嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 奴在戶外被強迫露出調教

CD 奴在戶外被強迫露出調教

被主人強制帶上口球狗繩 5 }3 Z8 J% H3 \# h4 T! i
* l& a8 R2 N' T5 K8 W, p
想看更多請加入 TG 群搵我 8 R, Y3 \0 x7 J! {' ~4 j* j
香港CD吹水群
' d- x! D% l# m$ u5 Zhttps://t.me/+4wY2rIniQnoyNTk9( V8 @9 @4 i7 ^# y" @! u

Z3 i2 I! \; Q/ y[ 本帖最後由 squirrel99 於 2022-1-29 14:59 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
wow,好耐冇見,一出貼就咁震撼,你直頭係我偶像呀!

Oh no.....................

引用:
原帖由 samou 於 2021-12-22 09:48 發表   
5 }9 @. {* F& s/ d- I8 s  ]5 P6 owow,好耐冇見,一出貼就咁震撼,你直頭係我偶像呀!
2 [4 z& A7 r$ z( w
係, 無諗住出post , 係主人一定要我出個post比你地睇下我依家有幾賤

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 10:14 發表   
4 M3 \4 v1 M# `* \  j# g2 f" c. M- R) O
係, 無諗住出post , 係主人一定要我出個post比你地睇下我依家有幾賤
8 }, y  G( W1 B, V8 d! g

' Q, A: Y  F# O你身材咁好,穿戴又出色,一點也不覺得賤,是非常性感的造型,令我很羨慕。

松鼠姐姐出post,索

正,點聯絡貼主

聖誕會唔會再玩露出

不错不错,也喜欢这

請你多出post謝謝,好靚

好精彩呀。

姐姐好靚女呀~~~

我今朝就係見到有個女仔著呢件褸同格仔黑絲, 當時就諗裡面可以著得好sexy然後露出, 同呢個Post一模一樣

真的是厉害了,有想认识。

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-12-22 18:39 發表   
  o3 o5 b0 x; c! g. z; h' y& V) D) U我今朝就係見到有個女仔著呢件褸同格仔黑絲, 當時就諗裡面可以著得好sexy然後露出, 同呢個Post一模一樣
( P! ~& I0 T5 ?# [2 H7 U
; L, o/ H5 c) U/ ^% B$ ~0 S有無咁啱呀 , 見係你對住個女仔有過幻想' A. K4 A( N& r
我今晚 update 多幾張

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 19:11 發表   
% M- n0 V2 Q9 u- Z) [9 s: t: G7 W7 }# Q. z' a! o
  r7 [2 C- S1 d' q# l% Q
有無咁啱呀 , 見係你對住個女仔有過幻想" x: d0 ~. M( p" d* E
我今晚 update 多幾張
# G4 U; [8 T  i8 l

' r, t" M  d. H真係咁啱, 不過佢係格仔黑絲, 我就係幻想好似你咁著出街, 裡面要勁淫, 仲要有玩具

不錯!! 不錯!!
* M5 R) C' @2 B7 @著得好sexy......然後露出......
9 l. K  r8 K0 J& t3 b  x

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-12-22 21:17 發表   
2 d' r3 v1 C% D  E3 A, w/ O- _8 p6 N
1 Q; h/ E( n3 b  B! ~! `
& g7 o3 i$ Q! X' U- R真係咁啱, 不過佢係格仔黑絲, 我就係幻想好似你咁著出街, 裡面要勁淫, 仲要有玩具
+ b% i+ G( t$ f& A+ U8 \* b0 g我有戴肛塞呀

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 21:56 發表   7 T/ d$ T7 K1 _0 d7 F+ k+ i  P
  `  m4 F8 _7 R1 F" v1 G& `: g! D
我有戴肛塞呀
1 _" ]1 `/ p. k' {# C( A- e7 N0 R) y
一邊舒服, 一邊淫淫地露出, 高級享受
- g6 i: V; |8 _& A# @$ A, }" j肛塞大唔大架