嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有少少鍾意左收 j j 添

有少少鍾意左收 j j 添

今朝換衫返工咁啱見到條少著既男裝底底,因為袋位好淺所以會壓住弟弟,把心一橫著住佢黎收 jj 7 E( x& S: F  \& v+ Y2 V! _

. L7 K, R/ P) E( P" Y+ d9 ]跟住我就出門口搭車返工,中間我都驚會唔會硬返扯住,點知一路平安返到公司
4 p, a! l7 z9 N- f8 J
3 ?5 y5 b1 R/ S; ?, U斟完水食埋早餐就一路坐係個位,怕比人發現,坐下坐下就兩個鐘,由出門口計就三個鐘先想去廁所7 r8 m2 O+ ^* H0 I
9 Z( M+ o. K* F
係個兩個鐘我完全感覺唔到弟弟既存在,對腳點郁都唔會夾到蛋蛋,感覺上個人好安定 % Z9 o6 K( ^  C3 A/ v: Y
' Y+ [  O3 s  G" q
去廁所就麻煩少少,要去廁格屙尿抹返乾先可以再收返好繼續做野,如是者去到食晏條底底著鬆左就壓唔住,搞到我想揾條底底換左佢再收過
. ~# `0 R! L: w5 y
% [0 M$ T+ a& O+ E6 O睇黎我都係時間去買返條塑身褲試下全日收j既感覺
; s. t$ K; W; y- ?  N; J5 r( f6 f; {+ q- G6 {/ p1 I
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-19 21:12 發表   
1 Z: c$ P( [3 b' [今朝換衫返工咁啱見到條少著既男裝底底,因為袋位好淺所以會壓住弟弟,把心一橫著住佢黎收 jj
% T6 w+ ?* A, ]7 ?
. t/ E2 u) a; f9 k跟住我就出門口搭車返工,中間我都驚會唔會硬返扯住,點知一路平安返到公司
, J0 Z- B$ E8 ?4 G( ], ]
! l. ^3 c6 E2 a  F9 d* c斟完水食埋早 ...
" D2 n5 \" \2 a4 e9 Z! d  ^& V: S

4 k) ]) V) [6 N2 \0 c$ m$ C* S4 R我已經長期穿上女仔內衭
+ R- f! i- ?7 |/ C( U$ W把jj 收得貼服,$ O. Y+ c, @8 I' D" g% Q( U
但是告訴你一事) e+ e$ x/ \9 c9 q
長期如此。是會影響你的性能刀

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-19 21:45 發表     @' ~  h) E5 N2 I: S& k3 D' p/ L

: ?8 X" H/ q9 q2 \8 _" u2 U; h5 e& u/ c5 j9 ?- e3 s1 c) ?
我已經長期穿上女仔內衭
4 q  D& `. c$ w3 u9 g5 H+ \) X5 ?0 C把jj 收得貼服,
$ d" K! a( F0 n" \但是告訴你一事
& V0 u* Q( ^8 w' J長期如此。是會影響你的性能刀
# w, K* K9 x! I# {5 @8 b7 J2 S( ]5 |# P( R' Q5 q0 H7 g, @
收到晒,我都係可以靜靜地係office做野或者屋企貴無人既時候先會做,要出街做野個日唔會搞,因為去廁所都有少少麻煩

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-19 21:45 發表   " e1 L+ q) U5 }0 K

8 a9 k3 Q/ }( U# g  ~- \- C
5 c8 D  v$ A0 v4 {) I我已經長期穿上女仔內衭
# m/ H' X; U* `4 A* Z把jj 收得貼服,! u+ G: P: F1 e& V, [! N) T
但是告訴你一事' u2 h2 _8 `/ K/ z
長期如此。是會影響你的性能刀
5 m) c' o& j+ E6 S# P' N6 M
影響性能力~有失必有得可能有另外一種滿足呢
深兒

引用:
原帖由 深兒 於 2022-5-19 22:38 發表   , S. K; n" z2 T* P) }
- ^2 J5 N. p3 b
影響性能力~有失必有得可能有另外一種滿足呢
/ P: [: M1 n5 l( m& K; R( |8 z& B  m' {" i
咁又係呀 之前只係短時間試左幾次個種只係成功感,今日真係有種滿足既感覺

