嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

又在淘寶買了學生Bra

又在淘寶買了學生Bra

最近在淘寶又買了一些學生Bra,最喜歡還是左邊三個,其實都是同款,只是我把三個顏色都買了回來 ,原因是喜歡這是莫代爾面料,穿上去滑滑的很舒服4 n( P* m" c! [( ~' o, F
右邊兩個...我忘了店家說偏小一碼,我還是按照自己平常的Size,買了80A,結果...就有點緊了8 J; v+ i; w1 u, \5 q! j3 R6 W

2 E! J. R5 `1 r5 x6 Q3 X你們也喜歡學生Bra嗎?想看看你們都收藏了甚麼款式的學生Bra $ j; e0 Q, M8 C) V1 F: W
" X2 I5 j9 H6 K8 ^
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
學生 爸爸,
: k; p) Q+ j3 v) Q/ D" |4 q應該好軟) ?( R; g; w6 e- p# K" d/ d
  A* l9 S0 q  H$ }3 v6 {) }
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

學生唔準帶黑色Bra, 會透底俾老師罰

Very nice bra!!! It would be the best with school uniform !!

引用:
原帖由 misslady 於 2021-9-30 11:23 發表   
/ ?" k5 P# D# l7 G3 J# R# T) W學生 爸爸,, U/ c2 a" c$ {  h; P
應該好軟
: n( k' x# I( g; F4 X; B& B/ i2 T4 R' f- i( k- q6 Q+ {) Z+ I7 T
(o^^o)
6 x/ Z* m( Q  I1 o( ^2 M8 ~& J
係呀,好舒服㗎

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-9-30 11:53 發表   
6 I; S) f: F) j3 R" X% l" A學生唔準帶黑色Bra, 會透底俾老師罰
9 ?$ L  J$ N& n* q# u  S( w
哈哈,我一早都唔係學生囉
# f( E; o, Z# t( [
: e1 A# d5 Q3 ?同埋有D校服係深色㗎嘛,深色校服裡頭著咩都唔怕啦

引用:
原帖由 bernadete9999 於 2021-9-30 12:39 發表   
) ]: X4 G( S3 y+ qVery nice bra!!! It would be the best with school uniform !!
. m+ }9 r6 n, U% ]
Haha but I don’t have school uniform, actually I just love teenage bra and panties

look so good

有穿上身的圖可以分享嗎

不錯!! 不錯!!) Y+ T& L% h9 h8 a& H
學生唔準帶黑色Bra , 會透底俾老師罰!!
) l1 H: B2 F* w; f3 {' S) W& n

很好,支持,謝謝分享!

白校裙透背真係最誘惑

引用:
原帖由 wong_1133 於 2021-9-30 21:20 發表   ( b% p7 W3 w+ J  M# c7 N5 ^
有穿上身的圖可以分享嗎
0 O7 H1 U3 d' T$ b: x8 p3 ], M3 n
! }6 [& ^1 u$ G; m2 ^9 g未來或者有機會

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2021-9-30 23:11 發表   + J2 C( Z2 a6 I- R6 j
不錯!! 不錯!!! A& q, T  {1 _4 b
學生唔準帶黑色Bra , 會透底俾老師罰!!
1 M6 J1 C+ X- V
$ |# M* e. D8 X9 _+ r% H' P6 O4 k: [. t" |: Z+ ^
我有印象以前見過有同學著黑色,不過因為校服裙係藍色,所以唔算好覺眼

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2021-10-1 03:39 發表     P+ h3 D4 q) }# n$ \
白校裙透背真係最誘惑
: o9 r0 |5 \, s9 K8 {9 k! O* [1 H. R* v: i( s6 ^7 P
以前返學嗰陣我都好鍾意睇女同學透背,簡直係每日返學最佳娛樂,可惜嗰陣校服裙唔係白色而係藍色,所以應該睇少咗好多美景

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2021-9-30 13:59 發表   
' \8 P% G) ^( i1 F( E
, A3 Z& [0 L2 x4 e( x: p" D. M係呀,好舒服㗎
% k0 o3 h% a; Q8 T5 `; x4 K' \1 t/ X
番學只可以白色,有d學校呢隻款都唔合格
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 user9527 於 2021-10-1 10:25 發表   / w/ g- O! A- ~
# V5 s* [- s! r
% d( P, B" v4 x
番學只可以白色,有d學校呢隻款都唔合格
2 r5 X6 |$ u& t) q4 I6 q( z) C
- J( E/ \- [9 \8 j# ^/ A/ l' i' G圖中所有款式都唔得?

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2021-10-1 10:32 發表   
9 P$ T6 n) p$ ]! m5 F
* S9 @4 b. k5 M+ [; k
8 L4 F8 T- W5 j: I  o; x8 W; I圖中所有款式都唔得?
! S6 U; C. Q- m6 \  b. v$ F/ X2 _
- v7 `3 D4 i' k9 u# X好多都唔得,可以參考著我下圖的款式5 l9 X! ]% u# q4 T
有d學校講明唔可以著掛頸款,只可以長背心同呢d5 b1 |4 p% ?4 u: n  s( [5 e
% R5 U) ~; X5 }/ j  F2 w( G' d% {
我全部去批發買,以下款式係可以番學
' g7 j- z* l5 i
$ t0 T0 ]. V/ ?# i: W1 d: ?/ Y1.中小學背心同吊帶短背心 (小六/中一)新界區學校用  k  f# `$ {) U( j+ L# M$ o, O! W
2.運動背心同學生內衣 (中1/2著)九龍區學校用% P2 E9 |0 V! _! E

& S. s  a. t) ~  \6 D% B有意可以pm
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 user9527 於 2021-10-1 12:07 發表   # o7 U9 z. o! Y- A
/ ]9 C) G- x( m: r' _& z! C
1 y5 P: o0 ?. z; k" O
好多都唔得,可以參考著我下圖的款式
" k' ?- v+ c0 X8 a* S有d學校講明唔可以著掛頸款,只可以長背心同呢d
+ H# `/ N+ c* D: t1 h6 A# |! W! q- b4 r9 L
我全部去批發買,以下款式係可以番學
3 _$ G! g7 B, B
; ~* c. }. d- @3 W; K! A2 k1.中小學背心同吊帶短背心 (小六/中一)新界區學校用
/ `' p2 E! [- v1 g3 H2.運動背心同學生內衣 (中1/2 ...
1 L0 O6 W4 V7 e7 E$ q9 G' f
: M- s# D* S9 u2 s9 u等我諗諗先,呢幾款都唔錯,多謝你2 P- r: T: [* f' M1 ~
+ j, z7 E0 y1 j( ~. f0 z0 e; W

你喜歡女生如何打扮