嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

求救,有冇淘寶假胸介紹

求救,有冇淘寶假胸介紹

有冇淘寶假胸介紹,買過一款放耐咗會出油, 每次用之前都要洗乾淨,油油的好難洗,好討厭, 各位有冇用過唔出油
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我有套背心唔想要? 你要嗎?: N/ h: ^1 J2 r' H5 I" c/ ]
my tg :n13579g

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2021-10-7 23:15 發表   
8 i7 [6 ^( o4 m1 \我有套背心唔想要? 你要嗎?$ i4 g* e: p) S$ z) o5 S
my tg :n13579g
, X) g) r- M# L1 w% h/ S, U$ L
謝謝你,我打算買個新,同買個細啲size

淘寶search媛野
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

硅膠材質用過之後要塗爽身粉保養。

回復 1# FAI1 的帖子

每次洗完風乾後記得用爽身粉搽上

引用:
原帖由 tiffany0914 於 2021-10-8 00:35 發表   
% ~+ v/ B9 N% }5 M. o, E0 M淘寶search媛野
! O, w3 m: A8 Y5 d9 h5 H  k/ _3 p- K. ~! l. E" \9 @/ m
而家用緊就係媛野,膚色幾自然同有皮膚紋理,  a- u, n  t; R& b5 G( Y6 u
但放耐就會有層油,可能一年前舊款係咁,
: ?! d( B' [; W4 U: [- y; @唔知新會唔會

引用:
原帖由 心若詩意 於 2021-10-8 02:44 發表   
1 Y7 D" t' u5 `1 l硅膠材質用過之後要塗爽身粉保養。
9 H# c: m. h. N# P* d0 D
+ D: r1 J/ C3 ]! i7 @有用夾身粉呀,好似醃肉咁茶滿佢

一般矽膠物料唔用一段時間都會出油, 或物料老化. 用完要注意清潔擦乾, 落粉同定期通風就可以.
" H; w; U3 [" r) r- a) h( y1 q" U4 f) o# y6 x) X) Z
引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 10:20 發表   7 C2 S7 S8 c! p) s% l5 ^9 n: Z
0 i1 A1 N0 c4 m5 y) }% G

- E% r0 `  o1 I) k而家用緊就係媛野,膚色幾自然同有皮膚紋理,, [7 j7 \# A, `6 h" P9 R
但放耐就會有層油,可能一年前舊款係咁,- t$ v# F1 V; y' C0 t' x; H! x
唔知新會唔會

引用:
原帖由 gila 於 2021-10-8 10:25 發表   
% f7 ^& t, y8 ^5 i& X. J6 v一般矽膠物料唔用一段時間都會出油, 或物料老化. 用完要注意清潔擦乾, 落粉同定期通風就可以./ W0 P- f( c2 ~

0 A/ k3 ?9 H! p& `* R
7 W1 F$ l9 R+ G! `$ e) |) U/ `5 S* N6 \( a
明白,即係唔好放太耐唔用,要經常帶住出去通下風

我都有一個沒有用半年. 開始變質了. 用埋今年都要報銷.

引用:
原帖由 gila 於 2021-10-8 12:04 發表   & B# f/ `6 E" Y# F8 `9 ]8 D7 S
我都有一個沒有用半年. 開始變質了. 用埋今年都要報銷.
2 R! }0 o* X+ ?
跟住你會買邊隻?

跟住升級轉形, 巨胸2.0
8 s/ b0 T  _+ P/ v; G6 b. Y. M# X$ F/ [! ^2 D9 X
對我來說,假胸唔會點帶出街,所以都比較少用。我仲有其他假胸,都夠用。
) A8 m5 H+ e" N& |. ]- g# V5 U- W7 Q  t$ v
引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 12:32 發表   
+ ~. n5 `3 e1 j0 Y0 k  \- j4 C1 c7 b+ M% [3 p0 l8 j
跟住你會買邊隻?

不如你等雙11買,有平。

引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 10:23 發表   / Z3 V+ l5 T2 z- s9 B+ E
! H: w! c! K% b' v; |. T5 E2 s# A

. o  q6 y  r0 G( \/ @有用夾身粉呀,好似醃肉咁茶滿佢
6 e0 Q, K1 o  C, k5 \
請問裡面都要茶粉嗎?我都是好耐冇用,有的黑點.好像發霉咁,洗不掉,要買過新.想買 A或B罩級,好難買.多數是C.各位姐妹,有好介紹嗎
wechat---- FireredRose

有黑點即是已發霉, 那是霉菌已經在矽膠層生長繁殖. 出現黑點主要是穿著後沒有澈底清潔好所致. 汗中的細菌轉移至矽膠上繁殖. 必須進行殺菌和去真菌處理. 極其量只可多用幾次.
1 f0 P9 L6 a; J3 K0 D9 M2 z$ Y; L& f/ E
因為是緊貼皮膚的不透氣物料. 如果細菌和真菌 長期緊貼皮膚, 有機會會有皮膚炎. 這是比起貼身內衣更為嚴重. 若位置在胸脯位置, 最嚴重有機會出現腫瘤/乳癌.3 {1 R5 g! h' T- I: G
; O, a+ E" o0 d  m+ x1 {+ Y% v
引用:
原帖由 maisie 於 2021-10-8 13:21 發表   - t  k% R: |  L8 h5 \8 ~; [

, q6 T# h2 ^/ _請問裡面都要茶粉嗎?我都是好耐冇用,有的黑點.好像發霉咁,洗不掉,要買過新.想買 A或B罩級,好難買.多數是C.各位姐妹,有好介紹嗎
. d: b/ r3 r/ l3 C

- [# Z) s' f1 ?6 t6 d5 i: X2 `7 \[ 本帖最後由 gila 於 2021-10-8 14:04 編輯 ]

引用:
原帖由 gila 於 2021-10-8 12:50 發表   
+ q* V4 c0 T. ]8 F+ ^( n跟住升級轉形, 巨胸2.0
# g+ T- Z2 m  ?% O7 c& k8 B3 h+ j, V, x: B
對我來說,假胸唔會點帶出街,所以都比較少用。我仲有其他假胸,都夠用。
+ `" C: k" G7 [
/ Y9 g5 W5 k. m( \
9 N) k* Z/ i/ P% Z
# K8 \5 Q! M4 z
巨胸我也有,Gcup的超大,但出街就有困難,太唔自然,除非扮大肚
) v1 Q& q$ h& i" l' h  ^因為我決心要出街,所以今次要買一個自然啲細啲

忍唔住買左媛野b cup小號 不過要等30日

要等30日,咁好賣?

引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 10:20 發表   # P$ ^9 L3 X" R9 }- I  |

8 r& x& i. J; I& M+ y2 W4 ]" y1 `' M% B" t6 I
而家用緊就係媛野,膚色幾自然同有皮膚紋理,
( Z+ E6 s$ G! I但放耐就會有層油,可能一年前舊款係咁,- M2 v' {9 `! a7 L  T' t. g
唔知新會唔會
/ w+ M  E' ~: c" ?; [( V  M$ V& z3 C: R
佢D野好似好貴