嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有少少鍾意左收 j j 添

有少少鍾意左收 j j 添

今朝換衫返工咁啱見到條少著既男裝底底,因為袋位好淺所以會壓住弟弟,把心一橫著住佢黎收 jj ( K1 M2 j$ [6 F6 v& T

! H. G7 Q: t9 W- }) y* Q跟住我就出門口搭車返工,中間我都驚會唔會硬返扯住,點知一路平安返到公司   a9 H9 h# n, |7 W- Z7 i

. D# Y$ R" u6 z% d# @  h8 K斟完水食埋早餐就一路坐係個位,怕比人發現,坐下坐下就兩個鐘,由出門口計就三個鐘先想去廁所
7 Y- _& k4 P' S9 T2 g) A
" I3 T! ~) z1 [5 u2 `. k係個兩個鐘我完全感覺唔到弟弟既存在,對腳點郁都唔會夾到蛋蛋,感覺上個人好安定
8 b; I9 f7 @1 G6 p$ ?/ K) n8 \5 G
# P. S9 U) z# M去廁所就麻煩少少,要去廁格屙尿抹返乾先可以再收返好繼續做野,如是者去到食晏條底底著鬆左就壓唔住,搞到我想揾條底底換左佢再收過
0 u/ v& U* F% _2 Z
# J, J# ?2 c7 [8 [( }" I睇黎我都係時間去買返條塑身褲試下全日收j既感覺
( q) n5 D) _9 a8 p/ ~9 S, Q" x$ g. E/ O: N: h0 S! D1 k8 F
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-19 21:12 發表   6 ~. b6 @* Z7 J5 C) q7 U0 e
今朝換衫返工咁啱見到條少著既男裝底底,因為袋位好淺所以會壓住弟弟,把心一橫著住佢黎收 jj
/ _5 T! D# f9 r% f2 V% c6 [& `' i1 g! C1 Q7 L
跟住我就出門口搭車返工,中間我都驚會唔會硬返扯住,點知一路平安返到公司
5 e& l+ u# P( P& \' h0 T* y1 q  C% \' F4 m) C8 O8 [
斟完水食埋早 ...
" S2 E& v# Q7 K  H& Z8 D6 o3 z; X  ?5 L& L0 e
我已經長期穿上女仔內衭
. F- G1 s2 a( ~2 @把jj 收得貼服,9 N; \! C9 E0 U% U
但是告訴你一事
; q4 a# @2 b0 P) I1 D" N長期如此。是會影響你的性能刀

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-19 21:45 發表   1 l- d! S3 u. a' \! P" c; g

8 J& x+ `+ b! P; f+ f+ j' b$ K8 o  {- M
我已經長期穿上女仔內衭8 n' q: G, v+ p8 \6 }4 E0 [
把jj 收得貼服,# t6 ]6 @0 n7 V: I- W/ j% g; w
但是告訴你一事1 }$ ?) i5 J' y( o* ^3 G) V
長期如此。是會影響你的性能刀
. J& m- i- {3 D2 q& i2 i8 J- O
+ q& ?6 H3 J0 J3 v5 @0 ?1 ?9 M3 X收到晒,我都係可以靜靜地係office做野或者屋企貴無人既時候先會做,要出街做野個日唔會搞,因為去廁所都有少少麻煩

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-19 21:45 發表   . x- H, a5 e& m& W' v4 }
3 e. D: p' U/ L6 ]" n) \
( \& A! r# i( b( c+ q
我已經長期穿上女仔內衭
8 g  @( W( I# }6 }8 c把jj 收得貼服,
+ v, y1 x( G% ]但是告訴你一事) i2 E& {: c" W+ y/ E
長期如此。是會影響你的性能刀
* l- w; H1 r) j5 h影響性能力~有失必有得可能有另外一種滿足呢
深兒

引用:
原帖由 深兒 於 2022-5-19 22:38 發表   - s/ x/ D; F6 _# j6 u7 y# U

9 m* O. c+ {* o5 x% R0 M影響性能力~有失必有得可能有另外一種滿足呢
* y' l, R# ^' I$ d/ g3 Z$ }$ L# _2 h& C5 S; V* x6 p1 H
咁又係呀 之前只係短時間試左幾次個種只係成功感,今日真係有種滿足既感覺