有種滿足的感覺
0 i+ K1 t  D- B

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-19 22:57 發表   
7 K7 h+ g" T) R( H
$ o% a/ P# o! K8 \1 a
# o3 i/ L0 {( X/ m$ N4 }4 f  E" D3 P咁又係呀 之前只係短時間試左幾次個種只係成功感,今日真係有種滿足既感覺
( [* z5 H8 [4 c0 s6 U/ `# Q$ y, K6 Y  n( J+ M
我長期這樣穿0 A) V$ I) P" A/ v  I! s
所以jj 不能再硬起

引用:
原帖由 深兒 於 2022-5-19 22:38 發表   4 V$ D' D, U: _5 R" x

( _+ {8 V% X3 I0 r. N; `3 k影響性能力~有失必有得可能有另外一種滿足呢
2 D1 W8 S4 l- ?
3 W; R* `% ?" j! C! ^
所以我喜歡做女人,我現在肉洞只有被入

歡迎下海 0 t: C' g1 {' F  G7 g8 k7 ?# W

( V! K; J2 ]& I, m6 f) ^3 K- _% B我最初收j都係由著細一碼男裝底底開始的
9 h& I" N2 p* B8 ?整天感覺到jj緊貼著下身很開心% J+ D+ N9 C  P

7 S4 p+ W6 n4 u* d. t之後收j就改穿女底
+ V- k; B$ U/ a9 _% F# e5 M因為無前袋位
5 e- N4 G8 {- p/ Y只要不是硬起來jj已不甚明顯) [! W4 v6 j: A6 z' s& T
* w( ~9 Q% a5 X% x% K- F7 l0 C
往後發覺女底加support絲效果又更進一步
0 N5 G* W$ z! {& f1 m- V9 @( f3 N若再多穿一兩雙絲襪效果已很perfect% V- V2 i& X5 f) A3 l% e& q- k

8 G8 Q2 d+ `! e$ B3 c5 T2 ?& c用這方法持續咗好多年" I" O6 {* [  H$ l; P
但因為近年不流行穿c上街
* {1 K- n/ B' I就算穿也要穿超薄c才不太違和
, }7 V3 ]+ f% m舊方法唔得, T: E9 F! S, e# `% A

. m8 T. E1 X) I, g: s/ j4 J後來學習網上不同人分享收j方法
; l3 S" l, r5 e才摸索自創一個最適合自己的方法
+ p; E% l# U, U$ B( D/ I可以穿t-back或直穿c都ok* t+ e9 z9 A$ U& c' C
簡直是上了癮

..沒有了jj的感覺很奇特

回復 7# joey221 的帖子

我都係,日日絲襪+女裝底底M巾。j j 已不能硬了。

引用:
原帖由 Yukafu 於 2022-5-20 11:58 發表   
  G9 s; }# O: C& p: M" a* g6 q2 y我都係,日日絲襪+女裝底底M巾。j j 已不能硬了。
5 s' P& i* Y: }& [3 G4 o
  m, P7 n5 T- e6 I9 I* N+ O+ H4 a你有冇後悔呀?

今日著返男裝底底返工,第一個感覺係下面有少少空虛左,無左琴日飽滿既個種感覺
% O, u1 h( f8 P4 m6 |; a' |6 _3 U( }  S$ p
坐係到就要孹返開對腳少少,唔係會壓到蛋蛋,之前唔會覺得係問題,琴日之後就覺得原來唔見左小雞雞都唔錯,個人好似詩文左添 7 g) w+ X' z3 _7 }7 n  @  F

4 q, `. K* i$ ~+ h而家諗緊周四 ladies day,感受下收 j 既個種感覺 希望將來唔會中毒太深返唔到轉頭喇

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-20 03:15 發表   # a. _5 f/ w$ n+ h! k# d9 m: d5 f$ C9 C

; \+ G4 n# o, n3 ]* D0 ~2 A
7 n- a$ V1 c2 }5 o6 A! Z所以我喜歡做女人,我現在肉洞只有被入
$ U' i* l) C  b9 ~% Z6 j

