嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人著屋企人野cd 自戀

有冇人著屋企人野cd 自戀

Hi all , 好耐無上來。我已婚,年紀仲係3字頭無耐
+ T* s5 s! y6 r2 ], Q身型仲係咁fit , 著得落老婆既所有衫褲鞋襪
7 M, i, K3 C5 R2 }. O我唔會化妝唔會露出,至多係屋企無人就著下「自戀」下
" \+ u3 s$ @0 N- A* E, \  z哈哈,你懂的
+ r, l* X) z6 J我100%香港人。
; p8 L' y- B0 j: Q
) v4 R, s) T3 _6 C" T% k有冇人夫呀,同緊居,一又或者都係拎屋企人野黎著自戀既妳* R% l3 {  W8 m+ `3 M7 o
Pm 留 TG , Wechat
覺得好的就按一下感謝吧~~

咁你真係好fit下喎!
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

有呀,我都會著老婆d內衣、衫同絲襪,另外都會自己買既。

你真係好fit下喎!

回復 1# lovecd888 的帖子

妹妹真係好fit哦!! F# d2 E7 u* X2 A) a) W( p2 B
我穿家姐留下來的衫裙囉!

TG wechat 都係 :joe2307

回復 2# JessBB 的帖子

本身身形係瘦,食極唔肥,我老婆而家反而仲重過我。我都係keep 住50 -55kg
0 y! u1 l5 v9 @2 S  h% J; f咁應該大既地方⋯⋯就大lor , 未叫巨 ,hahaha- M; v0 E6 G* g* x9 B" s

7 {" D. [2 T# O7 Y- S! v[ 本帖最後由 lovecd888 於 2021-12-10 02:10 編輯 ]

TG wechat 都係 :joe2307

我讀中學嗰陣就真係食極都唔肥,不過出嚟做埋嘢之後就真係一發不可收拾......
+ w" |, v/ P2 L  N9 O& D' B
' n/ r" ?7 I3 L  F% |; }
引用:
原帖由 lovecd888 於 2021-12-10 02:08 發表   
. z/ {$ E9 f2 h# F. m- z4 H3 A本身身形係瘦,食極唔肥,我老婆而家反而仲重過我。我都係keep 住50 -55kg& Z, ]* C3 }6 g! J
咁應該大既地方⋯⋯就大lor , 未叫巨 ,hahaha
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

引用:
原帖由 lovecd888 於 2021-12-10 02:08 發表   
0 S" o7 a, M" S  F6 q# Y本身身形係瘦,食極唔肥,我老婆而家反而仲重過我。我都係keep 住50 -55kg' `) P  r, v. f6 o1 E6 [. E5 }
咁應該大既地方⋯⋯就大lor , 未叫巨 ,hahaha
: m' M! {  Y; g2 w
9 W# @# ~' G% @5 I
波大,臀圓,細腰?
0 g* J8 @  l, q9 C+ _0 I- u
0 p3 N7 I. d& J" T+ ](o^^o)
享受 一分一秒的 CD

好失望,我以前d post d 圖死哂。。。

我又讀左大家pm , 真係多謝大家等候

我不會自己買,或者賣.唔係做生意lor .

引用:
原帖由 lovecd888 於 2021-12-9 06:42 發表   
% _* c( P  Q6 v! ]Hi all , 好耐無上來。我已婚,年紀仲係3字頭無耐
3 q% s8 N9 K, o% f; C身型仲係咁fit , 著得落老婆既所有衫褲鞋襪& K! _) u. Q" z
我唔會化妝唔會露出,至多係屋企無人就著下「自戀」下
1 T$ N3 X6 J" ^哈哈,你懂的8 u5 i* @# e( x  ?& B9 t* W3 n/ q
我100%香港人。
3 a9 a' R$ P+ U6 m, e0 N
5 Y/ O" _2 o: O8 M3 [% m7 o' i有冇人夫呀,同緊居,一又或 ...
: c: o) D# V' O1 p$ L( M5 B# K

+ o% w1 `  o* w$ V. @Hiring,我都有玩GF內衣絲襪,有時变裝後同佢曳曳

老婆女友知你cd唔反面既真係執到

回復 14# ffstocking 的帖子

very good
; g- X5 j7 e  _2 Q0 Q1 W
( }4 m# U3 e- T3 X" j/ m! p7 Y6 C[ 本帖最後由 ffstocking 於 2023-4-13 19:57 編輯 ]

wechat :  wasabi44666644
wechat me if U like me:wasabi44666644

我睇番先記得原來有呢個post

引用:
原帖由 ffstocking 於 2023-4-13 10:38 發表   
8 b: v! w5 U: c1 E6 {7 \: M) v
' u1 a- |- E. E' k/ {
8 I1 a0 j. s3 M  I0 |, CHiring,我都有玩GF內衣絲襪,有時变裝後同佢曳曳
# @) D" d" s7 @- T
, X: N0 x% S3 K9 d  \3 I( J7 j
正呀! 我果個唔肯.
  y0 g+ M2 `+ F$ s我就搵人J 爆佢x 滿足自己同同好都好

引用:
原帖由 lovecd888 於 2023-4-16 03:07 發表   
: o2 L3 v# H, E/ [' L0 j7 z) N0 k8 ~+ ]. E8 i

4 H' J, c) f/ {+ x0 H5 d) n" A正呀! 我果個唔肯." n2 ?: \% @2 t# t
我就搵人J 爆佢x 滿足自己同同好都好
  K  j) x3 u' n# H- W) w
# O1 U6 S* g$ I, Z
佢吾知你鐘意变装???