嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Shein 115mm玫瑰金色一字帶高跟涼鞋[24P]

回復 1# samou 的帖子

十分高根
* G" Y) {6 _* l+ H. x) |外出真行不了

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
let me see see

很好看的高跟鞋 3 U9 O- Y! }! p6 _! w/ p/ ]- s
請問是在那裡買的?

引用:
原帖由 yany1991 於 2021-10-22 13:44 發表   * ^6 B; s  O) G& T3 j* `
很好看的高跟鞋
( F- v8 S+ S' p& e* L請問是在那裡買的?
) F/ j6 K; Q! O5 @! D
2 j2 ]$ i) }) M1 {7 K
淘寶

40碼能穿太幸福了 我一定要41碼 扼挽

引用:
原帖由 5438g 於 2021-10-22 22:15 發表   
0 _# i4 j3 J# f40碼能穿太幸福了 我一定要41碼 扼挽
9 B/ {$ Y6 r1 K+ O) J) k, \, Q
- y3 q! |9 D* f, M  Q
如果係包鞋我穿41碼,涼鞋40碼就可以了

回復 24# samou 的帖子

請問有連結嗎?

引用:
原帖由 yany1991 於 2021-10-23 03:41 發表   , M! D1 B7 s5 B1 B  y( M
請問有連結嗎?
) t# Z/ j8 H* z3 \* r0 J
# z, T- g# s' F2 m& L每個碼只有一對,已經售罄!

可惜

个金色好好睇。唔错

引用:
原帖由 samou 於 2021-10-22 22:50 發表   
- m2 p. U6 s& i. B
; c# l6 Y* H- R& g' t  ?& B& e9 E; I9 T4 S. p$ C* x
如果係包鞋我穿41碼,涼鞋40碼就可以了
7 J3 `$ f/ f5 W. u
" `0 i2 H' r0 N  Y/ @: m2 T5 T+ |# G
我都同你一樣著開40碼,如果係淘寶買入D鞋既話,
$ c% r; G0 A9 j( ^1 U
4 t- v$ M2 l9 e2 p4 L# C40碼我著會有逼逼地、窄窄地感覺,需要買大一個碼先得,2 c' ?; w  e# _" M6 T! @1 [5 _1 b
* d' |: p8 b5 M8 [4 d; L- a; b
只不過換著size係40名牌既話,就fit晒,. i5 b- H4 ~) j, d* F- d

E+ K: b) @4 u, H不過自從買左一款名牌後,我已經漸漸遠離淘寶野或好少再需要佢
) ~' u9 O" _0 v, B0 ?" n: u6 |: c, @! w
===========================題外話====================================% ]+ r( H% n  }+ r

, p$ x. J  @9 h$ N3 Q+ S暫時我13款名牌高跟鞋,其中3款已絕版貨,點樣都唔會放售,留番自著自用; |9 n; C4 M$ e. }/ y

B9 ~( W! a2 j! Z/ v同時我會默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)
$ t0 V9 T1 g/ f' J: A
# B' H0 D( \/ d3 L' \8 z[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-11-3 11:13 編輯 ]

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-11-2 13:45 發表   $ b" d3 c  a; }0 ?0 R

2 {/ [! i' w3 I1 d* Q
* W: T8 R. r- w/ W0 a: W我都同你一樣著開40碼,如果係淘寶買入D鞋既話,8 |$ y0 N. L9 v% ?2 g" S$ y
  c0 h5 E: H1 Q# W
40碼我著會有逼逼地、窄窄地感覺,需要買大一個碼先得,
2 A8 s  B% Q% @
* y5 }$ d( |( J9 c7 q只不過換著size係40名牌既話,就fit晒,6 P7 r7 G; U8 \

- u4 s& \9 r5 H( h不過自從買左一款名牌後,淘寶野已經漸漸遠離我或好少 ...
- y7 a4 l" o, ]! E( W
0 _$ c- Q4 n6 p+ O
淘寶的碼通常比正式歐碼小,所以要大一碼!

引用:
原帖由 samou 於 2021-11-2 23:03 發表   
# y4 u8 X* S5 n' @5 Q2 J* M7 K- A; A( n7 O
& Z6 W+ X) C1 z+ L* c
淘寶的碼通常比正式歐碼小,所以要大一碼!
; C5 I) J9 O" h  I# g
0 r5 R  {& m3 y7 h; Y# j: F! x* |5 C+ M
我已經漸漸遠離淘寶野,或好少再需要佢,
; v; E9 e- N* }/ [( |% Q) i9 o% }
& X* j$ r7 S! T8 g. {" E, I2 B反而我默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)
  m( L" {6 Z8 n) Q( G- N

- k9 [0 u* `/ R/ ~: a9 e' G! U[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-11-3 11:12 編輯 ]

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-11-3 11:08 發表   . w2 d: i( P) [/ t2 |5 Q
1 W8 ~" m- v% {% H/ ^. S
$ x5 q! M5 M% z, m( F

, K  `  {& o; k( ~我已經漸漸遠離淘寶野,或好少再需要佢,1 V% j7 n  U: `! J' H
4 T7 a, \* T! p0 B; h
反而我默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)
$ q+ T/ I- q& w: j& T2 |

' ~. o) S3 Z/ Z2 F" I' c期待你的新目標!