l" V2 z$ w3 l/ I本身假9 都有少少微彎 所以OK

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 19:51 發表   
' O. w. Z0 [7 |. i  X% O冇所謂 邊隻都OK 但我買吸盤 可以玩多D唔同既姿勢
( I4 N* N0 K4 i5 e: N本身假9 都有少少微彎 所以OK
* {& }0 @& @. w+ v/ E+ Z  A" e

0 Z: }2 `% g8 O咁又係, 不過按摩器可以出街都玩得

試曾經誤打誤撞試過一次成功,比射精更high, 只會射水

我記得有人話過係類似想屙尿但又冇尿出,
/ W  {( \" ^0 O6 P就算有都只係少少咁滲出黎。: b$ B8 i) r2 k% a
而且係持續o既感覺,唔會十秒八秒就完。

引用:
原帖由 kwong0444 於 2021-8-25 23:58 發表   
: R& U! j/ S$ T8 u: E5 y試曾經誤打誤撞試過一次成功,比射精更high, 只會射水
1 k7 l- ?. p( W2 d3 W, e
5 X+ Z2 H  p9 s8 z/ `
即係潮吹?