有種滿足的感覺" \- O$ c& l$ F. M! s1 `

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-19 22:57 發表   " ]8 I$ [, B, s3 k; v0 p& d
- o- x% v4 O$ _" ~

0 I: j- L4 c, r; I  Z) B; @/ ]咁又係呀 之前只係短時間試左幾次個種只係成功感,今日真係有種滿足既感覺
) o. k5 h, P0 X* \: A) p' s
: s1 u0 l! ~, ^! I: Z我長期這樣穿
6 F4 @/ `* Q) W+ v: G& w所以jj 不能再硬起

引用:
原帖由 深兒 於 2022-5-19 22:38 發表   
$ n2 p6 u$ S' V) m/ Q0 B( L& I# W, H$ x8 Y9 a
影響性能力~有失必有得可能有另外一種滿足呢
6 S- {6 e6 z; A9 a# R$ \; R" P5 ^: ?3 X! S; G% f
所以我喜歡做女人,我現在肉洞只有被入

歡迎下海 : k# u  W4 }2 h6 e0 G

0 o3 [$ ]- }* f3 _: S我最初收j都係由著細一碼男裝底底開始的
4 Z) Q- u! l. b9 ]) H整天感覺到jj緊貼著下身很開心
, P- s$ R) j9 D( }
% m+ U2 _: l  Q  i4 y" x之後收j就改穿女底
. q/ A- h1 K: z因為無前袋位
! j% ^% ^+ {! @只要不是硬起來jj已不甚明顯) ?/ B; w; N& e* T2 I, ?% s
( K) |( O9 r+ v+ h( N$ G4 P
往後發覺女底加support絲效果又更進一步
7 ]: n+ Q1 q: U: i% X3 I若再多穿一兩雙絲襪效果已很perfect2 y& A* p" N5 ]$ s5 T. H

D% a; R* L9 J' J. U用這方法持續咗好多年
; E4 S1 B  y! C" W. ~, W但因為近年不流行穿c上街
! z* {. P. N' c# \" B就算穿也要穿超薄c才不太違和6 x( ~6 n9 C' J7 S6 L0 m  A5 y: y7 N8 ?
舊方法唔得
, K# q2 Q6 v) I  s% F4 K. r' n/ r- D% ^( O; b  c
後來學習網上不同人分享收j方法
& R8 r5 c' Q8 Q/ ]! Y$ t才摸索自創一個最適合自己的方法/ l- u. ~2 R( Q
可以穿t-back或直穿c都ok
' E/ `) {- L; ^- s; }簡直是上了癮

..沒有了jj的感覺很奇特

回復 7# joey221 的帖子

我都係,日日絲襪+女裝底底M巾。j j 已不能硬了。

引用:
原帖由 Yukafu 於 2022-5-20 11:58 發表   ! R2 f& D2 l8 Z2 t4 ~3 [
; Y6 e$ ]# H& M5 o" ?

$ l( }0 }" X0 d8 F$ P6 b5 d6 c你有冇後悔呀?

今日著返男裝底底返工,第一個感覺係下面有少少空虛左,無左琴日飽滿既個種感覺
, u+ r8 }. C7 Q; _: S2 O  J6 P, f& B8 N+ p/ e6 v
坐係到就要孹返開對腳少少,唔係會壓到蛋蛋,之前唔會覺得係問題,琴日之後就覺得原來唔見左小雞雞都唔錯,個人好似詩文左添
# d  ]% }  K+ Y: z* R% {/ p& T& A5 s$ f3 O
而家諗緊周四 ladies day,感受下收 j 既個種感覺 希望將來唔會中毒太深返唔到轉頭喇

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-20 03:15 發表   
, o, j& E9 O* f! i& R$ Q% M( l. s# T! W: i8 t! v, G

