嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買絲襪

回復 56# Yukafu 的帖子

真係驚既話就著返肉色  想著黑色既話可以著厚身d ,即係40d以上

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 57# wky 的帖子

或者可以買高筒鞋/靴都得

回復 58# 陳真 的帖子

大部分人都係望住部手機

回復 59# 陳真 的帖子

好奇你老婆知唔知你鍾意著絲襪

引用:
原帖由 Yukafu 於 2024-5-24 18:04 發表   2 E+ s/ o* Y, @, r+ A0 F6 l
始終有機會露出腳眼位置,我估有同事知我著絲襪  不過冇出聲,著花紋絲似乎揚左d,俾客見到都唔太好。
: ~1 u3 \7 ]0 I, M- |1 O# X或者可以試下膝上襪款 又有pattern 又唔驚比人睇到
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 CYT 於 2024-5-31 01:38 發表   4 c; r4 f! w! h; x0 P. h1 m
好奇你老婆知唔知你鍾意著絲襪
3 |2 K* F& _/ O( E9 _
# S! }8 T* s7 @5 K+ S5 F
知,不過同佢約法三章,唔會係家人面前著。' @8 V9 e4 t# {2 _+ |2 I
# L$ V( w  N' d" q
我一個人出街著既話,佢應該唔會理我。

回復 66# 陳真 的帖子

咁都幾好

引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-24 18:20 發表   
9 O$ h$ U- [/ X7 {, ?! ~: g; `# ?/ A. t
; P1 d+ O, t* p4 B6 z' T8 d  Z
1 \1 M8 y( Y& h
我今日便服返工,出門之後 (上午去了覆診,係診所換絲),之後就全日咁著了。
& Y& {! e5 |* J5 L2 [
( K# V: H3 ?: e: G+ d去接老婆仔女前,會係商場換返男襪。
3 s$ J9 z: D2 r; ]' j! s7 e/ v- ~8 w. [
呢對鞋非常淺口,我好少見露出咁多腳面o既男裝鞋

引用:
原帖由 1677 於 2024-6-2 01:24 發表   
" m6 j! F2 h9 G1 @7 }
# M1 d. {8 }( R6 |$ z3 o6 `1 v. u5 g% s! ^( G/ C6 Z
呢對鞋非常淺口,我好少見露出咁多腳面o既男裝鞋
7 a; o' D0 r5 K1 |7 ?* m
/ O) \. L2 e( c/ v% w/ D% u我呢對,係 Keds, 其實算是一對女裝,中性少少既鞋  (淘寶買)0 S$ i2 u/ Q4 Y7 q# b1 b7 W" G' v, C2 e

& b' A, f& l5 O2 B, |, V; _另外兩對藍色,係好耐之前著過既 "淺口" 鞋,都係偏向中性款 (Zarola 買)

引用:
原帖由 1677 於 2024-6-2 01:24 發表   
/ F  T$ X6 M5 \- E" u+ H. w7 q. v  A# t% `1 i

3 ~7 v' G5 s7 F/ V1 [呢對鞋非常淺口,我好少見露出咁多腳面o既男裝鞋
' T3 V8 s5 P) J% w

, m' T/ K  h6 t$ }前排,買了呢對網鞋 office 著。
- z+ y* P2 M' b* K
5 O+ l5 S8 P! z6 e# B! c好耐之前,著過下列一黑一白網 boots (當然黑色係細網紗 (同白色的同款),而不是圖中大網格)
" E5 I" N  h* E' {3 j
$ V; _$ t- c2 X/ S當年,著黑絲配這網鞋 (黑色款),加西裝,我跟公司出去開一日會,沒人發現。  有時配肉絲,可清楚見到腳趾,幾得意的。

回復 65# CYT 的帖子

謝謝意見 !

引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-31 13:48 發表   - P6 t# L9 s3 a0 l" L
: }/ n# e3 u5 ]! S" d

8 \& h$ e% S$ J1 `知,不過同佢約法三章,唔會係家人面前著。
8 }. \1 M4 N7 t% Z
" c$ \* ~. I2 f, v; v% S我一個人出街著既話,佢應該唔會理我。
  m' `5 Y  M& _$ J: V  k佢幾時開始知道你有著絲襪的喜好?係佢發現定係你主動話佢知?
+ W: ^9 H% t5 }1 ^. ]- j6 W6 p# @1 K) A
如果你喺長褲入面著絲襪然後加對男裝襪喺對絲襪出面,你就隨時著都得啦

