嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純約炮 TG group (謝絕7頭)

純約炮 TG group (謝絕7頭)

為咗比一心想約炮的人有個真正的約炮平台,特意開此group。
9 |4 \4 ~( L& ?$ Y0 D' Z
. _* ]" h. A! g" O9 F0 A- Rhttps://t.me/+GselD9MhI_k2NGU13 |! @8 N% x+ G8 y; h! Y

0 }9 o9 ]. N5 ]9 W1 O# v* N. Q; b任何類似 Alexia 呢啲7頭,請勿入group
( }" I0 {$ G' J3 m5 w+ H4 M! f# w1 d  b# r$ M5 q7 Q
覺得好的就按一下感謝吧~~

再次強調,呢個係約炮group,要吹水唔該去第二度。

已入 thanks

條 link已過期,請問一下有新的嗎?

錯link?入唔到呀

引用:
原帖由 Jessica2019 於 2022-3-2 10:40 發表   
# [. v) F6 o! J$ h* `, ?錯link?入唔到呀
7 f  \" p& R. J9 z' r1 o1 f7 J0 G4 ]+ _

, F" u0 q3 C. [. z$ Z+ T. U; b! f已更新了,你再試下

都係入唔到

引用:
原帖由 Kison199 於 2022-5-28 18:41 發表   
" a5 z/ R0 Y9 l; G+ F) Z& X  ^1 S都係入唔到
% A! H* k; A& L$ `8 ^
1 {& y. f# I. A  T, M+ c
可能係你唔夠硬

有没有伪街群啊

引用:
原帖由 Sunnycd 於 2022-5-29 12:55 發表   6 S% b# J# i, I- X. s
有没有伪街群啊
+ \( x2 `( I, C6 Q
: k2 V+ Y/ h  y, d0 d/ |% ~9 S請留意標題

回復 9# kinkikeith 的帖子

硬唔硬就要試過先知( H$ _8 G& F& ?1 K& y; ?" }

9 M0 e" J! q' {+ U/ a# _[ 本帖最後由 Kison199 於 2022-5-31 07:12 編輯 ]

引用:
原帖由 Kison199 於 2022-5-30 16:21 發表   + U& y& H- D7 Q1 [
硬唔硬就要試過先知
7 j7 {" Y/ T% k0 l+ y1 G
& M6 _4 {2 d) ~唔止要硬,仲要大支

已經冇左?

入唔倒喎。。。。

入唔到
一個似胖虎的直男/185cm/Teddy Boy
TG --->https://t.me/DMJbxox

引用:
原帖由 delhang 於 2022-12-12 15:46 發表   ' K+ e5 s0 T3 M$ g
入唔倒喎。。。。
" Q; ~8 J7 {$ U9 `% C9 y8 W- p& Z3 P3 g, P
硬咗之後再試下入

之前join過但係唔小心退左,可以入返嗎?

引用:
原帖由 Kelkc 於 2023-1-8 08:55 發表   & I& A8 r& M$ R6 H5 w3 E
之前join過但係唔小心退左,可以入返嗎?
6 A& m5 _: M& e9 u: h
1 z+ _, l  c/ A
唔可以呀

can send me also?