嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

0甘係潮吹嗎?

0甘係潮吹嗎?

我最近試過,用手指自插後面,同時一面打J,但可能插後面時分散左感覺,JJ不太硬,但就好舒服,後面0既high,搞到JJ失禁,0甘係咪即係潮吹呢?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
只係失禁就唔係. 有人幫你會好D.

回復 2# gila 的帖子

0甘潮吹同失禁系点分别0既呢?真系好想试

呢個絕學好耐都無試過,好想再試。不過幫人,自己會好攰,而且滿足感不大。自己試就傷身。 所以成為絕學了。. T4 v9 A) W3 Q/ W8 g

/ o# Q  I, K1 K0 u8 P
! R, t! u$ e& X0 u& A9 H
: z- [  l+ a& \  d: W- L$ y5 p自己揣摩一下。
% e5 N$ N, t7 l0 e
3 J  ~! b0 c* w! p; q3 y
引用:
原帖由 sasalady 於 2022-2-9 16:56 發表   + {1 _% e1 u& H/ s, y
0甘潮吹同失禁系点分别0既呢?真系好想试
1 B4 D2 R; ]' J, x# D1 N7 z$ b' {8 G: f& c+ P7 |& w

估唔到 gila 咁放....,我以為平日妳只装扮下買下衫化下装

引用:
原帖由 sasalady 於 2022-2-9 16:39 發表   
; h4 d3 \. o$ |5 l" t" j: o' S我最近試過,用手指自插後面,同時一面打J,但可能插後面時分散左感覺,JJ不太硬,但就好舒服,後面0既high,搞到JJ失禁,0甘係咪即係潮吹呢?
! d* n/ n) l8 U

_6 r6 j( O' s( q0 L9 ~* K我只是後面有感覺4 x# k2 g+ [( G
可能長期穿上女裝內衭& l1 q: v/ M+ g$ t! ]
把jj 收貼太緊。

恐怕是失禁居多.................

我唔放。所以先成為絕學。可遇不可求。7 g$ Z1 }) ?' }8 }
  j5 v$ o+ ]9 [- d, P. o: r- l
引用:
原帖由 zuezue 於 2022-2-9 23:22 發表   - w; ?' T  m% b1 H8 J7 Y/ ^
估唔到 gila 咁放....,我以為平日妳只装扮下買下衫化下装

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2022-2-10 11:35 發表   : K  }8 X0 s) O. |
恐怕是失禁居多.................
9 K/ p) N9 H8 J
( S  O5 n- o+ N: k$ V4 l我都認為係; z8 s, J! ~  _+ h: [8 _9 z" l4 ^
女士的都係
1 N3 r! o- s  R1 c. Q4 H* ^1 g1 Y) ?3 K射幾滴都話6 S- R5 V9 m* _, \
如果射得多
1 U* Z& }. G) Z" w' l) ]" B5 w8 X唔係尿边有地方儲存咁多液體射出來?

~管他呢,   o係舒服狀態、、、 排尿也有快感的 (真是的)

系,真係好舒服,雖然JJ唔係好硬,亦唔係射精那種高潮,但係就有種控制唔到的快感~~

遲D疫情無咁緊張時' |6 R' [" b7 a, ^3 I
真係要搵個浴缸試下

要唔要幫手又幫口? 3 a/ m4 |# R6 T

& V; }. n6 \$ H& |) `- `
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-2-11 15:55 發表   
* z3 ~/ x  p% A( K( v( U; C8 a遲D疫情無咁緊張時$ a) G- D0 u( I9 \7 c" u/ s
真係要搵個浴缸試下

引用:
原帖由 sasalady 於 2022-2-9 16:39 發表   
7 h9 {; O. l1 f9 J8 H' T( o: s我最近試過,用手指自插後面,同時一面打J,但可能插後面時分散左感覺,JJ不太硬,但就好舒服,後面0既high,搞到JJ失禁,0甘係咪即係潮吹呢?
( Y2 [2 w. P4 k8 p* `- H  L8 n
8 I6 }$ B1 m0 \  i- N: X: f我試左幾次都唔得, 冇感覺, 可能唔慣有硬物後入

引用:
原帖由 gila 於 2022-2-11 16:14 發表   
% g5 i- J: R3 x0 ], `' i要唔要幫手又幫口? 3 i9 O" ~7 N* X1 [

6 s: {! G& l: X' c7 o4 A
, J; G! f, D, z+ }4 a& H8 W- a女神有 offer' p0 Q7 M6 L9 ]# }+ ?" x1 w& f3 r
一於先來個鴛鴦嬉水

咩呀? 講緊潮吹。同鴛鴦嬉水無關。
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-2-12 13:18 發表   
/ [/ |  k9 m5 X' ?/ p
: u, W9 N9 E8 `4 W& U1 t% F. |女神有 offer
3 t: c' g* j/ e9 j! V5 ?0 I一於先來個鴛鴦嬉水

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2022-2-11 17:01 發表   " ]- c* V6 I( u. z
) A5 u$ \0 B6 d! X2 G% G
3 `  l8 p7 h% p  c* A
我試左幾次都唔得, 冇感覺, 可能唔慣有硬物後入
" P) d' D! A$ m: N: ]; G7 I$ ~4 I/ m; f0 `5 N5 i
其實正常,

不是每次都可以,禁慾越久越好啦

還沒試過是什麼感覺真想體驗

最近訪問的版塊