嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男想找CD去酒店玩

男想找CD去酒店玩

吾知有冇靚靚CD可以一齊玩  w' T$ e/ P! }: N

/ f+ M1 Y! N% }9 _[ 本帖最後由 yinyin2323 於 2022-6-6 11:02 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

哈哈!我聽日17號自己去玩,唔同你一日

回復 1# yinyin2323 的帖子

唔靚,無得玩?

引用:
原帖由 yinyin2323 於 2022-5-16 19:36 發表   , S6 \6 N- |& |9 l$ K* z
18/5 日頭" q/ ^( ?0 X- e" q
吾知有冇靚靚CD可以一齊玩
3 c  F% ?" K' S# [
2 J3 {' x0 j( P# \, q/ g0 ?
我亦不美啦⋯⋯

我又嚟呃post啦5 n% ]! ^# N' S4 Q
+ a, G" g4 Y" X7 W1 F1 P
不錯!!不錯!!
3 a6 z; @1 K) ~4 A
$ [2 P4 W& }0 K  P

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-5-17 00:26 發表   ; t& Y- u2 i2 q; e
唔靚,無得玩?
" M$ n* T( e. g5 h' ]# D1 {
' y) O$ ?. O! H. E7 J3 J$ O; }# q
其實絕大部分CD都係唔靚

肥嘟嘟,唔靚,無得玩

很久没同ZN玩了

ZN是甚麼.....

直男的简称

有興趣可以留低tg 或者pm我7 S+ P2 z! P; x0 q# P" L7 `

' {) T- b/ A! s6 e# e& x感謝

回復 10# milotene 的帖子

多謝解釋.....

回復 1# yinyin2323 的帖子

大戰開始了未??

引用:
原帖由 christina01 於 2022-5-18 18:23 發表   : ~) H+ L2 O5 G  ~& X% i  w
大戰開始了未??
0 w( P& Z, u0 B6 E
1 a0 G* `5 g; Z約吾到

引用:
原帖由 yinyin2323 於 2022-5-19 19:23 發表   6 e5 N  }. c5 e0 n1 a
! O. C7 Z. X* x( R$ F

! E* ?$ `; w  Y8 Z9 v9 ~* \約吾到
, V% ~1 c) D* M. I- c- D. U( Z
& ?& t0 g8 p1 E0 m9 H! f; G4 u5 \6 p
正常

回復 14# yinyin2323 的帖子

在那裡酒店

回復 6# kinkikeith 的帖子

慘慘!講出了殘酷的現實…

回復 10# milotene 的帖子

即是將直男普通話拼音,再縮寫?