嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你地玩前列腺可以高潮幾多次?

你地玩前列腺可以高潮幾多次?

我買左件玩具準備開發一下前列腺, 請教大家
. C( _9 J" H  _" {$ h) v, ]你地玩前列腺, 通常可以高潮幾多次先射精?
7 n6 M4 n8 F# ?/ w同埋玩幾耐時間?
. U3 w- [. ], ?6 M+ g( A
6 |4 b1 q& I% t# l4 F[ 本帖最後由 xrm6013s 於 2021-11-18 00:06 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
未玩過喎!乜好好玩架咩?

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-11-18 00:04 發表   / H! Q1 y- a$ e, [
未玩過喎!乜好好玩架咩?
5 f; _+ e$ k& w1 Y5 _5 Q, B

1 n6 p& K5 t  P可以獲得同女人一樣有多次高潮感覺

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-18 00:08 發表   
7 B; I  g: P' _! l4 v/ K
" Y: r; r9 a3 \1 H  `( A! a6 ~, K1 {, u/ [7 P. f/ y+ m1 w
可以獲得同女人一樣有多次高潮感覺
5 o( C" l& ]8 ^$ F
( _1 z0 Y2 Q/ ]: V) k/ U
我亦很想得到女性高潮⋯⋯

是什麼來的?

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-18 10:29 發表   
& v1 z+ c1 y- z8 i# u4 v+ {- B9 w2 N. b) `
) O/ R4 Z# Y2 L+ K9 ~7 W
我亦很想得到女性高潮⋯⋯
) i% Y/ Y! G5 t8 c: C9 U  @" w  ~# U2 \( b
乜你唔係好有經驗?!

我都好想試

可以講解下嗎

未玩過喎!乜好好玩架咩?我都好想試!" \) j( D* J' _8 U6 P8 e

原來咁多人未玩過!) K& \' J- Y' Q
買左呢隻,入門版
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

都要到虛脫無力才肯罷休

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-18 12:44 發表   9 N, @6 t! M5 O( J: w! \  p
4 C. u) b- z# N$ d9 s9 A5 j

! d' l- Z' h" y9 b乜你唔係好有經驗?!
) U# ]  v/ D$ m! k$ S& g

3 h  P/ \4 x/ L5 i不會每次也得到女性連續高潮

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-19 07:35 發表   6 o# Q' [; l* Q, e
% A0 [7 R+ J% Z8 ?/ w0 y

9 O( a8 f! P8 a不會每次也得到女性連續高潮
2 h1 y# w! ^+ [& C" H  ~
4 K; b0 ^( `9 [+ _, F4 ~0 Y1 I: A
似乎想享受都係有D難度

引用:
原帖由 ueue3388 於 2021-11-19 01:30 發表     B4 q1 r  s) o' J4 n
都要到虛脫無力才肯罷休
! @" }# n* r# ?) ~4 |6 l; }0 v! k8 n- R( G; e; g
玩幾耐先會虛脫無力?
( B# x& x5 _6 W: w4 ^好想試下女人持續舒服到抽搐的感覺
- {& e$ D6 p6 T5 r. v( v& N, i
6 n8 B& d; A3 p8 R& k9 R1 U我看過你的教學, 請問為什麼浣腸後先喝一大杯水,再等約半小時?
5 F# g& r$ h$ Y7 ?) T7 }2 Q8 d
; f* u+ Z) n5 M6 s[ 本帖最後由 xrm6013s 於 2021-11-19 16:24 編輯 ]

玩左好多次都試唔到前高, 可能要真男人幫我至得

引用:
原帖由 sadm 於 2021-11-19 13:13 發表   
- L* |; J; k0 _6 X" ?- a玩左好多次都試唔到前高, 可能要真男人幫我至得
5 d4 [& O' U, m) ^2 p3 K$ S7 m" z
你用咩玩具玩?

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-19 12:37 發表   " Q+ q) J& ~4 M3 b

# c* S. l8 `1 Y. L8 |1 [$ q: e1 _* Y# `4 R7 o% w- P
似乎想享受都係有D難度
. T! T0 R' B% `1 B' e
! H6 h9 i3 U) d8 Y
看看我的玩物: h, c' P7 n3 s! J" L! |
http://hkcd.tv/thread-80378-1-1.html
' g) a6 y. I1 ]  a5 _很多時只有快感⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-19 15:11 發表   
, P8 G3 O8 @9 {5 ]  J- g7 D9 [: R% m( J3 v4 `. M4 p
6 k% d2 l$ v" }5 n7 d
看看我的玩物
4 k- u" i5 l8 g* Bhttp://hkcd.tv/thread-80378-1-1.html
9 Z3 G5 ~: S' R; F: Y很多時只有快感⋯⋯
  _! J5 J7 \4 i4 f, V/ U% [' q
6 q) d+ G( U2 B; G# B我果支都有震動
$ N  V& j# M2 [3 `$ D遲D開發成功想買搖控玩具出街玩, G( J- P: o9 S5 i
趁著放學時間,在一班女學生身邊,享受快感高潮一定好正

回復 16# xrm6013s 的帖子

乜類型都用過哂; w* v7 S; z$ }6 T3 W. j
平又有貴又有
# U5 \3 W: Y4 |6 N
3 |4 b$ _' w5 R% Z" \# O2 F+ Z9 X係未試過炮機

引用:
原帖由 sadm 於 2021-11-19 22:20 發表   
- C4 }) B" c. i$ I+ V: x乜類型都用過哂% D/ W2 P( v+ ?' f7 d  F) F+ f
平又有貴又有
1 y+ \: r: ]+ I2 [! A+ @2 G# t+ J% i% A: q# s0 ~
係未試過炮機
5 f+ c9 b7 C3 E
+ L8 _: g! u5 `- {8 Q去唔到高潮, 咁有冇舒服感覺?

最近訪問的版塊