5 Z& o' G; W# _& Z所以我喜歡做女人,我現在肉洞只有被入
. M! q5 U, Y& [8 G1 x& B1 I1 d3 x0 s$ [6 }
我都喜歡肉洞彼入,不過又唔鍾意被男人插既感覺,只有耐唔中找女的穿假狗插我

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-5-20 11:05 發表   ' }9 ^" M# _: @; \2 w8 K, d
歡迎下海
0 l* r7 d1 o  b7 {; ^. q- B9 f1 m$ g. K  {
我最初收j都係由著細一碼男裝底底開始的  Q$ i) f. ]2 B  P: k9 J  m
整天感覺到jj緊貼著下身很開心
0 r7 g8 I7 w) G
% ?" v. h4 X- X( g- q; I* l之後收j就改穿女底1 r1 q0 `* ~+ v& G* P0 k
因為無前袋位/ T: }6 ~. C  c% v1 \4 c; [2 j
只要不是硬起來jj已不甚明顯8 a* ?9 H- G6 b  q: \$ o

6 G4 B5 r$ B; R+ x% p/ n; n往後發覺女底加support絲效果又更進一步
" v5 x( d# f/ n& j若再多穿一 ...
7 R* w0 M5 u, Q% W3 F/ G; C
/ Q8 {" b0 p( V$ t
睇完搞到我心癢癢想學你咁著,又驚越踩越深 0 Q% K2 [% V; |
# o/ G" W3 [2 l% L4 N7 _
女裝 T back 夠緊可以壓得住?定係你用醫生膠布貼住
" D( O3 z  [+ I' M- o
$ d2 b: v* ?8 m3 H2 s8 Z& ^' y[ 本帖最後由 kinkyb 於 2022-5-20 16:44 編輯 ]

引用:
原帖由 Yukafu 於 2022-5-20 11:58 發表   ' u% t( U; M, l/ F, M' P( @7 w
) W# H4 h' S. c* Y( h8 ^

' X3 O- i" M9 x% \0 ^, o# Y: S! K我想問加左M巾或者護墊,係米可以收得隱陣D,我琴日係棉質底底褲檔係會凸少少出黎,唔會壓得平

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-20 16:38 發表   + Z& _+ y. p0 n$ u! @0 s* b

j* p# _1 b( W" r: _% c9 z
0 s+ }: R: k" ~! w睇完搞到我心癢癢想學你咁著,又驚越踩越深
0 R: V% F! w# x$ l  V! S5 a
- @( k0 w+ p5 z+ B5 g女裝 T back 夠緊可以壓得住?定係你用醫生膠布貼住
+ i# f1 P! z" G- D. ~# H* W  @  I3 ~8 e6 r7 X2 S8 j; b/ }: O7 Z& G  ^/ _
要先收好j才可以著t-back

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-20 16:48 發表   
- A& e1 R* e. {. a9 g; B! L: D2 w6 T4 L

8 q( T) T* B; L+ r: k  g我想問加左M巾或者護墊,係米可以收得隱陣D,我琴日係棉質底底褲檔係會凸少少出黎,唔會壓得平
. l. \. F6 H' z9 S: H
7 e! H/ p; U" `; D% vM巾要夠厚才壓得住
6 n  Y  s' T) b( A7 r但外觀會似著左尿片隆起唔好睇
/ A# E$ Q- Z" D( S/ [其實如果淨係自己玩過癮下
6 y  E! M# c8 J8 D8 D2 o) g! a就咁著女低咪好lor
4 o3 A0 c5 V; }, a  M" r
+ o$ e2 }" b7 V& q! \. b我係因為要影相出帖: a+ `" w: o8 ]) y6 r4 x
出街又會著短裙
/ u' M! M) J( {# w( C0 d+ L6 r有機會走光才要鑽研收好jj
9 }/ }* }! g2 J1 [" y* U9 ~' r# M0 n1 {+ `. e

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-20 16:31 發表   7 z9 b: c0 B$ e7 q8 o6 A) ]

( B# y' U3 s9 G. M8 n
: N2 N+ n% ]1 a# [; F5 R! ~我都喜歡肉洞彼入,不過又唔鍾意被男人插既感覺,只有耐唔中找女的穿假狗插我
1 q2 @5 G# _  N1 L+ M* Q9 m3 o7 u% \/ ]5 R, v8 D# X) X, d6 l
至緊要自己舒股- M5 N3 T, Y% u. }; |
电動jj 我亦有玩⋯⋯