嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

薄身塑身内褲

薄身塑身内褲

有穿過 uniqlo 的塑身内褲嗎?看似比較薄不怕露邊但又怕收腩效果不太好
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# kinkyb 的帖子

我有穿其他品牌

睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。
% w1 x0 ~- s( p( X8 |% {8 G9 p即刻去左買晒兩款。
4 U  i! ^$ h* K  P6 t, C個人評測:
7 I/ _9 x8 Z$ G
2 b4 e3 [4 L+ [- `. @7 W
2 r3 Z  w5 U: I9 HYes, 係似比較薄不怕露邊,
1 b1 g- n9 e2 i+ w1 k" L$ O但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般。
6 V5 D# Q9 U, i2 Z( j: W6 F. a個人覺得除非你買細你碼數既一個size,先有機會收腩效果收得好d。* o" Y1 @$ L% h
) Y3 H; G5 l2 N( [+ T; u
不過,呢款對我好有用。Airism夠薄好過我最近淘寶買既類似物體。
6 }7 B; e3 x2 `' Y  \( q9 b) S如果你主要用黎收腩,效果就好一般。
3 f; a. i1 N$ e, E8 `3 z但就解決左露邊既問題。(雖然一定有,但無咁覺,我淘寶個條可以掉了…)
, Q) E8 v3 s$ Y  k9 h! `' o9 k* s# M6 o9 }$ F9 h* f5 b7 J3 o
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

謝謝分享!!6 \0 e8 H1 A1 p9 h$ Q5 [! d9 e

多謝分享..............

wow! 好似不錯呀!
6 Y% E2 f0 [0 p0 V9 q可以買回來一試

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-16 18:19 發表   
4 ~; C# L7 M0 e6 L1 `! ?我有穿其他品牌
- X# X7 w* F6 P. \4 q: C0 A
. N: j7 X' x4 p3 L! z可以介紹一下嗎

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-5-16 21:12 發表   / v+ F& a" Y7 E2 |) V
睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。
) U% Q: R/ v: l) A/ F- y/ K0 r$ U即刻去左買晒兩款。* N9 k, o7 ]+ y( `( X7 y- G! l
個人評測:7 A% Z! ^- L  Q7 P' L4 V

6 ?- S( v; K2 {, _) G
+ E/ y3 ^# P4 K3 kYes, 係似比較薄不怕露邊,+ J, ]4 i: U3 Y6 }5 K
但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般 ...
/ d; V* ]5 e7 F1 n

5 _" s4 i# w4 }& Z, M. Q$ N$ ]我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明0 S! O" L6 ^" v4 n% F

8 X6 @4 Q' g. g, S( q* K如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:45 發表   
$ _  [6 a- F/ D- Q* r3 m6 W; Y
  z$ n# y2 q7 Q* l" I4 |0 G3 F) G. d  o/ [, }( f; n) U
可以介紹一下嗎
0 v9 g0 E8 {6 Q3 _9 q
$ d6 f4 L( d) }! j; ]2 v' r- h我多穿什品牌
& b  }) {0 _2 v: \少穿高質品牌

兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。

引用:
原帖由 心若詩意 於 2022-5-17 21:52 發表   ! f$ L- d# a1 ]; }; i2 r+ P  ]
兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。
" s/ J6 B& _1 Z% W* f5 B. S/ r3 w& L" |8 h. T2 n2 P% r% X
唔好意思,有邊即係邊一款 係下面肉色定係啡色呢,同埋收腩效果分別大唔大?謝謝" V; @2 s3 Y. K- M. a

+ C, c7 z% T9 D: D4 ]; f  Z: Q

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:54 發表   0 L8 Y+ x' ]% M6 {) S6 m' [
+ N5 W% h) `2 M% ~  k; _( H

* R5 L4 R; r$ S  v5 f/ t我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明0 m7 O4 [8 _+ K# }0 i4 y, m
$ Q; y: X# @6 @- Q' e2 H2 U! D, h如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
% c+ ?' g/ T8 P5 K3 q& S

, L- @8 h& s' C$ F我覺得純粹係D像筋方向唔同,所以力度方向唔同。  p1 C3 l4 }$ c! b' N7 A) b
) i. t' G, w, G
我都想買,不過都係等減價先

不管了,瀏覽必回覆,謝謝樓主分享!!

塑型裤哦。

感謝分享