引用:
原帖由 wky 於 2024-6-3 15:38 發表   
' `' O0 R% Q  t3 q1 t$ C; {9 e: z9 x# W. Q& M& u: `
佢幾時開始知道你有著絲襪的喜好?係佢發現定係你主動話佢知?
- Y9 J1 v+ e2 {9 e
9 d! ^( M) ]! r! U如果你喺長褲入面著絲襪然後加對男裝襪喺對絲襪出面,你就隨時著都得啦
- ?$ O$ p( x3 C9 h: }
: g) b; l4 p4 }3 w# v% o" Z
我同太太大學時已經識,大家畢業,返到黎香港先正式拍拖。: P. T9 R8 A- o( [+ u5 V8 r. g3 J
0 h: k% D( X% X! |
正式拍拖後,我已經主動話佢知..一直到生第一個小朋友時,佢都完全唔介意我著絲襪。但後來仔仔開始大,我就冇係家人面前著了。

引用:
原帖由 wky 於 2024-6-3 15:38 發表   & h. ~7 O2 d* b4 F+ e/ P8 ]

" {. M" O7 d. J' G4 b佢幾時開始知道你有著絲襪的喜好?係佢發現定係你主動話佢知?
3 L/ P) S: s7 M" z8 T! w  F
; \3 D! P1 W( P* d( C/ ]- u8 O; X如果你喺長褲入面著絲襪然後加對男裝襪喺對絲襪出面,你就隨時著都得啦
) A5 ^; Q, e0 w/ O9 m9 F/ c$ W1 K( S$ _3 ?4 o+ M
有次一家人去美國探親,同兩公婆去歐遊,因為冬天,我就日日絲襪加對男裝襪。
8 u5 ~: T5 j( {7 J: e1 c. b% q1 B1 @1 @, C
去日本,因為我唔係幾好去主題公園,分開玩的一日,我就可以好開心咁著絲襪。最爽係除鞋入神社。
) u! ?: ]1 |: n5 _8 g5 @0 n  n4 f! o2 w7 b
有一次係大阪,佢去環球,我就喪行一日街。會合時,她說,為何我不去浴場度浸下.....% G, A7 P$ ?$ d

! P8 e% u6 q8 ?$ {  j後知後覺,早知果日穿絲去浸大浴場+ I6 |  K  i& j1 V# l6 d8 v
. T$ T- O! `/ d0 x% u" `

引用:
原帖由 陳真 於 2024-6-3 15:42 發表   ! A% ~% R/ s2 S9 A

! v, b( M2 y8 {2 w" w! ~! R4 {. S; e
我同太太大學時已經識,大家畢業,返到黎香港先正式拍拖。) F7 s, {% u- W- ~# M( g  ?. Q( s
2 u/ q2 T. Q$ m
正式拍拖後,我已經主動話佢知..一直到生第一個小朋友時,佢都完全唔介意我著絲襪。但後來仔仔開始大,我就冇係家人面前著了。
" N6 ]" ~. Q- ?1 F- Y0 f" z因為佢話你,所以冇再喺家人面前著?以前係咪會露絲襪腿出嚟?

引用:
原帖由 wky 於 2024-6-4 18:48 發表   
3 k* N/ Y6 D) k9 E# Y7 }7 ^8 w6 a
9 P- v, N0 I4 i# T; n$ s因為佢話你,所以冇再喺家人面前著?以前係咪會露絲襪腿出嚟?
( g5 n7 r# G0 g, ?+ F1 m1 {
  ~3 H4 N0 D5 k( S都係長褲加絲襪。其實係自己覺得唔想係仔女面前著

回復 70# 陳真 的帖子

下面果兩款會唔會女裝得滯呀?同埋好透明呀,一睇就知有冇著絲襪吧

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-6-11 12:33 發表   
  L9 [9 p- G! B) e( O) A下面果兩款會唔會女裝得滯呀?同埋好透明呀,一睇就知有冇著絲襪吧
5 q5 Z, W1 N& O( k0 J# E
5 W1 L+ o: ^0 c* n  ~) z" v
當時收埋係西褲,牛仔褲內,唔覺。( f- I/ j2 q" n+ d1 \# {
' X* x) E, F- m1 |$ u7 C1 z+ d, B) B
白色係好透。著肉絲就真係會見到一隻隻腳趾。1 X6 f) E  u0 Q0 ~" G2 H2 y' D; U
* u, E% Q8 y9 T/ X4 P
黑色,如果著黑絲,唔會太覺,著肉絲就會明顯少少。

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-6-11 12:33 發表   $ V+ n' w, {/ G, a
下面果兩款會唔會女裝得滯呀?同埋好透明呀,一睇就知有冇著絲襪吧
9 ?2 U. n, C/ [; `8 A
: O1 W" Z# B! O2 _% S
靴果對冇相。0 o8 @* y6 n! O" ]' A" [/ ]. D

8 @8 i, h' r& W7 A. ^鞋果對 N 年前有 post 過上黎。

回復 79# 陳真 的帖子

我始終覺得你的同事會知你著咗絲襪,因為太明顯了,可能佢地冇同講吧