嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Shein 115mm玫瑰金色一字帶高跟涼鞋[24P]

回復 1# samou 的帖子

十分高根
% u4 O1 `# z$ r' `& e$ i外出真行不了

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
let me see see

很好看的高跟鞋 + N/ O; |( H5 d" w! v; @+ n  N
請問是在那裡買的?

引用:
原帖由 yany1991 於 2021-10-22 13:44 發表   ! A/ V$ N5 }2 {1 O$ G5 y* q! b
很好看的高跟鞋 ( y4 k3 A" c5 I. ]% B2 ]: S
請問是在那裡買的?
# J! i* _  @! d% I$ t
# N/ l2 e* y% w7 h. G0 h
淘寶

40碼能穿太幸福了 我一定要41碼 扼挽

引用:
原帖由 5438g 於 2021-10-22 22:15 發表   
- I% \$ s% Z: Y& `# Q40碼能穿太幸福了 我一定要41碼 扼挽
! n. N: v5 q; D' b# r/ _- y7 v

& ~; I( t+ Q' j如果係包鞋我穿41碼,涼鞋40碼就可以了

回復 24# samou 的帖子

請問有連結嗎?

引用:
原帖由 yany1991 於 2021-10-23 03:41 發表   9 B- ^* e  I/ V) C
請問有連結嗎?
0 P5 b+ o( \" |

# S, {# G% @. d& ?! U每個碼只有一對,已經售罄!

可惜

个金色好好睇。唔错

引用:
原帖由 samou 於 2021-10-22 22:50 發表   3 O( I! l7 h/ \! ]

/ U. ~  s; c/ W6 m5 J+ i! [. C4 N) u: d; q3 S. K3 n5 f" A& q2 d
如果係包鞋我穿41碼,涼鞋40碼就可以了
( O/ \! k6 l! b) y! Q
+ ?, x, m' G! |8 v  e6 [0 Y8 M3 t; \我都同你一樣著開40碼,如果係淘寶買入D鞋既話,
9 w) [6 j5 x6 @6 s7 z' E
) N4 M) o& A, k40碼我著會有逼逼地、窄窄地感覺,需要買大一個碼先得,/ h+ }% b) f' P% R: y

, ?' n: G% C. T/ L; Q1 C2 E只不過換著size係40名牌既話,就fit晒,
- l8 P" l/ T/ o/ |9 C* y( G
1 l! V+ ]  z( n& N# R5 ?' x不過自從買左一款名牌後,我已經漸漸遠離淘寶野或好少再需要佢
- g$ l  [8 |8 i! w" B! K! _
& o9 y; k- l% ?7 z0 w' w===========================題外話====================================
0 S" }6 f1 d# z$ D
7 p: ?0 O, u. M! S$ k4 d. v, u暫時我13款名牌高跟鞋,其中3款已絕版貨,點樣都唔會放售,留番自著自用$ ?0 ]0 {" ^; }+ l' ]# W6 [7 V

& |' H; X$ }( k5 a7 M$ H1 G5 w同時我會默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)- e+ _: S3 L. K3 ?

. D" u7 V+ |+ _' v. v[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-11-3 11:13 編輯 ]

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-11-2 13:45 發表   
4 n2 m: X$ |6 `2 A2 o- B' j  G+ T

( a/ c( Y! k' d: p8 r. R4 u我都同你一樣著開40碼,如果係淘寶買入D鞋既話,
/ S4 J1 X( A* E2 D' G5 G, x( \  p2 g8 I# f' }( n
40碼我著會有逼逼地、窄窄地感覺,需要買大一個碼先得,0 v) H7 R# b8 y

' c' y+ [' U7 q# R& b* i0 U/ [只不過換著size係40名牌既話,就fit晒,
8 F' L) s% X! B! w/ Y" `) Y# }* p! i+ H5 \) O. k( B
不過自從買左一款名牌後,淘寶野已經漸漸遠離我或好少 ...
+ u" Q9 a/ M" m) b3 w2 `0 z, U# e% o8 E+ ?' W- [* j
淘寶的碼通常比正式歐碼小,所以要大一碼!

引用:
原帖由 samou 於 2021-11-2 23:03 發表   4 F% _9 a4 E9 L' I% E

( |7 L' A. B* F) |- `
% W' P- Z) I' R) x1 [( b淘寶的碼通常比正式歐碼小,所以要大一碼!
( V' K- L8 s4 i* z, V" Q
7 c5 \( j. }3 D; |8 V
8 o& Z/ O! K0 I9 X我已經漸漸遠離淘寶野,或好少再需要佢,' `6 S' A" e+ n! [3 t5 l" d6 k5 t7 T

" I2 l# X5 V6 |2 A反而我默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)
. u0 n8 ]1 I1 t
+ I$ ~" `+ C5 W. Z- Q

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-11-3 11:08 發表   ) v7 C1 x; j  V. \  x  ~, O! T

2 g+ ^8 J3 @9 ?( z( l) u4 h3 \' U! P. I+ z

! `/ I1 E3 L& _. d我已經漸漸遠離淘寶野,或好少再需要佢,/ Z5 l: s! d/ T9 o- }8 [' t0 t

. @% x. x& T6 b) v# J3 {" ?6 ^反而我默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)
  g& ^7 m1 f- h+ Z

# O3 w. r5 m# W! N期待你的新目標!