嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

求救,有冇淘寶假胸介紹

求救,有冇淘寶假胸介紹

有冇淘寶假胸介紹,買過一款放耐咗會出油, 每次用之前都要洗乾淨,油油的好難洗,好討厭, 各位有冇用過唔出油
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我有套背心唔想要? 你要嗎?/ t" ~) G4 i% {* |  Q# n1 w
my tg :n13579g

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2021-10-7 23:15 發表   
( r: |1 a# E1 O- }! E+ t! J我有套背心唔想要? 你要嗎?3 A  i1 W5 q2 S# x  `/ B
my tg :n13579g
8 ]  B4 u9 ?* C2 ?) C謝謝你,我打算買個新,同買個細啲size

淘寶search媛野
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

硅膠材質用過之後要塗爽身粉保養。

回復 1# FAI1 的帖子

每次洗完風乾後記得用爽身粉搽上

引用:
原帖由 tiffany0914 於 2021-10-8 00:35 發表   5 y1 Q8 C2 k  w
淘寶search媛野
$ S7 ]6 B5 ^9 b5 p% s2 d) M
' V0 q1 k* D2 S0 ^1 B( D# M4 l& i4 P
而家用緊就係媛野,膚色幾自然同有皮膚紋理,
5 H# O% u% Y# _4 O2 o( V, M但放耐就會有層油,可能一年前舊款係咁,
8 ]% K( R8 ^  J& y0 z2 P; B唔知新會唔會

引用:
原帖由 心若詩意 於 2021-10-8 02:44 發表   : ~% S/ v7 w; U! J& i; g
硅膠材質用過之後要塗爽身粉保養。
9 q! }; G1 d9 ~2 a, x! j% K8 M
! X+ J6 A0 \5 P
有用夾身粉呀,好似醃肉咁茶滿佢

一般矽膠物料唔用一段時間都會出油, 或物料老化. 用完要注意清潔擦乾, 落粉同定期通風就可以.$ N( t: n( b# h- H2 D( o# I
; K, z3 k9 J5 g1 ?. j9 s: K
引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 10:20 發表   
6 P0 U! ]3 h3 L& S% j
9 I! c. _1 a$ j, }$ d0 q. W/ s% j( v8 x
! `/ }- F& ?6 g8 h# }% w  F但放耐就會有層油,可能一年前舊款係咁,9 d5 Q9 ^5 h8 `3 o( ?" d
唔知新會唔會

引用:
原帖由 gila 於 2021-10-8 10:25 發表   8 _2 c0 j9 \7 \
一般矽膠物料唔用一段時間都會出油, 或物料老化. 用完要注意清潔擦乾, 落粉同定期通風就可以.  w' f8 e: D- h" b7 o# F
% |: M# C5 ?" l5 {7 E
; I' O1 f1 O" l- c( ?0 o8 t

1 w0 T5 I* g) ?4 l$ D8 y& g明白,即係唔好放太耐唔用,要經常帶住出去通下風

我都有一個沒有用半年. 開始變質了. 用埋今年都要報銷.

引用:
原帖由 gila 於 2021-10-8 12:04 發表   
) p$ |+ D6 k! Z8 w我都有一個沒有用半年. 開始變質了. 用埋今年都要報銷.
# c/ S2 d. K  u9 f2 c跟住你會買邊隻?

跟住升級轉形, 巨胸2.0
$ a# B+ R1 u* o
. f7 N, _+ R1 a, G對我來說,假胸唔會點帶出街,所以都比較少用。我仲有其他假胸,都夠用。2 `! M7 [8 r) W- X
7 H1 H, _" D( A; \6 d1 {- J/ [
引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 12:32 發表   ) r* Q1 m$ v8 Z
+ i, l# u) D  ?8 z% R' M1 `' G
跟住你會買邊隻?

不如你等雙11買,有平。

引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 10:23 發表   
, Q* y* s2 L8 F" o- [1 `+ Z# P; G' }! \3 J
% z; u6 y- A2 S! R! J
有用夾身粉呀,好似醃肉咁茶滿佢
, C+ U3 l9 }$ b" E" V3 Q請問裡面都要茶粉嗎?我都是好耐冇用,有的黑點.好像發霉咁,洗不掉,要買過新.想買 A或B罩級,好難買.多數是C.各位姐妹,有好介紹嗎
wechat---- FireredRose

有黑點即是已發霉, 那是霉菌已經在矽膠層生長繁殖. 出現黑點主要是穿著後沒有澈底清潔好所致. 汗中的細菌轉移至矽膠上繁殖. 必須進行殺菌和去真菌處理. 極其量只可多用幾次.2 r7 m2 R0 h3 \; c+ u1 F' w8 M( g( Z

; s0 v5 D' O2 [- z  x7 F因為是緊貼皮膚的不透氣物料. 如果細菌和真菌 長期緊貼皮膚, 有機會會有皮膚炎. 這是比起貼身內衣更為嚴重. 若位置在胸脯位置, 最嚴重有機會出現腫瘤/乳癌.3 ^, f+ [' r6 w
: [# n2 G# @4 l3 u$ R7 w
引用:
原帖由 maisie 於 2021-10-8 13:21 發表   $ ]2 C: w+ R) j5 i

; M: t: b/ K( Z) Y請問裡面都要茶粉嗎?我都是好耐冇用,有的黑點.好像發霉咁,洗不掉,要買過新.想買 A或B罩級,好難買.多數是C.各位姐妹,有好介紹嗎
. O( w( l/ W( r2 k% W

4 u  X" y  j$ w! E( d2 V1 E[ 本帖最後由 gila 於 2021-10-8 14:04 編輯 ]

引用:
原帖由 gila 於 2021-10-8 12:50 發表   + n- q2 T& }: s1 A( I
跟住升級轉形, 巨胸2.0 2 n. D# Y* V8 H9 l$ _+ o6 r6 f
+ d2 t" t$ f( D% c* I% W
對我來說,假胸唔會點帶出街,所以都比較少用。我仲有其他假胸,都夠用。
% u, q7 h* B: V
9 d4 j  L. N! [# I  @" Z) H
: Z2 d, e% ~7 h( @+ s
& _( j" e: {4 R8 f9 p4 h- X
巨胸我也有,Gcup的超大,但出街就有困難,太唔自然,除非扮大肚
( B' h1 @+ o  @/ h9 P7 \因為我決心要出街,所以今次要買一個自然啲細啲

忍唔住買左媛野b cup小號 不過要等30日

要等30日,咁好賣?

引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 10:20 發表   % S) K9 B5 _5 H

( P7 u- F9 H6 R$ c9 A: X1 A( i4 T2 {; ^+ {: u( C' N
4 z/ r- t0 q5 `% s但放耐就會有層油,可能一年前舊款係咁,' h+ f- m( T+ P' e# I1 ^$ v& ^+ R
唔知新會唔會
. Q) O5 x: N! l, }, `) X7 |& p
+ N& c- v( [( U/ \6 S9 R, E佢D野好似好貴