嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我每天都著住件超短校服

我每天都著住件超短校服

前一排自己動手將件校服裙改到超短,變相裙子變了上衣一樣
$ z: s1 u& \4 }0 ]) V每晚都著住來睡覺,當然隔幾天洗一次啦!
  t, f! x3 x( [& k& N- S6 ]1 P7 l今日亦都著埋外出,感覺在寒冷的天氣下帶點溫暖
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

羨慕妳~家人不會發現嗎?

不錯!! 不錯!!! t6 l  X5 }) c( C
加對絲襪 , 真是無的頂呀!!" v4 r9 {1 H$ L8 l& I" |+ Z* N

看見,都覺凍
& p- }. P1 I! ?3 J9 A) I( y$ ^8 m6 O+ @0 o- G; b/ ]$ @
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

出街時,下身有著褲嗎?今日好凍,如果無,下面真係會凍硬呢

咁樣, 撞到學校訓導主任, 點算..................

剪到咁短唔會唔好睇嗎

同學裙長唔合格www

引用:
原帖由 judy 於 2022-2-20 17:41 發表   
0 T' y$ J! w' o/ f7 C7 ?% d4 k; Z4 e羨慕妳~家人不會發現嗎?
# f  S9 o9 |+ S+ ^' ]5 O; j' u, N' @3 L暫時未有發現

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-20 22:50 發表   : G' q% Y1 l% k( V/ m* X
看見,都覺凍( X$ k" j: ^  a1 i/ g! S
" s6 u" h2 v& g
(o^^o)
! n7 A* G, S6 p  f. j* `( A7 `著校服感覺溫暖

引用:
原帖由 juventusandy 於 2022-2-21 09:10 發表   
, M* r- G- W$ s4 a出街時,下身有著褲嗎?今日好凍,如果無,下面真係會凍硬呢
) Y% D8 w3 ^, T: @
當然有啦,表面看不見校服的

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2022-2-21 10:48 發表   
! A' `) t- m/ L  V3 y7 K4 |& L0 _咁樣, 撞到學校訓導主任, 點算..................
' s% e; z& I5 Z" a; E當日訓導主任放假

引用:
原帖由 sec2x 於 2022-2-21 18:33 發表   - h' c) D! O9 j0 S# G! `
剪到咁短唔會唔好睇嗎
+ H! @1 N/ t. d, @# k
確實有點唔好看,下次會長些少

哇,學妹妳怕唔怕走光,引死其他同學呀~

短到咁,底底都遮唔到 😂