嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

薄身塑身内褲

薄身塑身内褲

有穿過 uniqlo 的塑身内褲嗎?看似比較薄不怕露邊但又怕收腩效果不太好
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# kinkyb 的帖子

我有穿其他品牌

睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。: @: [" ?. R! D; N2 O- Z1 }
即刻去左買晒兩款。4 T: D- J+ z: S7 a) N. A
個人評測:
/ q7 u$ v1 M( i5 X! O) s
% W# X8 D  S! ^6 ^. ]' r$ }/ Y
& `( D7 o/ {+ \Yes, 係似比較薄不怕露邊,
5 j4 ?: T1 s4 |1 u8 r但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般。
( P& w% r0 I6 q) ]2 w( J個人覺得除非你買細你碼數既一個size,先有機會收腩效果收得好d。
4 A( h: T6 D7 f" C  c. }0 w+ Z, ^" S& v
不過,呢款對我好有用。Airism夠薄好過我最近淘寶買既類似物體。
; }# X# v1 M- Q+ n/ Z6 K# @如果你主要用黎收腩,效果就好一般。. }" N' q! \! k- ?% ]. n; ~
但就解決左露邊既問題。(雖然一定有,但無咁覺,我淘寶個條可以掉了…)) N8 F1 b, r, `0 `. I- j' Z) a

x+ i' l% b5 f9 j% f+ n- t[ 本帖最後由 gmomo 於 2022-5-16 21:15 編輯 ]
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

謝謝分享!!
- H. |* z* l9 \6 s2 _

多謝分享..............

wow! 好似不錯呀!, |& p" H& a' L4 V
可以買回來一試

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-16 18:19 發表   
5 j+ y. F$ H6 ?, \1 h) d我有穿其他品牌
! D/ b4 [8 [; g4 M2 T# {3 f

' _( P& g: i5 L' D3 D可以介紹一下嗎

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-5-16 21:12 發表   ) R# a8 Z( i" A$ A: Y# u
睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。6 a2 `/ d1 G) G1 `
即刻去左買晒兩款。
7 J( `! [7 \5 c0 G& m+ z2 g4 B個人評測:
% t9 R  ~' l6 A- Q6 U' u# |$ G! G
5 O9 M9 ]+ g+ Z: A
Yes, 係似比較薄不怕露邊,, k* P* ]) D! ^: Z$ l4 y5 J( W" l
但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般 ...
; R% V1 I6 B$ I, H+ N$ c
* a5 @  M  b$ N/ {' c
我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明
& h, C' B% B9 w8 s3 d9 W8 y2 p1 m9 ]: R- ?
如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:45 發表   
' \- V* g7 d! @' `; L, H# N' H7 q- f; F( @
, h& v1 c% ~+ @$ h
可以介紹一下嗎
  t; w0 i' d! @' M

+ y* u" [" G6 M0 d: z# ~9 M我多穿什品牌
0 Q6 w: q% C6 P; e2 H8 j少穿高質品牌

兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。

引用:
原帖由 心若詩意 於 2022-5-17 21:52 發表   
- m, C6 c, b1 f# {3 G* L8 M兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。
+ w1 n3 U1 J) b. D8 v: h# G

( m0 O- y, [8 {9 f# k. Q唔好意思,有邊即係邊一款 係下面肉色定係啡色呢,同埋收腩效果分別大唔大?謝謝& L& c2 Q- ?# n, W8 ^! \
$ [) M- K& \% Y  H

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:54 發表   
7 }& v, m# S" _' W  z1 _, i' A  h' F! s2 }
* W: p' T) d3 T0 Y- }' ]0 z
我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明
9 y! S+ |* a2 P$ `301132
2 R% w, h# r. l& t6 I如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
) c( @; K2 O' C4 V6 S% g

8 L. U8 ^& n2 C! i) i! V# J我覺得純粹係D像筋方向唔同,所以力度方向唔同。
. h, p, M6 n7 z/ L: \6 p& W/ E/ P$ w8 |& |' O3 @) V
我都想買,不過都係等減價先

不管了,瀏覽必回覆,謝謝樓主分享!!

塑型裤哦。

感謝分享

回復 1# kinkyb 的帖子

看似不錯哦!
- ]/ h- i7 }2 r1 J0 D* u9 `+ t5 y% ~但在夏季穿上,請問會否很熱呢?

我喜欢连体的