嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

0甘係潮吹嗎?

0甘係潮吹嗎?

我最近試過,用手指自插後面,同時一面打J,但可能插後面時分散左感覺,JJ不太硬,但就好舒服,後面0既high,搞到JJ失禁,0甘係咪即係潮吹呢?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
只係失禁就唔係. 有人幫你會好D.

回復 2# gila 的帖子

0甘潮吹同失禁系点分别0既呢?真系好想试

呢個絕學好耐都無試過,好想再試。不過幫人,自己會好攰,而且滿足感不大。自己試就傷身。 所以成為絕學了。( Z; ^% E0 v9 E+ A7 o3 V
8 @9 _( b" n$ q
# A3 _# z9 y5 i8 T$ R' R# h$ Q8 u/ F1 F
/ b! B' _/ ^/ a& ]. r% z, z0 }
自己揣摩一下。5 g- W, |  r8 `0 k7 L' j% M
; X# D3 @0 `, ]3 t( i! D% R
引用:
原帖由 sasalady 於 2022-2-9 16:56 發表   $ _; Z6 Z$ V: o9 U
0甘潮吹同失禁系点分别0既呢?真系好想试
( I9 t9 \- f) b5 ?( i8 k0 j1 c9 u# b. J, a

估唔到 gila 咁放....,我以為平日妳只装扮下買下衫化下装

引用:
原帖由 sasalady 於 2022-2-9 16:39 發表   4 F0 ?5 g6 O9 P- Y# z: h/ b& [( O
我最近試過,用手指自插後面,同時一面打J,但可能插後面時分散左感覺,JJ不太硬,但就好舒服,後面0既high,搞到JJ失禁,0甘係咪即係潮吹呢?
, m" e  A! V3 M$ l% U: ~) m

$ J0 l+ q0 A4 \2 W6 y( v6 O我只是後面有感覺
4 a) S1 m1 M2 r# Y5 U4 \6 f' j/ _可能長期穿上女裝內衭4 e2 |* b0 i  D! B
把jj 收貼太緊。

恐怕是失禁居多.................

我唔放。所以先成為絕學。可遇不可求。
$ u, E" h, P; ]1 ?  a
2 F0 K  n1 C. ]4 C) p
引用:
原帖由 zuezue 於 2022-2-9 23:22 發表   $ f2 @0 @- a# N6 F) J2 ?
估唔到 gila 咁放....,我以為平日妳只装扮下買下衫化下装

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2022-2-10 11:35 發表   * l( o5 q' d( P; m/ O
恐怕是失禁居多.................
% i( \; e1 Q0 d. o: p0 [2 H  _; @, E0 s( V+ I5 n; |
我都認為係
! E; H- t, r+ l/ D$ C/ l5 w女士的都係
' ^7 |" }2 a. {6 ^射幾滴都話1 o% v4 [: O% e4 A' D! n( V
如果射得多, M" h  r$ H4 D  @+ Z
唔係尿边有地方儲存咁多液體射出來?

~管他呢,   o係舒服狀態、、、 排尿也有快感的 (真是的)

系,真係好舒服,雖然JJ唔係好硬,亦唔係射精那種高潮,但係就有種控制唔到的快感~~

遲D疫情無咁緊張時
% f; V  B0 [0 V& {真係要搵個浴缸試下

要唔要幫手又幫口? 9 R# b3 }% Z. F5 u. o/ x' x

6 e# U/ d' e& ]. ]! p
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-2-11 15:55 發表     g3 Z* G& k# ]. A  A4 A# Z8 g  H5 c6 Q
遲D疫情無咁緊張時
" U7 J4 P+ n9 p3 W真係要搵個浴缸試下

引用:
原帖由 sasalady 於 2022-2-9 16:39 發表   3 H- G# i' L% O% p/ Q
0 p5 S6 t; _( H- A% K2 r: G$ \
7 M& L" T( m$ d  k5 v; I3 \( e我試左幾次都唔得, 冇感覺, 可能唔慣有硬物後入

引用:
原帖由 gila 於 2022-2-11 16:14 發表   
0 l1 R" L: h2 P+ B+ f0 _要唔要幫手又幫口?
9 h( _( J9 B+ Z) Y% \
. L( e; b4 J: O+ Y6 D' U3 M
- h+ Y- C/ Y4 Y$ F1 m
女神有 offer
0 M/ n: R) O5 r9 J. n一於先來個鴛鴦嬉水

咩呀? 講緊潮吹。同鴛鴦嬉水無關。
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-2-12 13:18 發表   
# W3 e3 P7 _7 h, h2 Q  C9 @, e! P
4 c1 [& k, S4 S女神有 offer
, ~  Q% ~0 S# y$ W: `# C一於先來個鴛鴦嬉水

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2022-2-11 17:01 發表   3 ~. W) z, K: I% T# M

5 Q! {3 o6 c6 z* ^3 b1 U7 V1 x. o6 o- D) F& g* q1 B' H
我試左幾次都唔得, 冇感覺, 可能唔慣有硬物後入
# J5 |# ?5 B4 {; ]4 S( L2 _8 {: E" g. H( z; S
其實正常,

不是每次都可以,禁慾越久越好啦

還沒試過是什麼感覺真想體驗