嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚與以女友著校服,交換著,點知玩大了,我的JJ慘了....

今晚與以女友著校服,交換著,點知玩大了,我的JJ慘了....

與女友交換校服著,我著校裙,
. E3 _: g" G$ U/ o( P% \3 j她將我一件不合身的校服剪開一個小孔,
6 k& o) K3 o& H) X之後走過來,包住我的JJ,小孔對住我的JJ小孔,* \+ {3 x" H  x" a4 q4 j+ A
之後最可怕的事發生了,她拿住了一支超能膠,
  A* _. C4 G7 V0 y7 D6 _4 ]1 Q將超能膠塗上包住我JJ的校服上,
5 d: ?, A3 `  R' p/ y: l- A3 f現在黐得很實,很難撕離
& r( X- L: j5 m4 W而在JJ不停出水,水由包住JJ的小孔流出來,
- l: x" k9 Z  D$ P4 g9 k7 R她要我一小時後才我撕離,她一小時後幫我慢慢撕走,. Z6 L4 y+ ^, ]+ P& }) x! u
近花了30分鐘,過程非常痛苦
' K4 z0 ~3 {" B7 ^. q6 L% y4 t" X
5 h1 W' M2 s9 a5 \) S- T( O[ 本帖最後由 kingphone 於 2022-4-20 00:55 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

看來女友開始玩SM了
: x* D& z; Q% f" |" P1 s小心返唔到轉頭

wow! 請樓主真是要小心呀!# j+ ~- J0 t" A
JJ是很脆弱,一不小心真是恨錯難返

可以同女友一齊著校裙玩,真羨慕呢

看來你女朋友是懲罰你玩她校服裙,這樣子搞到去醫院的話,相信全間醫院都認得你和你的這個記錄,繼妹妹有哥爾夫球青瓜和喝湯用匙羹後,會口耳相傳流芳百世。

好似好好玩咁噃.............) L4 X4 g. O9 @# Q  ]9 T" k; t
2 A( N$ I2 H/ H; k; q4 b3 L0 Q8 m# N2 ^
你女友有無咁講..............?2 W- V. @' @' s" a9 E

; b( ~, b( h7 w- l2 M3 t[ 本帖最後由 SweetDreamer 於 2022-4-21 11:31 編輯 ]

呢個究竟係咩玩法

估唔到玩得咁激。

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-4-20 08:24 發表   
, `' J$ F- K" {, y. m看來女友開始玩SM了, b  o) H0 m' ?; d
小心返唔到轉頭
" w% f! N: L7 [其實一星期都會玩玩兩次

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-4-20 08:54 發表   & J4 q* |+ T8 Y3 y% e. x; w
wow! 請樓主真是要小心呀!3 F) a  [( {) T" ~* O) R2 ~7 i
JJ是很脆弱,一不小心真是恨錯難返
6 M( k. M6 E* b* d8 r4 s8 N
我已經鍛鍊到爐火純青了

引用:
原帖由 juventusandy 於 2022-4-20 09:53 發表   
" C: M5 f: F) [! t可以同女友一齊著校裙玩,真羨慕呢
) U& N" r8 X/ j/ z3 \4 V2 W8 Y
很爽yy的

引用:
原帖由 okmijn 於 2022-4-20 10:55 發表   ! w6 W9 B  x* T8 `9 M
看來你女朋友是懲罰你玩她校服裙,這樣子搞到去醫院的話,相信全間醫院都認得你和你的這個記錄,繼妹妹有哥爾夫球青瓜和喝湯用匙羹後,會口耳相傳流芳百世。
+ @0 P- ~0 A9 I& p) P其實所有校服都是我的,共40多件; s$ }( P* Y0 ^  O
今次由於黐時間太耐,實在比較難甩

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2022-4-20 10:57 發表   0 h$ j! q0 u  x2 b. M- Z+ G! g
好似好好玩咁噃.............0 X0 j3 J* a/ p! p. V" L

. N+ ]  z2 }) i' R: Y6 D0 B! b) H你女友有就咁講..............?
3 Y0 k; T& {* `4 U; x: [  u. V
真的很好玩,每一個月都會玩幾次

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-4-20 00:53 發表   
$ L' ]5 k9 K2 C; k: {' _0 L4 u  B與女友交換校服著,我著校裙,* S$ V/ d) ^8 m' m! v
她將我一件不合身的校服剪開一個小孔,
2 N8 m3 d& S6 C- j5 H" J之後走過來,包住我的JJ,小孔對住我的JJ小孔,
8 s4 @+ J( q8 U8 S& T1 j之後最可怕的事發生了,她拿住了一支超能膠,
3 P7 J% }. }% V/ s6 N: g/ k將超能膠塗上包住我JJ的校服上,2 W4 P( S& U+ G) _8 b6 s8 g5 z
現在黐得很 ...
1 k0 A6 T6 z; C  L
大家都一齊著校裙玩好正喎 有冇試過你著住校裙女友幫你含?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-4-20 18:33 發表   # u1 V, f; d, E+ J( g$ s8 f# ]
  i. G0 [& Q& r: s% L5 S  s$ c
大家都一齊著校裙玩好正喎 有冇試過你著住校裙女友幫你含?
1 D) G1 x/ t" A6 R
佢不喜歡含

呢個究竟係咩玩法......

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-4-20 19:47 發表   # y) J) _% O' c& o5 o

8 f; U5 F' _5 `% d+ T" P佢不喜歡含
  E/ m. G7 v1 i! D. e# E4 O! W! q
唔係掛? 含都係女友嘅職責嚟喎

咁條裙有冇爛?有冇條裙除左落泥既相???

[quote]原帖由 mimiwong 於 2022-4-21 06:11 發表   
$ S( M4 u6 D0 }8 i; v2 N- t) Y" {$ R* y
8 p9 x- c$ ~+ t2 Y) y唔係掛? 含都係女友

引用:
原帖由 yt011007 於 2022-4-23 12:01 發表   
9 e# N! v1 q/ _- {; @, T0 E% u咁條裙有冇爛?有冇條裙除左落泥既相???
6 [. c5 J1 ]" ]( M( D6 Z. o2 c/ l  h件校裙已經撕爛了幾截了,她話留返下次再玩過