嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新娘子嫁衣 婚禮区 加相中

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-5-22 14:50 發表   
這個題材很好
大部分照片都很捧
多謝秘書妹妹加許
再次送出她們給你
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不錯!! 不錯!!

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2022-5-22 20:53 發表   
不錯!! 不錯!!
你想做新娘?

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-21 20:26 發表   
姊妹們
有多少位穿過嫁衣?
白色婚紗好靚、我以前都有一條

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-5-23 07:35 發表   

白色婚紗好靚、我以前都有一條
穿上是什麼感覺呢個

很想看看Joey穿上婚紗/紅彤彤的旗袍照片

引用:
原帖由 梁山伯 於 2022-5-23 10:18 發表   
很想看看Joey穿上婚紗/紅彤彤的旗袍照片
可惜我冇呀
真的想要穿

不錯!! 不錯!!

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2022-5-23 21:26 發表   
不錯!! 不錯!!
希望有意見

婚紗太大件太難收藏啦,姊妹裙就啱啱好

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2022-5-24 00:33 發表   
婚紗太大件太難收藏啦,姊妹裙就啱啱好
是呀⋯⋯很不容易摺合

其實做姊妹著姊妹裙都好好架!而家流行換裝之前都會著同款睡裙或睡袍影相,影完先真正換嫁衣同姊妹裙!

講起第一次著姊妹裙… 真係幾論盡下。果陣係興果D 短款姊妹裙,因為始終唔係真女仔所以腰無咁幼細,要先鬆好多後面既綁帶,著好上半身先可以收緊綁帶,做成後背倒三角形既身段效果。再配腰帶營造腰線。我第一次做姊妹仲係男… 果陣係著蓬蓬裙,好在條裙夠蓬,我果日硬左足足一日… 我已經用條走光褲包住,再加透明絲襪,不過自己望到自己都太興奮所以硬左好耐,到後來真係有DD女心:好想磨柱! 後來著得多習慣人前咁性感先好D。果陣真係俾男仔掂下手臂都有D電親既感覺

引用:
原帖由 shirleung87 於 2022-5-24 04:14 發表   
講起第一次著姊妹裙… 真係幾論盡下。果陣係興果D 短款姊妹裙,因為始終唔係真女仔所以腰無咁幼細,要先鬆好多後面既綁帶,著好上半身先可以收緊綁帶,做成後背倒三角形既身段效果。再配腰帶營造腰線。我第一次做姊妹 ...
多謝妹妹分享,真身體會
能夠穿上參加婚禮,必定十分好玩

不錯!! 不錯!!

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2022-5-24 21:54 發表   
不錯!! 不錯!!
又送到她們

引用:
原帖由 shirleung87 於 2022-5-24 03:59 發表   
其實做姊妹著姊妹裙都好好架!而家流行換裝之前都會著同款睡裙或睡袍影相,影完先真正換嫁衣同姊妹裙!
我地d老人人家而家先知

引用:
原帖由 陳玲玲 於 2022-5-25 05:31 發表   

我地d老人人家而家先知
看看就是这様

引用:
原帖由 陳玲玲 於 2022-5-25 05:31 發表   

我地d老人人家而家先知
係啊,好好玩架!
起碼一套睡衣套裝:絲質吊帶睡裙加一件外套,睡裙超短,短到幾乎去到下體對落少少,大動作D 都走光。基本上都睇到晒大家著乜野花邊既底褲!

講起姊妹裝,成套包括條裙啦…而家多數都係及地長款,同埋好似唔係好興吊帶,多數係抹胸或者桃心領,或者單肩。腰帶又係無咁興。披肩好似好多都配,因為D姊妹怕凍!仲有手花!!一定要有,我次次都有戴,戴左就時時刻刻提住自己係姊妹。最後就係平底鞋,灰色,銀色,銀灰色或者裸色都啱著。試過一兩次貪靚著高跟鞋,簡直想死,莫講話行足一日,一個鐘已經頂唔順!