) u1 h+ ]$ V! b% `3 Y( W4 I我都喜歡肉洞彼入,不過又唔鍾意被男人插既感覺,只有耐唔中找女的穿假狗插我

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-5-20 11:05 發表   / s8 ?7 V+ ]  U( P
歡迎下海 - E& M0 d9 }' V9 X- ^8 W3 T1 w1 G
! t! G) c2 n# R) N1 H' b  q
我最初收j都係由著細一碼男裝底底開始的
1 U+ i9 o$ ^- G( [/ S) _整天感覺到jj緊貼著下身很開心
$ Z  Z* g9 W; r4 @6 l# t
2 C  D: t' m' B/ L& ^4 ]; g之後收j就改穿女底
# w/ x# C% V8 b2 Q# D2 I因為無前袋位0 e* B) u  n7 J5 ^6 a6 p
只要不是硬起來jj已不甚明顯
3 Y! m  t% i3 a0 O! i# \+ v7 B  q8 ~- X) s5 {- e
往後發覺女底加support絲效果又更進一步) H& x0 h1 W! }9 \% T) I5 Q
若再多穿一 ...
/ M; Z- V) A2 d( {

, g) }* r* z5 f. o/ y# x$ z睇完搞到我心癢癢想學你咁著,又驚越踩越深   Y2 a$ C/ w3 S- A' K: z
' U( g  k: V2 u" u; z2 \+ u
女裝 T back 夠緊可以壓得住?定係你用醫生膠布貼住
' Y+ Y" }2 n( b( V9 n+ i
! _* k- P3 C- [1 ?' s" A+ k1 v  V5 V[ 本帖最後由 kinkyb 於 2022-5-20 16:44 編輯 ]

引用:
原帖由 Yukafu 於 2022-5-20 11:58 發表   
) i% d7 m3 e- r  m  P! z我都係,日日絲襪+女裝底底M巾。j j 已不能硬了。
% j* `1 b' ]2 _+ b
1 ?6 U( u# y% d$ h
我想問加左M巾或者護墊,係米可以收得隱陣D,我琴日係棉質底底褲檔係會凸少少出黎,唔會壓得平

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-20 16:38 發表   
- N. ^2 u, D2 p: u! z) c! B
' {" l9 B8 Y! A1 j+ `3 ?( |
) E- _: m6 D; I0 F" Q# K1 w睇完搞到我心癢癢想學你咁著,又驚越踩越深
4 d; W4 A5 Q. K! d% f* r& F( r9 m  f: f# }) q: V0 }% |
女裝 T back 夠緊可以壓得住?定係你用醫生膠布貼住
6 e* S. X# o8 W% X$ {- R, x: P' r% _& q7 _  v. E( l
要先收好j才可以著t-back

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-20 16:48 發表   ' d8 d8 ]6 E5 E9 i" _, G# l
: N* \$ L' C% x7 C& |' M# O' c

6 \. `& e: I8 A, i+ k: G% K4 C我想問加左M巾或者護墊,係米可以收得隱陣D,我琴日係棉質底底褲檔係會凸少少出黎,唔會壓得平
. A. x  V+ r  C; X2 ^+ s$ V9 z

( d8 `3 G. k' q1 nM巾要夠厚才壓得住
$ S% |, q/ b; m! T4 [/ C2 J但外觀會似著左尿片隆起唔好睇
2 X6 E, ]+ H' u3 _# @/ S% _3 N$ X+ ]' \其實如果淨係自己玩過癮下
3 ^: g. }. d8 a( f0 j% }就咁著女低咪好lor
  e  l4 c  ?4 Z
/ F9 f; T1 O$ [$ o4 o1 z* P; y! f7 g我係因為要影相出帖- b* c' p1 B) _1 J
出街又會著短裙
! H% J3 S5 D  _4 V/ Z有機會走光才要鑽研收好jj" T3 }, |, K$ n1 |
+ p4 c6 T' W& g6 W: E/ P+ b

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-20 16:31 發表   
5 |9 }. r; e+ h4 S& ^' q
; Y. D4 G! Z% p2 m: K6 a
5 J1 {  ^+ N3 [我都喜歡肉洞彼入,不過又唔鍾意被男人插既感覺,只有耐唔中找女的穿假狗插我
2 {# p. ^2 s1 q) F, J2 c

/ \) r/ D* L) y  s- L6 _& B至緊要自己舒股$ }9 Z1 R3 |+ l  y  u- _9 B' c
电動jj 我亦有玩⋯⋯

最近訪問的版塊