嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我的珍藏校裙

我的珍藏校裙

今日想同大家分享下我部分珍藏嘅校服裙、唔知大家有冇同樣收藏?+ O) K* B" v) s/ }# ^9 n; q
" ~" n7 q8 a8 y1 d$ g: k/ f
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

全都穿得下嗎 想看穿上的照片

引用:
原帖由 vicky_lin 於 2022-2-7 13:49 發表   6 ^0 L, [5 R# R: u, t+ r7 w6 ]9 c
全都穿得下嗎 想看穿上的照片
, m7 H1 K4 I) X! f2 |
有啲著到、有啲著唔到、要等屋企冇人先試吓影

厲害...................

堅呀

哈哈 買佐那麼多 遲早比人發現,出櫃吧啦 兄弟 - -9 N8 t. Y9 l: K  y( U2 I8 M* A
如果你係自己買我覺得你應該一定有經驗,如果你次次都係找代買,我就見意你不要再找代買因為長遠會影響到社區...

引用:
原帖由 khman01 於 2022-2-7 17:14 發表   0 W' P$ e: T; R+ x! B: m( _
哈哈 買佐那麼多 遲早比人發現,出櫃吧啦 兄弟 - -, o$ T: }& B) O+ B3 j% E3 ^& g% U! J
如果你係自己買我覺得你應該一定有經驗,如果你次次都係找代買,我就見意你不要再找代買因為長遠會影響到社區...
7 ~' l7 R6 D& w0 X
我全部都係自己買、我買都係二手、基本上愈舊愈好、如果著唔到嗰啲可以打J用、又有學生妹原味🤤

第一張藍色呔個件係CC?

好羨慕可以穿這些衣服上學的人
7 Z1 L" b. L3 _# r! S1 [% r3 l6 y! V有些連身裙好可愛

不錯!! 不錯!!
# T# ]- h' x6 v1 _! Z" M% D想看穿上的照片......
6 o3 G, u. V. w+ ]) p& A! W) N

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-7 19:21 發表   $ w& n7 Z; ]% \5 b
第一張藍色呔個件係CC?
! s0 ^. ]2 i' R4 ^8 A8 X9 e
係呀、都係我超鍾意嘅一條
2 [: x8 W0 J) k% F& \' i& K. W$ d( ]% M

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-7 22:18 發表   
4 G; `/ D2 u" z$ F$ h# a0 @3 @8 w) h; x+ _& m0 i! ?% y" d" J
係呀、都係我超鍾意一條
& \  ^/ E( @1 v9 ~) H/ H* \  Y8 N! }& ^
我最鐘意CC,買齊曬佢所有校服
9 q1 V$ b' \, J9 j
7 ], e' l+ x- ?1 ^! R7 }8 _! c, {4 d: v- ~; y  U5 J

[quote]原帖由 KT4135 於 2022-2-7 22:36 發表   
, t% o7 V- p$ g$ V3 V% P) b- P+ ]4 ], i* q! T6 S3 t- t
我最鐘意CC,買齊曬佢所有校服' O- V4 y( O  _; y: |
7 {. U' b4 K) c8 x
全部都係全新? 有冇著過或者J過?有冇第二間?
( ~  E+ n9 g) K! M
8 ?$ y/ y& {7 c# S1 E$ J[ 本帖最後由 mimiwong 於 2022-2-8 06:11 編輯 ]

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-8 00:29 發表   & n, m& Q- V' j* B% F6 L

$ E2 D7 H$ O7 h1 h( A' g& f( ]全部都係全新? 有冇著過或者J過?有冇第二間?
. Q# ?) T5 g, b/ P7 Y全部一手,買左兩條夏裙,其中一條著,另外一條無拆袋
4 F! L4 c5 ^" n: I/ n0 i, p0 m! W) R以前有其他學校,但係賣曬黎買CC

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-8 00:57 發表   
' f, u2 Q# z4 h$ i1 b7 }4 r) L( B& l+ n$ |! p! @
全部一手,買左兩條夏裙,其中一條著,另外一條無拆袋
: m$ L  V, m4 N$ J( y以前有其他學校,但係賣曬黎買CC
1 @! b% c  o/ M0 S. ?
$ ]  e& i; p' w點解咁鍾意呢間?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-8 06:18 發表   
" C: {" q" D, _2 [9 I& c: ~
$ A5 K5 Y% d/ R+ t* q+ s7 e0 V
: N3 ~9 h$ j5 s8 M. K點解咁鍾意呢間?
+ T4 _# Q) Y# a3 `+ ~$ A* X  L
因為多fd讀呢間

都幾多
, G) O; Z  l8 }2 K: o9 J6 v2 N( l(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-8 12:10 發表   ! t9 Q! r4 y$ u' q

1 B0 }$ O; r, J9 b/ ^4 m* S" e5 C因為多fd讀呢間
1 t2 d* G8 i0 N多frd讀使乜去買? 問佢哋借或者攞咪可以?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-8 19:07 發表   ( G3 j6 N6 p. \+ p8 }, ^

$ R+ l$ U0 _  q多frd讀使乜去買? 問佢哋借或者咪可以?
! [9 E! z' G0 |' R
我對二手無興趣,又吾岩size,加埋佢地未畢業,無理由羅佢地d校服' Z' T3 e# C" }- K# z/ C

2 K- ^) m# ^% J0 S" W# N[ 本帖最後由 KT4135 於 2022-2-8 23:32 編輯 ]

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-8 23:29 發表     ?* K- B7 `- z: [& h( w6 Q4 L
. d' E; M6 w. n( t/ O' f) w, ^
我對二手無興趣,又吾岩size,加埋佢地未畢業,無理由羅佢地d校服
6 v* [. |$ ^' M但係我覺得著耐咗先有真正校園味、啲裙每日包著妹妹身體、可能會著好多年、新嘅完全冇呢啲感覺