嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

戴住少女Bra Set去行街買Lunch

戴住少女Bra Set去行街買Lunch

前幾日屋企人外出好夜先返,而且十分凍,所以自己一個落去買午餐…我又戴Bra Set啦  N+ F$ ?0 g+ k3 ^
0 z( s# P% |- H& s9 Z- V+ h
今次呢套係6ixty 8ight少女Bra Set,但因為實在好凍,所以加多件淘寶買的莫代爾吊帶背心(如圖),尤其呢個Bra比較箍,所以非常好Feel;外面著正常去街衫同大褸。不過因為吊帶背心屬於交叉帶款,實在好容易露肩帶,如果無著大褸就肯定會走光,著上大褸走光機會就較微。其實…我真想知道當日出街過程中,我有無不慎露出吊帶背心的交叉肩帶!. N, I7 x2 J3 P4 h$ @" ?, w" _
$ X# b" `' e) {, @" a8 l# S
除了去買午餐(無錯,當時正值中午!),我亦去到屋企附近一個商場,在一間Bra舖研究有無邊款學生Bra我有興趣買,亦曾經走入6ixty 8ight分店看看最近有甚麼新款的Bra,可惜款式不太合心意,所以空手而回$ r+ U# f' W/ K9 o
: {6 Y! ]% r+ E4 N
是次外出期間曾經兩次問店員我需要的物品有無貨,亦曾同老細講過一次電話,總計大約一小時,繼上次戴Bra Set落樓、在屋企附近找尋老友的銀包後,又一次戴Bra Set外出,而且時間、走動距離都比上次倍增,實在太刺激好玩!
5 r2 w* `& r; `
1 d6 l5 ^* Q! W. ?3 Q期待再下一次戴Bra Set外出,到時候再分享
9 |- N/ A; t8 U6 X- R8 Y: q5 N) F9 c& m- F4 o3 C8 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# Johnlovebra 的帖子

6ixty 8ight少女Bra Set 應該係都唔肥啦 ,因為6ixty 8ight少女Bra Set都係比較細

引用:
原帖由 khman01 於 2022-2-5 02:14 發表   
8 |$ N8 z  ]* p& f9 M# A6ixty 8ight少女Bra Set 應該係都唔肥啦 ,因為6ixty 8ight少女Bra Set都係比較細
' {3 R2 ]9 V8 N1 g) X$ T: |5 Y8 ]3 A4 T, x+ f& Z+ M9 V
最緊要著上去好Feel,呢套我依家都著緊

好好享受下

多謝分享....................

Self Love 屬幼邊
8 g" R# h- v: x" J( x都幾靚
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

妹妹都是喜歡少女風

引用:
原帖由 p12345 於 2022-2-5 17:14 發表   
, Q1 T3 D4 S  Z% a2 r妹妹都是喜歡少女風
) ]2 e' `8 @  X4 z: T
  M' w& \6 o$ x. M我只係鍾意少女款、學生Bra,其他就興趣不大啦

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-5 02:26 發表   
; K6 _  P# _6 z/ w' M1 D( N. G
+ T, t# E% O  L/ H" e) M' l# I/ [! p& M  X
最緊要著上去好Feel,呢套我依家都著緊
- F  r% `" L, d* k
" |& V, r. L" [* W9 l- Q3 ]好享受。
享受 一分一秒的 CD

可有穿上後的相分享呀

引用:
原帖由 phbaby 於 2022-2-6 20:41 發表   , i2 S) X, O/ {  _) D" t; v( ?. \! g
可有穿上後的相分享呀
- M2 Y: C3 D  R* c. a& p7 Q" X
7 M  T+ S; Q6 c9 P& e不會分享穿上後的相啦

多谢分享喔

下次又會再行遠D, 快D再來一次, 好快又夏天架喇

唔錯唔錯, 我都希望將來有機會帶bra 去街~

我都試過冬天著bra出街,薄墊款,我大部分bar同底底都係6ixty8ight

不錯!! 不錯!!/ y$ K$ x) N: C

引用:
原帖由 silkypanties 於 2022-2-7 13:53 發表   ! F; F- D  O0 R/ Y  I
下次又會再行遠D, 快D再來一次, 好快又夏天架喇
. r% M8 y3 t# s, @) V$ \8 ~4 h% \  s
要有機會先可以啦,雖然我都好想快D再有呢個機會

引用:
原帖由 kk012003 於 2022-2-7 17:13 發表   7 Z$ Z- @" u/ ]9 a6 Z7 Q2 Y
唔錯唔錯, 我都希望將來有機會帶bra 去街~
1 b2 O3 z6 b* A4 ^+ O# ]8 [, q  E* y3 f2 ]* }4 R$ l
會有機會的

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-7 19:52 發表   + o9 h4 R' ~  \" p# d! m
我都試過冬天著bra出街,薄墊款,我大部分bar同底底都係6ixty8ight
9 t  w3 M6 v+ j. B
& F' @" r6 v) |) [/ e$ I9 |5 t有興趣睇睇你的薄墊款Bra的收藏