嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

薄身塑身内褲

薄身塑身内褲

有穿過 uniqlo 的塑身内褲嗎?看似比較薄不怕露邊但又怕收腩效果不太好
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# kinkyb 的帖子

我有穿其他品牌

睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。
# t) V' t+ K5 |, L9 V0 n即刻去左買晒兩款。
) R4 K; y" w5 D( o) l6 I# r# |個人評測:8 T0 g4 o( A5 m6 d, E' Q7 \" l* k: x
  m* a- s+ x" ?9 ]! g
; g5 {7 u8 e( i9 x
Yes, 係似比較薄不怕露邊,+ u7 w* o" }* X4 o4 l
但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般。
* r0 W/ _; u# R: f& \' w. Z% C! b個人覺得除非你買細你碼數既一個size,先有機會收腩效果收得好d。
8 _; d; B9 ?0 B5 o+ r: \* v, \* f5 ]3 i
不過,呢款對我好有用。Airism夠薄好過我最近淘寶買既類似物體。9 @) e( `6 B6 Y" N( Q+ L$ w* L
如果你主要用黎收腩,效果就好一般。
: i7 F1 l+ k( G- w, ?; t但就解決左露邊既問題。(雖然一定有,但無咁覺,我淘寶個條可以掉了…)+ v8 l( z: v! U2 C& F" \& O
7 Y4 v" Y% R& ^# d
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

謝謝分享!!$ Y" ?' z6 b5 D0 A$ }9 h% D# x

多謝分享..............

wow! 好似不錯呀!
% i2 w" A0 T* h& [1 j* f可以買回來一試

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-16 18:19 發表   7 c3 f: k; o/ |, x/ L' ^& u
我有穿其他品牌
, J2 S( `7 d8 z' I
. R5 Q3 T) ^; F/ s可以介紹一下嗎

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-5-16 21:12 發表   
* x$ ^  A, b$ U& u睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。! ?: T2 A. l% g# B- [
即刻去左買晒兩款。
' C, S* t2 W' i5 O, D1 |; Y個人評測:, M/ s) X- N3 t- O4 v4 A

, K% f9 F0 I. g. w
5 E) x) e: H3 w  }Yes, 係似比較薄不怕露邊,
4 m  `- A2 o4 s* X6 Q! `+ c4 ?2 T* i但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般 ...
, H' [: d* B/ ~, t: m7 u. R

7 q0 {( V, |4 w. N# ~- f8 g" n( s% G我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明
( x0 A! q& q& v6 \6 s$ U. {) N% q' A; M
如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:45 發表   ' c* ^, b8 V4 \. h! ^

) b0 [: p1 O6 H% f$ A) l, u3 f2 L( X
可以介紹一下嗎
, W/ p0 d% R! t+ M  O  G$ |+ R
8 u: S& I, a( u/ b- Z# ~
我多穿什品牌
* s, j* Z1 R# C4 h* i8 i5 C1 b" G7 X少穿高質品牌

兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。

引用:
原帖由 心若詩意 於 2022-5-17 21:52 發表   / ~# @& C4 w% [
兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。
; ?( Z9 [0 G1 }  T0 l( s6 Y6 ]7 O3 z  K, \" P: u' c; Y
唔好意思,有邊即係邊一款 係下面肉色定係啡色呢,同埋收腩效果分別大唔大?謝謝0 }- g. r+ O8 e, ^

( I; a: S' h! b) h

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:54 發表   7 R$ r& f; ?  K7 D
, e5 U$ w0 q3 C. V5 p- {: |+ @& B

: s( Z$ K. }' O) v9 B: j" \我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明
; d$ L3 e, Q0 i1 T9 G& H. X3011320 C) d4 b; _7 c
如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
1 t: X/ J! B# S; c2 `  ^% J/ j) _, o8 o9 `. ?& w5 a& G+ w
我覺得純粹係D像筋方向唔同,所以力度方向唔同。
$ X- j; i3 D  {& U5 S) m2 R  d5 c3 B; A" ]9 o) Q- j4 s
我都想買,不過都係等減價先

不管了,瀏覽必回覆,謝謝樓主分享!!

塑型裤哦。

感謝分享

回復 1# kinkyb 的帖子

看似不錯哦!
, O6 }; l" N+ B3 M, N0 v( I但在夏季穿上,請問會否很熱呢?

我喜欢连体的