嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚與以女友著校服,交換著,點知玩大了,我的JJ慘了....

今晚與以女友著校服,交換著,點知玩大了,我的JJ慘了....

與女友交換校服著,我著校裙,, J: A% ?  ~  M$ @
她將我一件不合身的校服剪開一個小孔,! L# ?5 g" h" @& ~
之後走過來,包住我的JJ,小孔對住我的JJ小孔,1 x% x; o! H2 p5 p" l& s: W
之後最可怕的事發生了,她拿住了一支超能膠,
% h; W! a4 u) F% M將超能膠塗上包住我JJ的校服上,
) K7 e8 Z5 y2 M( \$ j0 O, @8 h4 v  Z現在黐得很實,很難撕離# A/ i4 s& c! T, j1 V2 |1 d
而在JJ不停出水,水由包住JJ的小孔流出來,
/ _! j" ~0 E5 P9 }; E( x4 z/ p, ]: y% S她要我一小時後才我撕離,她一小時後幫我慢慢撕走,/ X4 Q* {( ]& K# ?  A/ d2 o
近花了30分鐘,過程非常痛苦7 h' m& R& g2 P/ `& N7 ~

* w3 t5 D8 J7 l4 |4 \2 [[ 本帖最後由 kingphone 於 2022-4-20 00:55 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

看來女友開始玩SM了
/ U/ D; E5 J7 s( b小心返唔到轉頭

wow! 請樓主真是要小心呀!) q) c' `2 ^( c. f2 p8 |, R
JJ是很脆弱,一不小心真是恨錯難返

可以同女友一齊著校裙玩,真羨慕呢

看來你女朋友是懲罰你玩她校服裙,這樣子搞到去醫院的話,相信全間醫院都認得你和你的這個記錄,繼妹妹有哥爾夫球青瓜和喝湯用匙羹後,會口耳相傳流芳百世。

好似好好玩咁噃.............) j0 s! j# P7 V: [# ^7 D& w
- z' o/ L% f0 u4 U0 s: u
你女友有無咁講..............?% t/ `% q& H' R4 [

0 r; Y5 i+ N/ X" T3 i[ 本帖最後由 SweetDreamer 於 2022-4-21 11:31 編輯 ]

呢個究竟係咩玩法

估唔到玩得咁激。

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-4-20 08:24 發表   
/ D8 R. H! \4 R& _7 _, v看來女友開始玩SM了
1 A- G; ?$ ~: l6 m  A小心返唔到轉頭
! z) n9 ?9 U% j: }* t# i
其實一星期都會玩玩兩次

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-4-20 08:54 發表   " _, d9 X. f, v1 p+ E) K
wow! 請樓主真是要小心呀!) y# h/ e$ ^' W! I  e) z, r& x
JJ是很脆弱,一不小心真是恨錯難返
0 _  p9 k! @2 ]  D$ o, S我已經鍛鍊到爐火純青了

引用:
原帖由 juventusandy 於 2022-4-20 09:53 發表   
, X) @' R  z1 i: ^0 s# ]8 X1 E可以同女友一齊著校裙玩,真羨慕呢
; ~1 U# k+ E6 k很爽yy的

引用:
原帖由 okmijn 於 2022-4-20 10:55 發表   
& ^3 _1 \. ~% I. V看來你女朋友是懲罰你玩她校服裙,這樣子搞到去醫院的話,相信全間醫院都認得你和你的這個記錄,繼妹妹有哥爾夫球青瓜和喝湯用匙羹後,會口耳相傳流芳百世。
- W8 [6 Q1 C7 R7 N+ I' ^$ W& @& L其實所有校服都是我的,共40多件
7 b* a6 _+ Z4 ?" b今次由於黐時間太耐,實在比較難甩

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2022-4-20 10:57 發表   
9 D7 h9 y' M7 F" L, A& g! B好似好好玩咁噃.............3 [+ e0 Q0 g) M+ W1 V

/ S) F8 @$ t1 H' c你女友有就咁講..............?
% A/ }  T; e" @. g# k' ?4 R
真的很好玩,每一個月都會玩幾次

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-4-20 00:53 發表   
( S0 e" v0 ^$ ~/ G5 @& q3 [與女友交換校服著,我著校裙,
1 v" t& K) p; R/ [; x她將我一件不合身的校服剪開一個小孔,! [$ W# x7 H  B1 |, A
之後走過來,包住我的JJ,小孔對住我的JJ小孔,
& t" p9 j: C* N7 k1 V; |' K% c之後最可怕的事發生了,她拿住了一支超能膠,
& a; \$ d( e* [) S7 |$ V- K  X" d將超能膠塗上包住我JJ的校服上," Z! ?+ `$ v- T. K: ~
現在黐得很 ...
2 e5 f& _5 t" Z- b0 a3 u大家都一齊著校裙玩好正喎 有冇試過你著住校裙女友幫你含?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-4-20 18:33 發表   ! @0 i: L) _+ J0 |0 D6 u# F

7 l: z1 K, j1 b' c大家都一齊著校裙玩好正喎 有冇試過你著住校裙女友幫你含?
6 o  ]! k1 c* u, J2 w" a
佢不喜歡含

呢個究竟係咩玩法......

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-4-20 19:47 發表   # d' A0 @: N+ Z6 e! A  B) G, }- e

7 c% y  s( \, V3 z佢不喜歡含
; m+ D  a" s" a9 E6 i. t; y. p
唔係掛? 含都係女友嘅職責嚟喎

咁條裙有冇爛?有冇條裙除左落泥既相???

[quote]原帖由 mimiwong 於 2022-4-21 06:11 發表   % }* Y& L9 j1 M% @$ B( p2 {+ h

3 b& Y( A3 I- K( z7 B: N唔係掛? 含都係女友

引用:
原帖由 yt011007 於 2022-4-23 12:01 發表   8 A1 ^6 \: G( k1 y  a
咁條裙有冇爛?有冇條裙除左落泥既相???
, X9 ^/ O8 [( ^, V- n件校裙已經撕爛了幾截了,她話留返下次再玩過